Som zúfalá z môjho života
Ahojte, mám 21 rokov a som študentkou vysokej školy. Vraj najlepšie obdobie života ako každý vraví, lenže korona všetko prekazila. Bola som rok a pol zavretá medzi štyrmi stenami za počítačom od rána do večera (prednášky, cvičenia, konzultácie...), proste žiaden sociálny život. Depky a podobné veci u mňa jasná vec. No a prejdem na to hlavné. Už posledné obdobie počúvam skoro od každého príbuzného, rodinného známeho... stále to isté a to otázky typu: "máš frajera?", "a prečo nemáš frajera?", "a hľadáš si frajera?". Na začiatku sa to ešte dalo zniesť, ale keď to počúvam vkuse, fakt mi to lezie na nervy. Prosím vás ako sa dá odpovedať na otázku: "A hladáš si frajera?" Do riti, a kde ho mám hľadať, veď sa nehrám s ním na schovávačku aby som ho hľadala. Prejdem na druhú vec, ktorá má tiež dosť trápi. Stalo sa to v 1.semestri, takže so spolužiakmi sme sa poznali len pár mesiacov. Ale boli takí, s ktorými som si hneď sadla, rozumeli sme si a písali sme si ohľadne zadaní alebo len tak. A písala som si so spolužiakom ani neviem už o čom, a zrazu mi prišla správa od neho "máš veľké brušiško, lebo jedávaš keksíky." V tom momente som stratila slová a prekvapená z toho čo mi to píše. Ani som nevedela čo na to napísať, len som ten chat zatvorila a neodpísala nič. Neskutočne som sa trápila, niekoľko krát som kvôli tomu plakala. Mám výšku 170cm a 62 kg, fakt si nemyslím, že som tučná. Keby sa mi to stane na ZŠ, tak si poviem OK veď ešte nemá chlapec rozum, ale vysokoškolák povie toto svojej spolužiačke? Ako mám mať sebavedomie keď mi takéto niečo dokáže povedať chlap? Fakt sú trendy len tie chudé modelky? A potom že dievčatá trpia anorexiou. Fakt som zúfalá z tohoto všetkého, mám svoje chvíľky kedy si poplačem a niekedy nevidím zmysel života.
si robíš starosti z hlupostí. Ja som už sám dlhší čas sám a na takéto otázky odpovedám jednoducho. Nemám a téma ukončená,všetky ostatné otázky ignorujem. Neviem čo sa maju čo rýpat v mojom živote,mojom rozhodnutí.Som sám a hotovo,nič ich do toho nie je.
Som sa takto rozhodol,a koniec. Je to len a len moja vec.Deptaju ta takéto jednoduché otázky,život ti prinesie omnoho zložitejšie otázky,ktoré budeš musiet riešit a nie len na ne odpovedat.
@dahra pise, ze mal poznamky uz predtym, takze nie
ja len napisem, ze to "najlepsie obdobie zivota" take pre vacsinu ludi vobec nie je, nemysli si, ze si v tomto vynimocna. niekde som citala, ze tridsiatnici su ovela spokojnejsi a podla mna je to velka pravda. velmi rada by som mala este raz dvadsat, ale jedine so vsetkym, co viem teraz. clovek v tom veku este nema dost skusenosti ani sebavedomia, zato je velmi precitlively a mysli si, ze zajtra je koniec sveta. to potom vedie k jednej chybe za druhou. ale prd, opak je pravdou. nie je sa s nicim kam ponahlat. a uz vobec nie so vztahmi. takze na nejakeho somara a ludi, ktori sa pytaju na frajera, mozes zvysoka kaslat. "zajtra" budu ajtak povacsine sami rozideni.

"A písala som si so spolužiakom ani neviem už o čom, a zrazu mi prišla správa od neho "máš veľké brušiško, lebo jedávaš keksíky." V tom momente som stratila slová a prekvapená z toho čo mi to píše."
Prvé čo mi napadlo je, že on si písal naraz aj s niekým iným a nedopatrením to odoslal tebe, ty si mu ani neodpísala a on sa tak dodnes nedozvedel, akej strašnej chyby sa dopustil.