Som zlá manželka, keď žiadam viac pomoci?
Pointa je, že by som chcela, aby môj manžel robil viac.
Ja pracujem 15 dní, on pracuje 26 dni do mesiaca.
Ja pracujem v gastre, on pracuje v malom obchodíku.
Moja práca je fyzicky náročnejšia, jeho až tak nie. Po psychickej stránke je to to isté.
Za tých 15 dní čo som doma je vypraté, ožehlené, navarené.
Cez jeho voľný čas je občas navarené a kuchyňa v katastrofálnom stave, ale aspoň navarené.
Podľa mňa je táto situácia nefér. Ak sa mýlim otvorte mi oči prosím!
Jeho argument je, že mám viac voľna ako on, čo je pravda, ale nie je to správny argument. Snažíme sa o dieťa a neviem, aký argument príde potom, že prečo sa nevenuje dieťaťu.
@bonboniera ja z môjho muža nepotrebujem robiť ženu ked ja som doma polovicu mesiaca a niekto je v robote celý mesiac. Čo robíš pol mesiaca doma keď čakáš, že ti chlap ma uvariť a ešte upratať len to my vychádza,že to nemáš dane v rukách. Určite ja by som čakala na muža pokym príde a navarí no bože. A keď budeš mat deti tak čo zrútis sa jak budeš fungovať
No nič v budúcom živote chcem byt chlap a nájsť si takú blbu zenu jak ste tu niektoré, hovno urobím hovno zarobím a ešte ma budú doma ofukovat zato ze mam penis medzi nohami 🥰
@sofinka107 s tebou ťažko diskutovať keď nechápeš pointe písaného textu. Pekny vecer a otročeniu zdar
Si velmi dobra manzelka
😀 V budúcom živote chcem byť chlap, nájdem si prácu kde síce budem 10 ho 6dni v týždni, ale zarobím to co moja polovička v gastre, doma sa zvalim na gauč, neodpracem po sebe, a pracovné veci počkajú na ženu do 11 večer. Nebudem v domácnosti robiť nič, však ona ma 15 dní voľno a ešte čakám full servis. Aak sa náhodou po sťažuje ešte dostane naložené, že chce aby chlap robil ženské práce. Autorka, tvoj drahy v podstate v robote vala šunky a pozerá filmy, asi tam nie je veľký obrat zákazníkov a tak vyzerá aj jeho výplata za 26 dní práce. Nie, nikdy to nebude dobre, lebo jeho nič nenúti zmeniť sa, jemu je dobre. Na tvoj úkor. Ako sa zariadis, je na tebe.
@draculla áno robím to, ale preto, že ma to baví. Dokonca som si stierkovala a maľovala celý byt ja, pretože manžel na to nemal čas. Kládla som podlahu napríklad, s tým mi pomáhal, ale to nie je podstata tejto debaty, to len keď ste to spomenuli
Prečo má 1 kus nohavíc a 1 kus mikiny????? 😮 Neprala by som večer po práci a ani ráno pred prácou. Nech stlači ten gombík sám!!! Neodlozeny tanier do myčky z ktorého jedol, by ostal na mieste kým neodlozi kam patrí.
A ked mu neoperies/neodpraces taky zaklad po nom, co SA stane? Okrem toho, ze to budes nejaky cas odchadzat.
Napriklad moj.muz , ked pride domov neskoro vecer a ja uz chystam drobca na spanok, tak co chceoprat hodi do pracky a vyvesia, ani sa nepyta.
Umyvacka je horsia, to sa mu nie vzdy chce (vyhovara sa ako male dieta, ze nevedel ci je tam cisty alebo spinavy riad).
Ženy, ktoré si myslia, že si zlá manželka, buď nečítali tvoje komentáre, alebo nikdy nepracovali v gastre. Alebo nemajú skúsenosť s lenivým sebeckým mužom.
Mala som takého istého manžela, aj preto som rozvedená.
V žiadnom prípade si s ním neurob dieťa, kým nedáte vážny rozhovor, on sľúbi zmenu, a vydrží mu to aspoň pol roka. Čo treba zmeniť, je jeho ľahostajnosť voči tvojej únave, tvojim pocitom a jeho neochota robiť úplne bežné samoobslužné činnosti, ako napríklad umyť si po sebe riad a nachystať si čisté prádlo (aj oprať). A lenivosť - v práci pozerá filmy, doma pozerá telku, čo on vlastne po sebe zanechá?

@rozculena ja som zadubena? Sa upokoj a ihned!