Som v 6. mesiaci a manžel ma nevie vystáť
ja uz neviem co mam robit,teraz tu sedim v kute izby a revem od zufalstva... mojmu muzikovi nieco zacalo silno vadit,nie nieco,vsetko! sme spolu 6r,mame 4r syna,teraz cakam druhe...som na pn,mesiac,za tento mesiac ma dal na dno... furt ma vyhadzuje z domu,vraj som leniva lebo spim do 8.30 atd...naj na tom je to ze ho povzbudzuje ozran svokor!co mam robit?dnes mi napr kazali tahat 200kg valec,aby sim sa nezasivala....
Ten 200kg valec nezdvihnes ale urcite mas v kuchyni valcek na cesto tak odporucam zdvihnut ten a ocapat mu ho o tu sprostu hlavu a vytlct mu nim tie blbe reci z hlavy...
No len raz by mi niekto kazal aj bez tehotenstva tahat 200kg valec a dovi... pardon. Co si vzpierac? Tehotna ma oddychovat a chlap robit, co jej na ociach vidi. Nech sa spamata pan manzel.
@wejafreja no poznam zeny co maju muzov ozranov,tyranov atd ale tomuto sa mi vdrit nechce
Si v 6. mesiaci a k tomu na pn!!!!! Nemozes preboha vlacit valce a musis spat, ked to potrebujes, cakas (aj jeho) dieta predsa. Rob, co mozes: odid alebo len pozbieraj silu - kvoli detickam a sebe! drzim palce. Neboj, nic netrva vecne....
Je lahke povedat odid od neho.. ale kam a ako? Skuste aj toto .. myslim ze tu sa relevantnej rady nedockas. Nik z nas nevie ake to je u teba. Ja by som len skisila xistit preco sa na mna muz hneva lebo toto su len dopady niecoho ineho. V tomto by som hladala pomoc odbornikov. A moc drzim palce any to bol len prechodny stav...
no nejak tomu neverím..píšeš, že máš 4 ročného syna a v profile máš 8 mesačného....
ja ani neviem co je to 200kg valec a ako sa to da tahat :D :D co sme, kone?
vsak tehu hormony a chlap ktory nie je dokonaly = normalny vysledok. ja sem tam tiez mam pocit ze mam najhorsieho muza na svete 🙂 tak klud hlavne
Prepac nechcem sa ta dotkut, ale aký valec mas na mysli? Jediný ma napadol zahradny a ten mava od 50 do 100kg.. Dvesto kg nezvladne ani dospely chlap Sam a nechce sa mi veriť že by to niekto vyzadoval od tehotnej ženy.. Ak je to tak, pochybujem že mužovi len tak z ničoho nič preplo.. Jednoducho si sa vydala za debila a treba od neho odísť..
@dkethe podľa mňa je to tá sranda čím sa vyrovnáva zem pred sadením trávnika 😅
a nuž, stáva sa, nie si jediná, muži nechápu, že v tehotenstve si žena nemôže dovoliť makať na 100%, skrátka niektorí majú pocit, že zrazu je všetko na nich a ty nerobíš nič...a tým, že si na PN a stále doma, tak ešte horšie...skús sa s ním porozprávať, ale sama musíš vedieť, či má zmysel s takým chlapom byť...ak nie, tak hľadaj pomoc, buď napr. naspäť k rodičom, alebo kamarátky, alebo krízové centrum...nenechaj sa ničiť
sa nudíme doma ?ked je slnko ? neverím ani slovo...
neverííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím ,toto už hraničí s niečím...
už by sa malo stopnúť takéto fake témy,len ktovie či ich nevymyslaju samotní admini, aby zvýšili návstevnosť a popularitu mk ?🙂 hm...
jasné, doteraz normálny muž a dá ti ťahať 200 kg valec ked si v druhom stave..:D:D:D a on so svokrom valaju gule...no super...:D
Som sice kratko po porode a velmi malo spim, ale je mi uplne jasne, ze toto je vymyslene cele....
To by chcelo pocut aj druhu stranu, cele toto mi to pride dost nedoveryhodne
200 kg valec?? To s ktorej dimenzie prisiel.. Ja by som mu 200 kg zavazie zavesila na hlavu aby vedel co v nej ma... Takemu psychovi by som povedala len tolko ze ako chlap zlyhal zo vsetkych uhlov..v zivote by som s tym clovekom nechcela matbnic spolocne,,lutovala by sim len to zebby to bol otec mojich deti😢
Nuz tazko tomu verit, ....ci mas v profile neriesim ale zraxu z nicoho nic mu preplo...a pochybujem zeby on utiahok 200kg valec.....a ak to tak je sla by som oddychovat k rodicom....

@wejafreja zober syna a odid od neho, ak sa da...