Som zo všetkého vyšťavená
Ahojte...viem že to polovicu z vas zaujimat nebude ale potrebujem sa niekde vyrozpravat a dať to zo seba von...
V poslednej dobe som neskutočne nervozna a vystavena z vlastnych síl...zijem vo velmi velkom dome kde teda je čo to na upratovanie...zijem s mojou malou dcerkou, ktora sa ani na sekundu nezastavi a ani usta sa jej nezavru..milujem ju najviac na svete a dala by som za ňu aj zivot no niekedy dá svojou vzdorovitostou neskutočnezabrat..okrem nej zijem s muzom a jeho otcom...a tu sa to zacina..nebudem všetko vypisovat len jednoducho poviem že robim uplne všetko sama..domáce prace sú zalezitostou zeny a pod.zvasty...a hlavne teraz cez sviatky..všetci pozeraju televizor..a ja varim..upratujem...varim...upratujem...varim...atď..chce sa mi z toho grcat..prosim neradit mi zapojit ich do toho..nejde to..svokor je ako dieta ( v ponimani robenia bordelu) ..a ked sa ozvem že sa mi niečo nepáči tak odpoved je iba ved to nerob..ale kto to urobi????? Samo sa to asi tazko..:( som z toho zufala...cítim sa ako sluzka ako vyzmykany citron..nevladzem..a nemám na vyber...
@sardinka335 ved toto...ze ako to ignorovat
@tova nie, iba si šupnem do vyhľadávača nick, skôr ako sa do témy začítam alebo skôr ako odpoviem a pozriem, aké témy ešte táto žena (alebo aj muž) založili. Kvôli niektorým prispievateľkám sa ti totiž neoplatí klávesnicu drať. V niekoľkomesačných pravidelných intervaloch tu totiž zakladajú témy napr. - priateľ je alkoholik, zmení sa? ...Píše si s babami z Pokecu a dohaduje si s nimi stretnutia, myslíte, že ho to prejde? a pod. Už som sa totiž pár krát kopla, že som sa snažila poradiť a časom sa začala dotyčná zamotávať do svojich klamstiev a zistili sme, že je téma vymyslená a pod. A niektoré nicky si pamätám, lebo sú to moje kamarátky, s ktorými si píšem roky, tak tie si pamätám.
@timea7 suhlasim a budem to tak asi aj ja robit. podla mna by to tu mali zakazat, alebo nejako regulovat. nie je mozne kolko tu je tem a furt sa zakladaju nove a tie iste
@silvinkabb ťažko zakázať, alebo regulovať, pamätám si tému asi spred troch, možno štyroch rokov, písala žena s dvomi deťmi, jedno pármesačné, ako si manžel našiel priateľku, chcel odísť, ako to ona prežívala, ešte ho milovala, robila všetko preto, aby ostal, ako chodil za deťmi, no story na dvadsať strán. Len sa potom začala zamotávať, až vyšlo najavo, že si všetko vymyslela ....ťažko to odhadnúť na prvých stranách a je mi ľúto žien, ktoré tu skutočne riešia problémy a sú vďačné za každú radu. Priznám sa, že som raz tiež pochybovala, pripadalo mi to celé ako neuveriteľná zhoda náhod, baby sa do nej aj trochu obuli, pokračovali sme cez IP, no ona ozaj prežívala ťažké obdobie, ešte sa aj teraz občas ozve, som rada, že je to za ňou.
@basula30 akurat ide ten film na doma 🙂
@timea7 skor myslim, ze tie co maju problem by sa mali zapojit uz do existujucich. a plus trosku pouzit google. v poslednom case mam pocit, ze sa im nechce a ze naozaj to sem slahnu len tak. ved stacia dva kliky a mas kopu info vsade...
@silvinkabb ...🙂🙂🙂 pozerám... a ako u nas:( len mám jedno dieta a ovela mensie..a 2 chlapov.. pekný deň 🙂🙂🙂

"Viem że to mnohych nebude zaujimat no potrebujem sa uz niekde vyrozpravat bo je toho uz aj vsetkeho na mna privela" touto vetou si zacinala prakticky identicky uvodny prispevok 21.juna.
Vtedy aj teraz to zaujimalo mnohych, mnohi ti radili viac-menej to iste vtedy aj teraz, ale zrejme sa nic z toho neujalo. Hovori sa - a je to svata pravda - ze ak chce clovek nieco zmenit, predovsetkymi sa musi zmenit on sam. Čo si za toho pol roka na sebe zmenila ty?