Som vydatá žena, ale myslím na iného muža

26. jún 2023

Poraďte mi prosím ako mám zastaviť túžbu ... Je mi zo seba zle snažím sa nemyslieť na toho muža . Chcem si ho vyhodiť z hlavy som vydatá žena .. len mi chyba v manželstve láska neha náklonnosť proste záujem z mužovej strany .. a teda zahľadela som sa do iného .. nepodviedla som manžela.
A dotyčný ani nevie že sa mi páči ani nič pod.
Niekedy mám pocity napísať mu prihovoriť sa povedať mu všetko .. alebo aspoň naznačiť aby si to všimol inokedy mi je zo seba na zvracanie aké to mám myšlienky potrebujem si to usporiadať všetko v hlave je toho na mňa veľmi veľa prosím poraďte ako na to ..🥺

irusa
26. jún 2023

čo tak sa porozprávať s manželom ako napraviť vzťah ?

martinkatinka
26. jún 2023

Ano, treba zacat u manzela.

pohodickasrandicka
26. jún 2023

Určite to nerob. Len si predstav v akom šoku by ten dotyčný mohol ostať. A veru ani jeho reakcia späť by nemusela byť ako z filmu. Skôr by som riešila otvorenú debatu s manželom.

domkakvet
26. jún 2023

Tiez som za to porozpravat sa s manzelom.

janetinka27
26. jún 2023

ahoj, vacsinou je to len zalubenie, poznas toho muza skutocne? zalubit sa mozeme aj pocas manzelstva, ale treba si uvedomit, ze sa jedna o platonicku lasku. a pekne pocity pri myslienkach na noveho muza sa stanu zavislostou - pretoze telo si potom stale vyzaduje ten sladky pocit. preto sa clovek dostava do kolotoca zalubenych myslienok, pretoze telu su prijemne vsetky hormony, ktore si vychutnava. treba to stopnut a sustredit sa na svoj zivot. ten druhy muz totiz vobec nemusi byt nakloneny tvojim citom.

googlinqa
26. jún 2023

len mi chyba v manželstve láska neha náklonnosť proste záujem z mužovej strany .. a teda zahľadela som sa do iného .. nepodviedla som manžela.
Noo a manželovi nechýba? Darmo sa s manželom budeš o tom baviť nasilu sa také veci nedejú láska by mala byť spontánna o lásku sa nežobre.

kittykat22
26. jún 2023

a mate deti? ako dlho trva tento stav?

ankare
26. jún 2023

Viaceré máme v oku muža, ktorého potajomky "milujeme", často sa nám o ňom sníva a často na neho myslíme... Ale ono je to celé zidealizované. Treba sa držať pri zemi. Zameraj sa na manžela a lubte jeden druhého. Držím palce!

autor
26. jún 2023

Áno áno máme deti .. manžela ľúbim no už to nieje také ake to bolo .. jednoducho sme sa odcudzili je to chladné nevedieme spolu poriadny manželský život nežijeme spolu poriadne intímne.. mám pocit že ide všetko dole vodou aj keď som sa to niekoľko krát snažila napravit furt sú nejaké výhovorky .. a už sa nemienim vnucovať všimne si ma ako ženu tak možno raz do mesiaca ...a ide o to že ten muž do ktorého som sa zahľadela tak ako aj on sa za každým po mne usmieva pozerá sa po mne ale .. neviem čo z toho vydedukovať môže byt že ide len o normálne slušne gestá ale teda ja sa celá chvejem keď ho vidím 🥺

rebrambora
26. jún 2023

Je bohuzial normalne, ze sa clovek zalubi aj ked ma partnera.
Tak hlavne porozpravat sa s manzelom. O vztah sa musia starat obe strany aby kvitol.

autor
26. jún 2023

@rebrambora áno je to tak presne obe strany sa musia starať o vzťah no ja mám pocit že u nás som to len ja .. a teda keď sa snazim komunikovať .. tak je to furt na tom istom možno na mesiac o niečo lepšie a zas

mackopesfik
15. jan 2024

Karma je zdarma. To platí vždy. Jej čas príde .

lulubinka
19. apr 2024

Ahoj, zaujal ma príbeh. Niečo podobné prežívam.ako to nakoniec s vami dopadlo.