icon

Som v 8. mesiaci a manžel si píše so ženami na Badoo

14. máj 2021

Ahojte dievčatá,
Som v 8mesiaci a manžel si veselo vypisuje na Badoo.
Ani neviem co čakám, ze mi napíšete. Ale poraďte aspoň niečo. Neviem komu to mam povedať, aby sa mi uľavilo. A ešte aj tehotenské hormóny do toho. Pekny deň ☹️

Strana
z3
dominika_sk
14. máj 2021

Postav sa pred neho, daj si ruky vbok tak vysoko ako to ide a do oči mu povedz : pamataj na moje slova, raz to budeš lutovať. A nič viac nehovor. Ver mi, že raz pride ten deň kedy ho to vytresta 🙂

littlebubble
14. máj 2021

@anja27 Pre mňa sú takí muži úbožiaci.Je to pre ženu ponižujúce.

To si môžeme povedať aj my 😂 nepostavil sa ti? Tak si zbehnem o dvere vedľa.Každý jeden normálny chlap vie, že tehotenstvo môže byť komplikované a rešpektuje to.

Muži ktorí majú nutkanie stále pozerať po inej sukni by sa viazať ani nemali.Načo, aby ubližovali ženám? To, že sú muži to ich neospravedlňuje.Chrapúň bude vždy chrapúňom a potom si ženy myslia, že normálni neexistujú.

Takí muži sa nezmenia nikdy a deti s nimi mať netreba.

miadi
15. máj 2021

Isla by som prec. Ak mas kde. K mame alebo kamoske bez vysvetlovania. Nedvihala jeho cislo nech vola pise. Nech sa zlakne. A vratila sa len ked slubi ze to nebude robit . Niekedy si ludia uvedomia co maju až ked to stratia. A dobre by som si rozmyslela ci sa vratim. A dala mu uz len jednu sancu.( Neviem ci je to dobra rada ale toto by som urobila ja. Keby si nebola tehotna tak ani tu jednu sancu by nedostal. )

anja27
15. máj 2021

@littlebubble tiez nechapem naco si taki zakladaju rodinu ked sa proste nevedia zdrzat. Asi any mali doma pohodlicko navarene pred druhymi status vzorneho otecka a manzela a realita ina. Moj otec sice suknickar nebol ale podlahol alkoholu spravil si tri deti o ktore nejavi najmensi zaujem doteraz zije si svoj zivot. Naco si aj taky zaklada rodinu? Ja pre to nemam pochopenie. Lebo najviac vzdy na to doplatia deti..

littlebubble
15. máj 2021

@anja27 Môj otec mal ,,len kolegyňu,, 😂.Ale inak všade rozpráva ako nám bolo super všetkým.
Ale za všetko mohla manželka samozrejme.Kto iný.To nie on rozbil rodinu.
Tiež sa nezaujímal ani nepodporil v štúdiu.Je to vzdelaný človek, ale bez charakteru.Ani jedno manželstvo ktoré mal mu nevydržalo ani tie milenky.Ja som mu ukradnutá.

Takže toto len písanie na zoznamke, toto LEN nikdy nie je len.

Buď to muž ešte nestihol spraviť alebo ešte stihne.
Muž ktorý prejavuje záujem o iné ženy pre mňa nie je partner do života.

Nikto im nebráni obháňať ženy, ale načo si zakladajú rodiny 🤦 no načo.
Keď chcú žiť život v liehu a v cudzích gaťkách tak nech sú nezadaní.

anja27
15. máj 2021

@littlebubble presne tak maju byt sami a uzivat si ako chcu a nie brat vyhody rodiny a pritom robit tieto veci..nechapem to ani ja veru

littlebubble
15. máj 2021

@anja27 Ubližujú len ženám a deťom.A ubližujú aj ženám ktorým ide o vzťah a oni ich len využijú a potom sa vrátia domov k priateľke, manželke alebo k ďalšej žene 🤷

Strana
z3