Správanie ľudí často zabolí
Ahojte.Zamyslam sa nad tym,ze aj ked si uvedomujem,ze kazdy je nejaky a podobne...vzdy ma nahneva,ked niekto neodzdravi,pripadne robi klepy a podobne nevhodne chovanie.Mate to tiez tak?
Co znamená,,robí klepy"?
Mňa nahneva, keď sa niekam strašne ponáhľam a neviem nájsť mobil, alebo kľúče. Nahnevá ma aj to, keď si niečo objednám a príde mi smejd. Musím vypisovať navratku, opäť to zabaliť a ísť si odstáť rad na poste.
Ale aby ma nahnevalo, že mi niekto neodzdravi? ....
Nikdy ma nenahnevalo ze sa mi niekto neodzdravil...neodzdravis sa hotovo,viac sa zdravit nebudem ani ja. Klepy su asi ohovaracky,klebety ze? Tak tomu uz vobec nepridavat ziadnu vahu a uvidis,bude sa ti zit lepsie 🙂...
Nie, nemam to tak. Mojou ulohou na tomto svete urcite nie je hnevat sa s trapit nad inymi ludmi.
@xsimonkax Ano,chapem.Prave o to viac mi vadi,ze ma to vzdy zamrzi,zarazi a pod.Ano,tiez vidim,ze budem sa musiet viac odosobnit a zamerat na dolezite pre moj zivot.
@simona20201309 siri klebety
Tak na tie klebety som si už zvykol. Tiež ma zamrzí trochu ak niekto neodzdraví. Stáva sa mi ale aj to, že ten človek pozdraví a usmeje sa. A to ma veľmi teší. Viem, že ľudia majú tiež veľa starostí. Preto chápem aj jednu aj druhú reakciu.
@xsimonkax
@bloger
@0silvia0
@sandyan
@simona20201309 Dik za reakcie
mam to podobne, tiez ma casto trapia taketo veci, ked niekto proste nieco povie a neuvedomuje si, ze to toho druheho moze boliet, ale uvedomujem si, ze tym ludom je lepsie, lebo im nezalezi na tom kto si co ako vezme, zatial co ja musim rozmyslat, co poviem, ako poviem a ako to asi moze ten druhy vziat a niekedy som z toho ozaj na prasky :(
Skus sa na to pozriet tak, ze to je vizitka toho cloveka, nie teba, ty sa nemas preco s tymto trapit 🙂

Si zober, ze tí ľudia to neriešia a ty áno. Hádaj kto je šťastnejší? Ty to nebudeš, lebo riešiš tieto veci. Vypustiť z hlavy, rieš iba to čo je pre tvoj život dôležité. Chápeš načo sa tu budeme zamýšľať a polemizovať, ty ľudí nezmeníš.