icon

Som v 39. týždni a priateľovi vadí, že mi musí pomáhať. Ako ďalej?

konicek333
14. dec 2013

Som v 39 tyzdni tehotenstva a mojmu priatelovi vadi ze musi mi pomahat v domacnosti. Som od zaciatku na rizikovom a mam bolesti az doteraz. Pritom mi nadava skaredo a hovori mi ze mam drzat hubu. Minule hodil do mna tricko. Co mam este od neho cakat ked sa dieta narodi? Ja niesom konfliktny typ

Strana
z2
ifkael
14. dec 2013

toto nemozes mysliet vazne, ze je skutocne... precitaj si to po sebe aspon 5x.... a odpoved poznas. vykaslat sa na neho a utekaaaaaaaaaaat daleko. plus vyzivne na Teba a dieta ako samozrejmost.

bombulka200
14. dec 2013

Hm, nejake čudne, dnes zaregistrovaný nick, prvý príspevok, zase sa niekto nudí že? 😎 😠

davita
14. dec 2013

nikdy sa neprestanem cudovat nad ochotu odpovedat (prispievat, komentovat) na otazku od niekoho, kto je registrovany max 2-3 dni s jednym prispevkom a vzdy s kontroverznou temou 😅 ..... si v 39 od zaciatku na rizikovom a az teraz si objavila konika???
ale k veci, a k tvojej otazke: uprac si v hlave, a zamysli sa, co je pre teba dolezite a zvaz si, ci je toto, co popisujes pre teba vyhovujuce, ak ano, tak neviem co chces riesit, ako nie, tak sa zariad po svojom ....
vela stastia a pekny zivot prajem 🙂

dm
14. dec 2013

ahoj konicek333 ..spytaj sa sama seba, ci to stoji za to?!..len mat chlapa nech je akykolvek?!..podla toho co pises, tak vies ze to nieje ok, tak ho opusti...dieta je dolezitejsie a chlapov je celkom dost na svete, mozno niesu dokonali ale urcite sa najde aj taky, co sa k tebe bude chovat slusne a bude lubit teba a aj tvoje babo!!!

sonagolisova
14. dec 2013

nehnevaj sa ale blbiny tohto tipu napis kamaratke...registracia teraz a 39 tyzden tehotenstva...kolko mas rokov? tieto vymyslene pribehy si pis do dennicka 🙂

pragmaticka
15. dec 2013

Nieze by som sa chcela chvalit,len ti chcem otvorit oci,ako sa ini muzi spravaju voci im tehotnym partnerkam.ten moj mi uz od zaciatku tehu nedovoli nosit tazke tasky! Nakupy proste robi on.Upratujeme spolocne,ale to bolo aj predtym uz tak,ku koncu tehu nechcel vobec aby som nieco robila.nohy mi masiruje pomaly kazdy vecer,oblieka mi ponozky ci cizmy ked mne sa prave nechce trapit, co byva casto, atd,atd!Otca svojho dietata teda uz nezmenis,ale tak jedine stastie co mas je ze je len priatel!! Takze moja rada:rozchod.!!!nielen koli sebe,ale aj koli tvojmu dietatku!!!

dinala
15. dec 2013

mrzi ma ze existuju aj takýto chlapi.. je mi na grc.. 😔 drzim palceky tebe aj malickemu

blue_eyes
15. dec 2013

Tvoj priateľ nie je kompletny. Hodil po tebe tričko? Ty hod tanier z ktorého sa nazere ten pako . Sa cudujem ženám že si takto nechajú s.. ť na hlavu.

cerez
15. dec 2013

Môže sa hanbiť a je to prejav neúcty k žene, matke a ako budúci otec, ktorému robí zaťažko pomôcť svoje manželke v ťažkom období, tak sa môže správať len chrapúň. Prepáč za moju otvorenosť, ale je smutné, keď teba to trápi a on si to vôbec neuvedomuje. On ti má pomáhať z domácnosťou, lebo ty robíš omnoho viac pre maličké, pre seba a aj pre neho. Vôbec si neuvedomuje, že byť na rizikovom a ležať tak dlhú dobu s bruškom nie je žiadna výhoda pre mamičku. Mal by si to sám skúsiť. A už vôbec si neviem predstaviť, keď maličké príde na svet. Ak si myslí, že domácnosť bude v rukách matky, tak si to môže len myslieť. Nezávidím ti a určite by si mala zakročiť a dať hranicu, za ktorú on nesmie zájsť. Kľudne mu to daj aj prečítať.

dada7701
15. dec 2013

..no to je dobrá otázka, čo máš od neho čakať....spýtaj sa v prvom rade jeho. Porozprávaj sa s ním otvorene...že Ti to vadí, a že život si takto nepredstavuješ....čo dodať dalej ???!!!

zena77
15. dec 2013

úplne súhlasím s kočkami, treba mu jasne povedať čo Ti vadí, alebo ísť od seba -buď sa uvedomí alebo nie ....

