Som v 8. mesiaci a manžel si píše so ženami na Badoo
Ahojte dievčatá,
Som v 8mesiaci a manžel si veselo vypisuje na Badoo.
Ani neviem co čakám, ze mi napíšete. Ale poraďte aspoň niečo. Neviem komu to mam povedať, aby sa mi uľavilo. A ešte aj tehotenské hormóny do toho. Pekny deň ☹️
@janka_23 to suhlasim, ak o tom nevie, tak samozrejme je v tom nevinne. Potom su teraz este v mode tzv. otvorene vztahy, na to velmi neviem aky si utvorit nazor. Je to urcite lepsie nez sproste podvadzanie, otazka je nakolko s tym suhlasi druha strana a nakolko je do toho dotlacena.
... ešte je tu taká možnosť,že status vytvorený z nudy,nech si tu kobylky vytrhajú navzájom vlasy👻👻
Už takýchto milión tém pozakladaných,stačí otvoriť a čítať...všade sa píše to isté🤭
a ako ste na tom s manzelom? Venujete sa jeden druhemu dostatocne? Alebo sa zanedbavate? Normalne sa ho pytaj, preco ma potrebu komunikovat s cuzdimi zenami nete, ked ma manzelku doma. Uvidis, co ti odpovie.
@meluela tak toto by som ja nezniesla. Keď som vo vzťahu tak som verná a nemám ani potrebu vypisovať si s inými. Ale je to každého osobná vec, ako si kto zariadi tak ma. Myslím, že väčšina žien sa bojí, že zostanú samé nebodaj ešte aj s dieťaťom a potom sú nešťastne. Denno denne sa tu objavujú takéto témy. Ja uznávam, ze to nie je ľahké a tiež som za to aby sa veci najskôr riešili inak ako radikálne rozchodom, ale niekedy iná možnosť jednoducho nie je.
@littlebubble badoo urcite nie je o cundrach, je to standardna zoznamk.siet, ako bol za mojho casu pokec. a tak ako na pokeci vznikli dlhodobe vztahy a manzelstva, tak je to aj na badoo. moj muz ma zamestnanca, 45r.vdovca s 2 detmi, kt.si na badoo nasiel rozvedenu zenu tiez s 2.detmi. prestahovala sa kvoli nemu cez pol SR aj s deckami a su stastna rodina.
@littlebubble preco by boli cundri na zoznamke? Hadam si nemyslis, ze ma na profilu fotku ako stoji pri detskej postielke a vedla toho vetu "moja zena za mesiac rodi, ale ja si chcem len niekde vrznut" 🙄
Vypisuje ako? Že je slobody , bezdetný ??? V danom prípade je to problém no.
V prvom rade to povedz jemu, ze sa ti to nepaci, ze si vypisuje s inymi a spytaj sa ho, preco to robi. Je jasne, ze ty teraz menej vladzes, kedze si v 8. mesiaci ale aj tak si nema co vypisovat s inymi zenami.
Možno je to blbá otázka, ale opýtam sa: máš uznané otcovstvo? Lebo neverím, že niekedy s týmto prestane, maximálne ti to povie a bude to robiť potajomky, takýto chlap sa nezmení. Lenže keď budeš mať papier, že je otec aspoň výživné môžeš od neho žiadať. Neviem či by som strácala čas s takýmto čurákom a posledný mesiac pred pôrodom riešila jeho prípadnú neveru. Plus, kde máš garanciu, že inde nespraví dieťa a neprizná sa?
Spýtaj sa ho, či mu nie je hlúpe vypisovať si s cudzími ženami, keď má doma jednu, ktorá čaká jeho dieťa.
@matkahelka Ja nepíšem o ženách ktoré tam sú, ale o ake majú takí muži záujem a tam ich aj hľadajú.Aby sme sa pochopili.
@kittykat22 Ja som ani nenarážala na slušné ženy, ale na mužove zajačie úmysli.Určite tam nehľadá lásku svojho života.
@janka_23 Už to tu píšem asi 3 krát.Nechcela som uraziť ženy.Narážala som na to, že on si tam určite nehľadá budúcu manželku.Takže predpokladám, že hľadá nejakú ktorá ho obšťastní.Je snáď jasné, že hovädo je on.
Badoo je už skôr sex zoznamka.Hlavne pre mužov.
@ivkazba Môj komentár má aj iný uhol pohľadu.
