Správanie detí po návrate z výletu
Aj u vas sa deje, ze ked vase mensie deti pridu domov po nejakom vylete s manzelom (najcastejsie viacdnovom), kde su bez mamy, a kde fungovali tam udajne nazvime to "normalne", tak zrazu su umrncane a podobne?
Mam to pripisovat unave? Kedze tam mali volny rezim, slo sa spat neskoro v noci, dlha cesta v aute a podobne?
Boli na výlete, bola tam zábava a zrazu sú doma v bežnom režime s povinnosťami, nemá to nič spoločné so starostlivosťou otca.
Boli na výlete, bola tam zábava a zrazu sú doma v bežnom režime s povinnosťami, nemá to nič spoločné so starostlivosťou otca.
@januska12323 To som si ani nemyslela. Skor ma zaujima ta psychologia. Ze uvidi mamu a komplet prepne spravanie.
@januska12323 To som si ani nemyslela. Skor ma zaujima ta psychologia. Ze uvidi mamu a komplet prepne spravanie.
@anonym_autor pretože pri mame môžu popustiť uzdu svojim pocitom a frustrácii...mne to robia deti po každom ťažšom dni v škole/škôlke...vedia že pri mne môžu tak to robia... môžete si gratulovať lebo podľa mnohých odborníkov je toto znak dôvery a zdravého vzťahu s nimi....toto si ja stále opakujem keď mi po stý krát revu za ušami 😆😆😆
@anonym_autor moje deti sa bezne spravaju inak, ked su s niekym inym a inak, ked som tam ja. Ani nemusia ist na vylet, staci, ze ja idem na hodku prec a su z nich anjelici. Ked sa vratim, hned su z nich certi.
@anonym_autor moje deti sa bezne spravaju inak, ked su s niekym inym a inak, ked som tam ja. Ani nemusia ist na vylet, staci, ze ja idem na hodku prec a su z nich anjelici. Ked sa vratim, hned su z nich certi.
@anonym_32629d aj moje tak isto 😁
Áno, ty si bezpečný prístav, kde vyjdu všetky emócie von, takže je to úplne bežné. Ja dni, kedy deti nie sú doma beriem ako prípravu na to, čo príde 😂
@anonym_32629d @petulda333 nechcem samozrejme porovnávať že je to to isté - ale rovnako sa správajú aj psy napr - s majiteľom tak, bez majiteľa úplne inak 🙂
teda by som povedala, že je to nejaké primárne nastavenie, ako písala hore @sonicka19983 - proste sa správajú prirodzene ...
@anonym_32629d @petulda333 nechcem samozrejme porovnávať že je to to isté - ale rovnako sa správajú aj psy napr - s majiteľom tak, bez majiteľa úplne inak 🙂
teda by som povedala, že je to nejaké primárne nastavenie, ako písala hore @sonicka19983 - proste sa správajú prirodzene ...
@biba_18 suhlasim. Mala som psika a tiez to tak bolo
@anonym_autor pretože pri mame môžu popustiť uzdu svojim pocitom a frustrácii...mne to robia deti po každom ťažšom dni v škole/škôlke...vedia že pri mne môžu tak to robia... môžete si gratulovať lebo podľa mnohých odborníkov je toto znak dôvery a zdravého vzťahu s nimi....toto si ja stále opakujem keď mi po stý krát revu za ušami 😆😆😆
@sonicka19983 presne aj mne toto robí dcéra, tiež si to musím opakovať 😂😂 akurát že dakedy by som si porevala aj ja, keď to na mňa “vyfľusne” 🤣
ja si s nimi aj poplacem, nie je nic zle na tom ze ukazeme detom aj svoju zranitelnu tvar ... aj ked ja som presne z takej rodiny ze pred detmi sa musi hrat forma a sila...lenze nie vzdy to ide a tiez sme iba ludia ze jo 🙂 musime to s nimi vydrzat ako sa len da ;)
No tak este to natlct do hlavy mojmu muzovi, on si mysli ze je na detoch nieco cudne.

@anonym_autor Boli tam v inom režime, v podstate na dovolenke, bez bežných povinností. Po návrate z dovolenky do krutej reality je to zložité aj pre nás dospelých.