Som zaľúbená do muža z kaviarne
ahojte...mozno vam to pride smiesne je to v podstate smiesne aj mne...uz len z toho hladiska ze som "stara koza"...o co teda vlastne ide.....bud mi udrelo na mozog ze som uz veeelmi dlho sama alebo ma chytila druha puberta....normalne som sa bezhlavo zalubila do jedneho muzskeho...to by nebolo nic...absolutne ale netusim co je,kto je,ako sa vola,ci je zenaty,slobodny alebo co vlastne....par krat som ho zazrela na kavicke a utkvel mi v pamati....max co si povieme je dobry den prehodime 2 tri vety a to je vsetko...len ked ho zbadam tak mam motylov jak 15 rocne decko a hned mam krajsi den.....neviem ci je to uz zufalstvo alebo co alebo mi fakt hrabe z tej samoty 😉 😒
Tak telenovela z toho nebude...😀...je to furt o tom istom dobry den a keby ja nenadviazem po kazde na nejaky rozhovor tak z jeho strany ani obraz ani zvuk...uz kaslem nato...z jeho strany nie je zaujem jednoznacne..takze ako telenovela zacala tak aj skoncila,ale adpon mala 1 diel 🙂

@lenja81 ked uz bude 143838891988 prispevkov potom nam ju zrusia 🙂))
ale verim ze uz pri stom budes pisat - dievcata, rtomas som taka stastna, naplnilo sa co som si zelala , teste sa so mnou 🙂