Vôbec mi nešlo o to uraziť nejaké ženy ktoré sú na zoznamke.Ja veľmi dobre viem, že väčšina žien si chce nájsť partnera.Nebola som iná 🤷.
Ja som to myslela úplne inak.On si tam chce nájsť nejakú ktorá by mu bola dobrá na jednu noc.Pozrela som sa na to z jeho pohľadu a nie z pohľadu môjho.Milión mužov si tam hľadá len ženu na sex.Čo by tam hľadal asi zadaný muž ktorý má doma tehotnú ženu.
Ospravedlňujem sa ak som sa zle vyjadrila.
Najlepsie je na tom, ze autorka tu vobec neriesi toe zeny a zoznamke, ale muza...ako ste sa tu rozpisali. A uz len z jej prispevku, kde tie zeny ani neuraza je jasne, ze sa jedna o inteligentnu zenu.
Poradim.Ti jedno - nestresuj ( mas pred sebou najkrajsie obdobie zeny )..skus znova ozivit Vas vztah. Spominaj..ake to bolo na zaciatku. Kym pride na svet Vas poklad..zase nebudes mat velmi dlho cas riesit - seba nie to este jeho a vas vztah. Nikdy ale vztah nezanedbavaj - akonahle ho presunies na druhu kolaj..vztah poskodis.
Mozno to je cele len vo virtualnej sfere..tym sa ho nezastavam..
@meluela Ja som sa zle vyjadrila v prvom komentári.Jednoducho väčšina mužov je schopná oklamať aj slušné ženy a ajtak ich len využijú, zatajujú manželky a keby to tie ženy vedeli tak by si s ním ani nezačali.Takže ja som aj tie ženy takto nazvala len z pohľadu chlapov.Ja osobne nesúdim žiadnu ženu.
Taký muž si podľa môjho názoru hľadá len ženu na sex.
Takže takto sa nestáva obeťou len manželka, ale aj tie ženy na zoznamke ktoré si hľadajú seriózny vzťah.Je to hnus čo chlapi dokážu.
Žienky, ja sa vám ospravedlňujem za môj prvý komentár.Ja som sa evidentne zle vyjadrila.Vôbec som nechcela uraziť ženy na zoznamke veď aj ja som tam kedysi chodila.
Pozrela som sa na to z pohľadu mužov ktorí sú zadaní aké ženy si tam asi idú hľadať.Myslíte si, že chlap ktorý si chce len vrznúť oslovuje ženy na zoznamkách inak? Nejak slušne? ...Našiel som si priateľku?
Nie kamarátom povie, že si našiel štetku, pipku...a pritom to môže byť slušné dievča ktorému ide o vzťah.
Manželka keby zistila, že spolu spávajú tak by ju nazvala ešte horšie a predpokladám, že by ju vôbec nezaujímalo či o tom vedela/nevedela, že je zadaný.V návale nervov toto ženu nezaujíma.
Môj komentár bol napísaný z pohľadu muža ako to berú oni.
Čo si tam ide asi tak nájsť.Muži o ženách nerozmýšľajú tak ako my ak im ide len o jedno.Im je jedno, že je to slušná žena aj takú využijú a nazvu ju štetkou pritom zo žien štetky robia muži tým ako ženy len využívajú a balamutia im rozum.Danej žene môže ísť o vážny vzťah.
Samozrejme, že muži sú idioti a nie žena ktorá o vzťahu nemusí ani vedieť toto je svedomie toho kto zadaný je.
@nafka0483 no ja som asi tiez cundra lebo kolega sa po mne usmievka a ja som k nemu odmerana normalne sa mu pozdravim prehodim par viet a to je vsetko. Ale pekne sa obleciem takze chlapi sa za mnou otocia sem tam a jeho zene to tak vadi ze sa nechala prevekslovat k nemu na oddelenie aby ho mala pod palcom a ked ju stretnem na chodbe prebodava ma pohladom a on sa mi vtedy ledva pozdravi. A aj ine priklady by som mohla pisat. Tak podla tkaychto ziarlivych zien je asi kazda na ktoru sa chlap pozrie ci uz nazivo alebo na zoznamke cundra... 😂 v pohode taketo komentare si netreba ani vsimat. A vies co niekedy sa ja ani nedivim ze chlap hlada inde ked ma doma ziarlivu harpiu 😁😁😁 tymto samozrejme nenarazam na autorku. To len k tomu komentaru ze na zoznamku chodia cundry
Opýtaj sa ho, ako si predstavuje vašu budúcnosť. Či budete rodina, kde on bude mať druhé ženy a ty iných chlapov. Či sa mu to zdá normálne takto žiť. A načo išiel do manželstva a robil si dieťa, keď teraz sa zaujíma o iné ženy. Zjavne nevie o čom manželstvo je
@anja27 Tak si prečítaj môj ďalší príspevok.Kto chce pochopí a kto nie tak si vytiahne len to svoje.
