icon

Som znechutená z rodiny

15. jan 2022

Prepáčte, nie je cieľom vyvolať búrlivú diskusiu. Chcem sa len zdôveriť. Bývam ešte s rodičmi, mám 23 rokov a mám aj súrodenca. Bohuzial sa do našej rodiny dostal covid. Som z toho smutná, aj mám rešpekt, no hlavne som znechutená z mojej rodiny. Ja som očkovaná a dala som si doma rusko aspoň ja, no nemôžem si dovoliť ochorieť aktuálne kvôli prezencnym skúškam na univerzite. Moja rodina nie sú očkovaní, ok akceptujem, no brat má príznaky, kašle, dusi sa tu.. absolútne odmieta si len nasadiť rusko. PCR majú pozitívne. Nemám kam ísť. A bojím sa o nich, rodičia uz majú vyšší vek, zároveň som naštvaná, že neberú ohľad na mňa, a ani navzájom medzi sebou a tvária sa, že nič sa nedeje. :(

Strana
z3
katkati
16. jan 2022

@grundia Otrasný príspevok.

liljana
16. jan 2022

@brembo Ak rano chcel ist do nemocnice a vecer bol uz mrtvy, aj tak by ho asi nezachranili. Lekari nerobia zazraky. Inak uprimnu sustrast. Keby bol ockovany, mozno by dnes zil. To uz sa nedozvieme a je zbytocne to rozoberat.

liljana
16. jan 2022

A ak ho nemocnica odmietla, lebo bola plna, tak zase sa treba podakovat neockovanym, ktori zbytocne zaplnili covidove lozka. Pribuzny mal smolu, ze bol v zlom case na zlom mieste. A ak bol k tomu ockovany, tak je to naozaj svinstvo, ze urobil, co sa malo a aj tak na to doplatil zivotom.

ninusa221
16. jan 2022

A ty sa nevies izolovať? Vsak ja mam teraz karantenu tak som v detskej izbe od nich uplne izolovaná a ked mi daco treba tak si dam respirátor a idem si zobrat a niesme očkovaný a tiež mam skušky sice online ale myslim si ze aj tebe by dali online skušky keby povieš čo maš doma takže asi nejak tak

raja95
Odpoveď bola odstránená
lucka114
16. jan 2022

@grundia ešteže tu máme teba a tebe podobné kovidovo uvedomelé indivíduá, ktoré to tu držia nad vodou svojim "zdravým" rozumom .. 🤦🤦🤦🤦🤦

mamula20
Odpoveď bola odstránená
marca12
16. jan 2022

Ja tiez nepochopim,ze ludia nevedia byt k sebe tolerantni. Nam takto prisla do roboty kolegyna. Deti stredoskolaci chore,niezeby ich vyhnala na test este sa nam smiala,co sa bojime. Samozrejme neockavana a kedze sa musela povinne v robote testovat tak sa o tyzden zistilo,ze je pozitivna. My sme sa obmedzovali kvoli nej,nenavstevovali sme rodiny a ona vysmiata. Nepochopim takychto ludi.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
16. jan 2022

Prečítala som si všetky príspevky, aj tie s povzbudením a aj tie bez. Chcem napísať len to, že brat sa odmieta izolovať, vlastne už sme boli v kontakte všetci. On stále tvrdí, že sa nemám báť, že som očkovania. Lenže on už skúšky spravené má, ja som skúšok mala viac a bohužiaľ nie. O to je to horšie, že som v končiacom ročníku, a ešte si máme riešiť aj nejakú prax vo februári. Úplne som z toho smutná, pretože on si pomaly ešte aj lieky nejaké odmieta dať. Ja si dávam vitamíny a áno, pri najhoršom môžem mať skúšky aj online - ale ak ochoriem, neviem, ako sa na ne budem učiť, keby mi bolo zle. Stále neviem, aké by som a či by som mala príznaky. Nemyslela som si nikdy, že takto sa moja rodina zachová, to nikdy takto nebolo, keď bol niekto z nás chorý (chrípka), tak sa vždy izoloval. A teraz absolútne nič... Absolútne tomu nerozumiem.

autor
16. jan 2022

Kontakty som obmedzila, nejdem ani von, zrušila som tie veci, ktoré sa zrušiť dali. No samozrejme mám dosť stres, pretože sú tie skúšky a naozaj ešte riešiť to, aby som si vybavila online formu je na hubu. Jednoducho toto som nečakala v žiadnej forme. Nosím rúško aspoň ja. Mám pri sebe aj dezinfekciu. A pripradam si aj divné, že oni to majú na saláma, že veď čo a ja som tu taká zafačovaná...

ibrunova
16. jan 2022

Držím ti veľmi palce

sidicek
16. jan 2022

Rodinou sa netráp, aspoň vidíš ,ako im ozaj záleží na ostatných členoch rodiny.Mas do budúcna predstavu ako sa na nich dá spoľahnúť.Vela ockovanych ,aj keď boli v domácnosti s chorým ,neochorelo .Ja by som sa na tvojom mieste zavrela do izby a učila , kašľať na nich ,sebcov.

sidicek
16. jan 2022

@brembo ráno príznaky a večer mŕtvy, tomu snáď ani sám neveríš.

grundia
16. jan 2022

@mamula20 lenže už sú tak zblbnutí z toho,že toto nepochopia.
Uvažujem racionálne a presne zdieľam tvoj názor.
Ale my sme dezoláti,čo môžeme tomu rozumieť 🤣

zuzi56
16. jan 2022

@nevenka a presne na takéto stavy je lekar, žiaľ , dnes sa k nemu nedostaneš a skončíš v nemocnici, a potom počúvaš len covid , už nič iné neexistuje.

mihula
16. jan 2022

@nevenka mal 10dní 40tky skoro zomrel,a ona nevedela že existuje nieco čo sa vola zachranna služba?

nelca0510
16. jan 2022

@grundia keď čítam tvoje komentáre,udivuje má,čo som skor zrhrozena,čo raz bude z tvojich detí. Pre teba by som mala len jedno slovo,ale nestojís mi ani len za to. Snáď si to,čo si napísala prečítaš ešte raz a považuješ o tom.

grundia
16. jan 2022

@nelca0510 tak toto ozaj zabolelo 😄🤦

Strana
z3