Som uzavretý človek a dosť mi to začína vadiť

6. sep 2020

Ahojte, mam taky problém že som veľmi uzavretý človek a už mi to dosť začína vadiť, a k tomu ešte aj stále zla nálada depka, mam problém potom udržovať vzťahy s ľuďmi.. Neviem co už ako ďalej

evulienkaeko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dee01
6. sep 2020

@evulienkaeko uzavretosť súvisí s krčnou chrbticou?

veronikaszabova
6. sep 2020

@dee01 asi hodila omylom koment do druhej diskusie

kittykat22
6. sep 2020
miadi
7. sep 2020

Vies bolo by fajn keby si bola uzavreta ale happy v dobrej nalade vtedy je aj mizantrop sam sebe dobrou spoločnostou. Najprv popracuj na sebe ako sa citiš nauc sa ovladat emocie nedovol aby oni ovladali teba a potom sa nauc komunikovat a tvorit nove vztahy.

ruzasipova
7. sep 2020

To mi pripomina moj zacarovany kruh. Nemala som chut/potrebu/odvahu sa s niekym novym zoznammit a potom ma to ale hnevalo, ze nemam kamaratov. 🙂 Aj ty mas urcite lepsie a horsie dni. V lepsie som sa donutila vystupit zo svojej komfortnej zony a prihovorit sa, ci uz na tanecnej, na cviceni, na ihrisku s malou. A niekde to trvalo aj pol roka, kym som sa s tym clovekom citila prijemne, takze opakovane som sa premahala a komunikovala, zaujimala sa, pozyvala a prijimala pozvania. A potom, ked mam horsie dni, tak to nesilim. Ostavam doma s knihou a ludi neriesim. Inak kniha mi pomahala aj v dni, ked uz som nevladala/nechcela komunikovat s inymi. Napriklad na tanecnej party. Ked som dosla do fazy, ze by som sa mala nutit byt prijemna a zaujimat sa, vzala som knihu, odisla nabok. A ked bolo zas lepsie, vratila sa do spolocnosti.