Som v 35. týždni a pohádala som sa s otcom dieťaťa
Ahojte mozno to sem nepatri ale potrebujem sa vypisat aby sa mi.ulavilo som v 35tyzdni teda uz koncim... A velmo sme sa pohadali s otcom malej 😒 blokol.ma vsade nechce o mne pocut len kvoli tomu ze som porusila nasu dohodu a ozvala som sa ex pretoze som videla ako lajkuje fotku.inej co predtym nikdy nerobil a dako moje hormony sa poburili a vynadala som mu a ozvala sa tomu ... Chce aby som malu dala na adopciu lebo som detinska intriganka 😞
@lusswinki. Dakujem 😊 a mne sa paci uz tiez roky,tak naco vymyslat ked toto je moje take vysnivane pre dievcatko ☺podobne a drzim palce ked pride ten den D
@ika85 no zjavne nie je zodpovedny a ani sa nevie postavit velom k nasledkom svojho konania :( zvaz, co urobis, nikto ta nemoze do nicoho nutit, no aby som lubola a chcela chlapa, ktoryzapiera otcovstvo nasmu dietatu, to teda nie. lebo darmo ti vravi, ze pomoze, zaplati, ale ked nechce byt na papieri, tak otcovstvo zapiera a hotovo. je to vychcany hajzlik, ktory si tvoje stresy nezasluzi. ser nanho. a mozno prave preto, ze uvidi, ze viesbyt aj bez neho, si neskor bude buchat tu svoju blbu hlavu o stenu. a tak mu treba.

@ika85 ozaj kedy mas TP a ake meno si vybrala dietatku