Ja som nikde nenapísala, že na zoznamku chodia cundry, ale že zadaný muž sa na ženy takto na zoznamke pozerá.Je to chlap o čo mu asi ide o ďalšiu manželku?
A to je dosť rozdiel.Ak niekto niečo zle pochopí.Už som sa k tomu vyjadrila ako to bolo myslené.
@nafka0483 jasne chodim do prace v minisukniach s podvazkami a vystrihom po pupok 😁 nie nie normalne sa obliekam akurat v porovnani s jeho zenou som o par cisel mensia mozno to je problem. A hlavne mladsia to staci niektorym. Ja o jej muza urcite zaujem nemam aj keby som bola slobodna 😁 ale tak co uz stava sa. Ved to ze chlap sa nemoze na inu ani pozriet pomaly a ja sa takym potom ani nedivim ze to raz buchne a spravi blbost. Ako sa hovori vsetko s mierou
@littlebubble prepac nesrihla som vsetko docitat. Ale aj tak moj prispevok skor narazal na to aku mam skusenost ja s manzelkami niektorych muzov a trochu iny pohlad na vec. Niektore zeny ani nemaju dovod ziarlit a robia to. Ja napr nemozem za to ze jej muza dali na nase oddelenie a stretavame sa na chodbe no ja som nikdy neprejavila o nikoho tam zaujem aji nekoketujem. To ze sa staram o seba a chlap sa obcas obzrie asi je dovod na ziarlenie. A mozno ona si povie ze toto je taka cundra. Chapes. Na to som aj narazala. Tak este raz prepac neber to osobne..
V žiadnom prípade si nemyslím, že ženy na zoznamkách sú cundry.Potom by som aj ja bola cundra.🤷
Jednoducho muž si tam ide hľadať xyz nič viac.Nič to však nevypovedá o danej žene, ale o mužovi ktorý takto na ženu hľadí.Takže preto som to aj tak napísala, že si tam hľadá nejaké cundry pretože pre neho tie ženy nič viac neznamenajú.To však neznamená, že tie ženy sú zlí ľudia.Zobrala som to len z toho hľadiska ako to vníma chlap.
Tak v tvojom prípade by si jeho manželka mala uvedomiť, že má doma chlapa ktorý by si dal povedať.Čo s tým máš ty.Ty môžeš byť upravená, krásna.Nech si radšej stráži manžela a nie teba.
Veď on k tebe prejavuje záujem nie ty jemu.
Každá žena ktorej chlap sa obtáča okolo cudzej sukne by si mala uvedomiť, že ak by chlap nechcel tak sa okolo žien netočí.Tie ženy za to nemôžu.Nikto nenúti mužov ženy podvádzať.
@littlebubble presne tak a mozno ani taki chlapi nechcu podviest. Proste mam pocit ze im to dviha ego ze sa pozru usmeju polichotia mladsej od vlastnej zeny. Mne to pride tak. Ale s tym sa asi vela robit neda su to chlapi. Ja dam hned najavo nedostupnost takze vacsinou to vzdy pochopil kazdy a o nic sa nepokusal. A tieto zoznamky inak ja vobec neviem ako to funguje lebo okrem pokecu co som tam chodila dobrych par rokov dozadu som na take nieco nechodila nikdy. Mozno ked budem starsia suchta a nebude ma nikto ani moj uz chciet tak to potom skusim 😂 ale ako tiez by som nebola nadsena keby som tehotna a moj by tam chodil ako v pripade autorky. Je to smutne ze to chlapi takto riesia. Mozno keby si mohli skusit ake je to tehotenstvo pochopili by preco vela zien nema na sex chut napr
No kopačky sa dajú dať aj v 8.mesiaci tehotenstva aj hocikedy inokedy

@meluela keď vie, že je ten muž zadaný tak určite áno. Keď to muž neprizná tak to žena nema odkiaľ vedieť a v tom prípade je vinný iba ten muž.