melleanor
15. dec 2013

Ak nepomáhal v domácnosti pri domácich prácach už predtým, tak ťažko... Na druhej strane si na rizikovom... Čo znamená "pomáhať v domácnosti"? Umyť riady, oprať, vyvešať... ? Vydrž to, ťažko sa uteká tesne pred pôrodom, porozprávaj sa s ním...
A ja by som neradila utekať. Potom sa všetci čudujú prečo je taká veľká rozvodovosť. Ak by každá utekala len preto, že muž nepomáha, občas kričí tak by rozvodovosť bola ešte vyššia. Vo vzťahu je dôležitá komunikácia, byť spolu v dobrom aj zlom, sú aj horší chlap ako tvoj.
Veľa síl a nervov. Ak sa ľúbite, zvládnete to.

stanislavao
15. dec 2013

bezte od takeho cloveka co najdalej. ked mu vadi teraz nieco doma spravit, tak co bude potom, ked budete mat dieta, ktore vyzaduje 24 hodinovu opateru, v noci bude plakat, nevyspite sa, bude nervozny a bude vam nadavat a bit vas? to su psychopati pre mna, co by mali byt v ustave zatvoreny a nie si rodiny zakladat. a hlavne, ked nie ste manzelia, nedavajte rpeizvisko svojmu dietatu po nom. rozidete sa a nech ma dieta priezvisko, ako jeho mama.

zuzka_puska
15. dec 2013

prepáč za uprimnosť, ale mať takeho chlapa, tak ho asi kopnem do zadku, nech si ide kade ľahšie.... keď už teraz je mu za ťažko ti pomáhať, čo je to za prístup???? a ešte keď si na rizikovom, mal by sa starať ako o princeznu. Môj je doma len málokedy, ale keď je doma pomáha mi vo všetkom, najradšej by ma asi
aj krmil len aby som sa nemusela nijak namahať, a to nie som ani na rizikovom, a nemám žiadne ťažkosti. Daj mu ešte nejaký čas, vysvetli mu že potrebuješ pomoc, a ak sa to nezmení tak ti radím utekaj kým si mladá a máš šancu si nájsť lepšieho partnera.... Lebo môžeš dopadnúť tak že ťa začne mlátiť, a to určite nechceš.... Ale len ty sama musíš vedieť, aký je, keďže s ním žiješ a poznáš ho už nejaký čas.

waspera
15. dec 2013

nerozumiem, preco by to malo byt vymyslene... takisto som si dala iny nick v asi 18tt a napisala sem svoj problem, nemala som nikoho po ruke, v tom obdobi som bola viac sama, jedneho dna sa tiez partner nepekne zachoval, zbieralo sa to dlhsie, tou poslednou kvapkou sa to dovrsilo, bola som nestastna, potrebovala som nejake, aj ked slova neznamych, virtualnych ludi-bola proste taka situacia..a co je na tom? lepsie, ako moja kamaratka, ta sa v tehu ozrala, ked prisiel problem... nech si napise a registruje sa kedy chce. nevidim na tom nic zvlastne, nepozname vsetky suvislosti.

ciernaovca1
16. dec 2013

Narovinu...nasla si si kkta,zacni si zvykat,ze na vsetko budes sama a cim viac sa budes trapit,tym viac chradnut na tele aj na duchu.samozrejme,ze to budes prenasat aj na dieta.takze...zrejme nemas na to a najblizsie tri roky ani mat nebudes,aby si odneho zdupkala,zacni davat korunku ku korunke a mysliet na zadne vratka.hadam nechces zit vecne so sebeckym dementom?nie si v tom sama,ja som na tom rovnako.takze vela stastia a dufam,ze za par rockov si napiseme o novom a lepsom zaciatku🙂

zabka88
3. jan 2014

mňa osobne irituje spojenie "pomáha v domácnosti", dokelu to je len tvoja domácnosť či čo? on tam nebýva, nešpiní, neje? sorry, ale ako si si ho " vycvičila" , tak to teraz máš .. dúfam že ešte existuje cesta nápravy, ale treba jasne pomenovať čo sa od neho očakáva.. je otec rodiny, tak by sa k tomu musí postaviť ako chlap.....

smartynecka
3. jan 2014

No co ja viem, asi by to mal pochopit ze nosis jeho dieta a ze to robis pre jeho zdravie tak snad mu neuskodi ked trosku pomoze. Napr.ten moj doma vari a vari len on, jeho to proste bavi, dojde z roboty sice unaveny ale vzdy nieco dobre ukuchti a ked chcem varit ja, mi povie ze NIE,on sam... 🙂

loknicka
3. jan 2014

ja som bola tiez na vsetko sama - on si robil len tie jeho muzske roboty a prace v domacnosti su pre zenu takze som musela makat. 3 dni po navrate z nemocnice - po cisarskom som upratovala a vysavala... myslela som si ze narodenim sa nieco zmeni, zlepsi, "zjemni" spravanie a pomoze.... ale som na materskej tak sa mam starat o domacnost... ked je chlap taky pochybujem ze sa niekedy zmeni.... ☹

Strana
z2