Som zúfala a neviem čo robiť
mamicky je mi velmi tazko,mam uz 18rocneho syna,s ktorym mam uz asi od 14rokov velke vychovne problemy,posledny rok sa jeho spravanie dost zhorsilo,bere travu,a ine drogy,vela úpije,fajci,nikam nechodi do skoly ani nepracuje,chodi si domov ako sa mu chce,mam este dve deti,jedno postihnute,velmi zle prospieva rodine,peniaze na neho uz ziadne nedostavam,mam sto chuti ho vyhodit z domu,ale ako matke boli ma s toho pocitu srdce,ale nemozem dalej,povedat si neda,ma svoj zivot nepocuva ma,co mam robit???
@dorenika riesila som to aj vtedy,muselasom ho umiestnit dvakrat do ustavu,chodila som snim od 5triedy k psycholochycke,dokonca som mu nasla aj sukromnu ucitelku studentku ktora sa mu venovala,prihlasila som ho na florbal,baskedbal,fudbal,nikde dlho nevydrzal,naozaj som sa snazila aj snim rozpravat vlastne az dotera sasnazim mu dohovarat normalne s nim sadnut a ako kamaratka s nim rozpravat,on nema zaujem,a ja uz nevladzem
@havedka No takže takto. Ja ozaj nebudem menovať, ani vysvetľovať, odkiaľ viem, čo viem..ale môže to byť, že chlapec robí nejakého trupíka pre trošku väčších paramafiánikov. Išli by ste sa kuknúť k nám do mesta a by ste videli, čím sa zaoberajú takí sopláci jak váš syn! LSD? A Bratislave je to ešte väčšia zverina, takže čomu sa tu čudujeme?! Mňa by len zaujímalo, čo reálne užíva. Toť vsio.
@havedka Trip je to spominane LSD. Koks nebere, to by sa musel pohybovat v inych kruhoch. Kupuje si znackove handry, je vidiet, ze ma prachy?Vies jak mi to pripada? Ze chalansko by chcel byt velky gangsta, tak sa robi dulezity. Ked je doma..ma halucinacie, spi dobre, je agresivny, klame, je hyperaktivny? Alebo je ospanlivy, ma zachripnuty hlas, vecne podriemkava? spozorovala si nieco z toho?
@havedka Ježiš já bych mu takovou flákla, až by mu hlava uletěla!!!! Kristalu se pokud vim rika Mescalinu, kterej jsem po prvé a naposledy viděla ve filmu The Doors.
tripovat znamená brát TRIp co je halucinogen říznutej nějakym efedrinem, něco jako LSD a pervitin dejme tomu. Podivej se, pokud by i na krásně byl takovej vysavač, tak buď s tim mafiánem šuká, když teda píšeš, že pije podle toho, jak má peníze, že usyslil na dvě piva,jo?!?!?! Já nevim, ale možná ženský to maj jinak ale já jako baba, brát od mega hyper super mafiána zadara (tak za sex ale to je hodně kanál) to co bere tvuj mladej, tak se opíjim minimálně Hubertama každej večír a na dobrou noc, kolem čtvrté ráno bych se nechala ukecat na nějakou 60 let starou whisku teda.
Ten frajer lže, co hubu otevře!!!! Jdi na ty policajty a udej ho. Ukaž mu, že na to co rozehrál nemá karty. A upřimně, nejrači bych se tam k vám rozjela a jednu flákla i tobě. Tady to už neřeš!!!!!
@havedka este som "sluzobne mlada" aby som vedela objektivne poradit,ale URCITE navstiv centrum pre drogovo zavislych a porad sa s psychologom,ktory pracuje s takymito ludmi,pripadne skoc na policiu....ale skus to urobit zatial tak,aby sa to syn nedozvedel,lebo bude zurit....a oni ti uz urcite poradia...
zial,som o tom presvedcena,rodic sa moze snazit AKOKOLVEK chce,vychovavat ako najlepsie vie,ale kamarati a okolie ,nevhodna spolocnost vedia cloveka silno zlakat na zle chodnicky...chalan este nenasiel sameho seba,preto je taky,aky je
Hele baby logicky a psychologicky... Kšeftování s kokainem je jednak zlatej důl a jednak jedna noha v kriminále. Pokud to mládě je ve styku s timhle frajerem z VELKýHO SVěTA, může nejt, ok, dejme tomu... A teď, z toho jak machruje a otvirá si hubu na matku, jak asi machruje a dělá frajera na toho bigbossa?!?! Každej dýler, sebemenší, je ostražitej jako surikati. NIKDO neveme do kšeftu, kde se netočej stovky (podle verze pana velkýho feťáka) užvaněný ucho!!!!
@jfd Ja by som tiez bola velmi razna..hold, smola, ze niekto proste je taka mierna povaha, ze toto nikdy nedokaze :-/. Az ked ju totalne znici a zazenie do kuta, ze uz jej bude jedno 🙄. Jak rozmyslam, tak dumam..nepoznam nikoho, kto by sa machroval s tym, ze ma co do cinenia s drogami. Taki ludia o tom nehovoria, oni to len robia!
@svetllana kdyby tu napsala, že jí vykládá, že je na lepidle, na brkách, na chlastu (dvě piva v téhle fázi jsou reálný) a dejme tomu to piko, bylo by to uvěřitelnější, než kokain, LSD, Mafián a dvě piva (v téhle fázi je potom alkohol jeho nejmenší problém, když při všem tom feťáckym luxusu zůstal u Corgoňa, Jako klobouk dole, tomu se podle mě řiká pivař-srdcař)
@havedka podle me by jsi udelala pro zacatek dobre, kdyby jsi si poradne nastudovala jake druhy drog jsou, jak se berou, co zhruba delaji, kolik stoji a podobne....Mozna by potom byl v soku, kdyby ti napr. rekl, ze bere to a to a ty by jsi se zeptala na nejakou otazku k veci....Takto mi spis pripada, ze se doma chce citit "chytrej" a na koni.
no dozvedela som sa vraj provozuje sex s muzmi a za to bere aj prachy,je mi az zle z vlastneho syna,zacina sa mi rozum zastavovat
ved som mu dnes aj vravela ze koks urcite nebere,a ze podla mna nic nevere,vraj tommu nerozumiem,ma na to cloveka
@havedka Nie je to tvoja chyba!!!!!! Kazdy mame nejake geny, povahove crty, predispozicie..... a rovnako kazdy z nas ma volbu, ako s nimi nalozit. On sa rozhodol vybrat sa touto cestou. Snazila si sa ho odtial stiahnut, on sa nedal. Odteraz sa s tym musim popasovat sam, pokial sa nerozhodne poziadat ta o pomoc.

asi by bolo dobre zamysliet sa co sa stalo ked mal 14 ak to vtedy zacalo,mne tiez dobre sibalo ked somm mala 15-17 a sama som z toho vyrastla no ale ak ajberie drogy tak to je ina vec trebalo by sa s nim porozpravat a navrhnut liecenie ale to mozes len navrhnut nakolko ma z 18,predtym si to nevidela aky je?vies vtedy si to mohla aj zanho riesit teraz je dospeli takze dohovorom je to jedine co mozes urobit,alebo este mu prestan davat peniaze na drogy neviem odkial by ich inak bral ak nerobi