Som vydatá a cítim sa ako väzeň
Som vydatá, deti zatiaľ nemáme. Problém je ten, že ja si rada občas zájdem von s kamošku alebo niekam na trip s partiou, ale kvôli manželovi nemôžem toľko, tak často, ako by som chcela.. Manželovi takisto vadia kamaráti- muži. Cítim sa v manželstve ako vo väzení. Manžel chce byť so mnou každú chvíľu.
Mne toto tiež príde také…. No neviem. V podstate sa ani nevidia, lebo každý ťahá 12-tky inak a keď sú konečne spolu, na deň odide preč. Mna by zaujimalo, ktorá kamoska s nou bude cely deň, 2x za týžden v kuse. A ešte tak, aby tam za žiadnych okolnosti nebol manzel. Také zvláštne. Keď idem aj s kamoskou na pokec, je to na 3h maximalne. Aj ona ma svoj život. Byt cely deň mimo, to neviem či sú nejaký turisticky krúžok, ze si dávajú celodenné túry alebo čo robia… ale aj to sa dá iba keď je sezóna, cez zimu sú chodníky uzavrete, tak neviem ako ten čas trávi. Za ďalšie, zeny, ktoré nechcú s partnerom deti, nejedna sa po rozchode do iného tak zaľúbila, ze zrazu už aj dieťa bolo do roka, podľa mna tie zeny vedia, prečo s daným partnerom dieťa nechcú a s iným im to nevadí a môže byt aj hneď. Tu z tohto vztahu vyprchala láska a autorka to rieši po svojom, namiesto oživenia vztahu. Za ďalšie si treba uvedomiť, ze aj tie kamošky si nájdu manžela, vydajú sa, založia si rodiny, aby potom v 40-tke mala s kým chodiť na tie diskotéky. Lebo toto mame presne v rodine. 40+ a sama, aj by sa s kamoškami chcela ísť na disko, zabavit sa, len nemá kto, každý si žije svoj život a hľadí v prvom rade na seba, aby jemu bolo dobre, nikoho už nebude trápiť nejaka kamoska, ze nemá s kým ísť na disko. A zas trapošiť tam ako stará vražda medzi puberťakmi na parkete, každý týžden, to chce veľa vodky 😀.
@evamarek77 Bingo, ja som vydatá 6 rokov, je síce pravda, že som sa vydávala ako 42-ročná, ale už vybúrená, lebo v mladosti som ešte necítila tú potrebu, zato si manželstvo užívam teraz a ten, komu celý zvyšok života už hovorím manžel ma urobil veľmi šťastnou, nemáme deti, netvrdím, že mi zakazuje niekde ísť, ale ja už toto mám dávno za sebou.
Ako som spomínala, sme svoji šesť rokov, ale stále to je medzi nami krásne, nemám pri manželovi pocit, že ma väzní.
Ale jedno mi nie je jasné, kedy stíha domáce, varenie? V nedeľu nejedia, či?
@evamarek77 My sme spolu 9 rokov ako pár, manželia 6, ale neviem si predstaviť, že by som muža nechala samého na dlhšie, ako nanajvýš šesť hodín, aj to mi už veľmi chýba.
Ešte sme nemali tú ponorkovú chorobu, lebo každý z nás má aj svoje hobby, ale trávime veľa času spolu, domáce práce máme rozdelené na polovicu, nie ženské, mužské, ale pol na pol.