icon

Som v 35. týždni a pohádala som sa s otcom dieťaťa

ika85
25. mar 2016

Ahojte mozno to sem nepatri ale potrebujem sa vypisat aby sa mi.ulavilo som v 35tyzdni teda uz koncim... A velmo sme sa pohadali s otcom malej 😒 blokol.ma vsade nechce o mne pocut len kvoli tomu ze som porusila nasu dohodu a ozvala som sa ex pretoze som videla ako lajkuje fotku.inej co predtym nikdy nerobil a dako moje hormony sa poburili a vynadala som mu a ozvala sa tomu ... Chce aby som malu dala na adopciu lebo som detinska intriganka 😞

Strana
z5
lusswinki
29. mar 2016

@ika85 ozaj kedy mas TP a ake meno si vybrala dietatku

ika85
autor
29. mar 2016

@lusswinki podla ultrazvuku 29.4 a podla MS 1.5 ale neviem.uz mi je tak vselijak ze cakam.kedy 🙂 a Diana bude

ukulela
29. mar 2016

@ika85 ked nechce byt v rodnom liste, tak ta chce s prepacenyim osrat. tot vsjo. spolieha sa na to, ze ty ho na sud nedas, resp. ze casom sa na to mozno aj vybodnes .... ver tomu. ma to premyslene.

ika85
autor
29. mar 2016

@ukulela. Tak on sprosty neni

lusswinki
29. mar 2016

@ika85 no tak to sme dve.. aj nam vychadza na 1.5, aj ked podla ms na 29.4. Hehe, budem na teba myslieť. A dianka je krasne meno. Aj mne sa pacilo, no kedze svagrina tuzi po dcerkke menom dianka, tak jej ho nemozem vyfuknut

ika85
autor
29. mar 2016

@lusswinki. Dakujem 😊 a mne sa paci uz tiez roky,tak naco vymyslat ked toto je moje take vysnivane pre dievcatko ☺podobne a drzim palce ked pride ten den D

lusswinki
29. mar 2016

@ika85 no jasneee, a dakujem aj ked ja

ukulela
29. mar 2016

@ika85 no zjavne nie je zodpovedny a ani sa nevie postavit velom k nasledkom svojho konania :( zvaz, co urobis, nikto ta nemoze do nicoho nutit, no aby som lubola a chcela chlapa, ktoryzapiera otcovstvo nasmu dietatu, to teda nie. lebo darmo ti vravi, ze pomoze, zaplati, ale ked nechce byt na papieri, tak otcovstvo zapiera a hotovo. je to vychcany hajzlik, ktory si tvoje stresy nezasluzi. ser nanho. a mozno prave preto, ze uvidi, ze viesbyt aj bez neho, si neskor bude buchat tu svoju blbu hlavu o stenu. a tak mu treba.

ika85
autor
30. mar 2016

@ukulela no ved toto 😒

Strana
z5