Správanie muža
Pri spolužití s priateľom som zažila nasledovné prejavy správania muža, nad ktorými som sa trápila a vznikali hádky keď som sa ohradila. Takže takto: Nechala si otvorený sáčok s korením, zle si ho zatvorila, v nakrájanej paprike ostalo zrnko a to sa má všetko očistiť, varná doska je oprskaná (podotykam pri vareni), na návšteve u známych ma pri odchode zhodil vraj som natrusila na gauč atď. To už bolo moc. A to som sama veľmi poriadkumilovná a potrpim si na to. Ale toto ma zarazilo. To nie je normálne.
@atina12 rozisla si sa s nim? Gratulujem 🎊👍
@atina12 daj si na to pozor...moja sestra musela v noci 2h vysvetlovat preco dala maslo do nespravnej policky v chladnicke. A najviac jej z toho vadilo ze ju zobudil. Tak som jej zaklopala na celo ci sa pocuva. Uz je rozvedena lebo tento teror sa len stupnoval. Od zaciatocneho roztomileho napomenutia typu "laska nevytlacaj pastu od prostriedku" to preslo do neskutocneho psycha. Nastastie nemali deti.
@atina12 Tak potom sa nehnevaj, ale nemáš čo riešiť. Či chceš byť vo vzťahu v neustálom strese a napätí, čo si nájde za čo by ťa opäť sprdol?
@atina12 mas sa kam vrátiť,ked od neho odídeš? Ci si s nim preto,ze ma svoj byt? On presne taku povahu hľadá,ako si ty. Hoc by na tebe drevo rúbal,ty nič,rosku sa postazujes,ze nemusel by,ale čo už, ma byt, ... Ako si bola vychovávaná? Lebo absolútne si submisivna.
@atina12
Prečo by si mala prizmurovat oko pri niekom, s kym len chodis a proste ti nieco uz teraz vadi?
@atina12 odisla si od neho ? tak potom gratulujem. Teraz sa uz len nedat nachytat na sladke recicky a nevratit sa. Napr. ja som neupratovala par dni, lebo som chora a vacsinu dna travim len v posteli. Ktovie co by povedal na ten nas bordel, ktory nemam silu teraz popratat. Ked vladzem, tak nieco odlozim, umyjem ci vyhodim. Dnes nic som nevarila. Priatel objednal, lebo vidi, ze sa necitim dobre. Este prisiel za mnou hore do izby ci nieco nepotrebujem.
Zasluzis si lepsieho chlapa ako bol tento debil. Ze ako mas skladat ponozky... to ako vazne ? 😨
@atina12 mam takeho kamosa,nastastie nema zenu,tak nema koho buzerovat. Do toho je este aj lakomy. Vkuse prepocitava,ked niekde sme ako partia. A minule bedakal ako si kupil zlu skrutku a potreboval mensiu a co on a nou teraz bude robit,ze ci niekto nekupime. Co stoji skrutka 10 centov?
@atina12 to co robi tvoj je choroba a z tej sa nevylieci nikdy. Bohuzial s takym clovekom sa neda zit. Neprezila by s nim ani taka ista puntickarska zena,lebo aj na nej by nasiel chyby.
@atina12 a to je prave ta chyba. Nedaj sa viac obalamutit. Ja som mojmu ex jasne povedala, ze NIE je NIE. AJ tak to nepochopil debil, ale to je uz iny pribeh. Musis zaujat jasne stanovisko voci nemu, obrnit sa voci recickam.
Kriste pane. To nemyslis vazne toto. Co za idiot toto. 😀
@atina12 toto robil aj môj ex aj svokra,ona bola v tomto úplne extrém ako vedela človeka dať dole.Narcis,manipulátor,psychoš,honič ega,bohužiaľ my na to prichádzame neskoro a na začiatku sú úplne očarujúci,že áno.Nastastie už je dlho ex a stále má problém so vzťahmi.Takze aj tak časom uvidíš,že rozchod bol to naj čo si mohla spraviť.Nenechaj sa oblbnut a dať sa s ním zas dokopy
@atina12 No potreboval si pohoniť ego aj pred kamarátmi a ty si mu padla ako vhodná obeť. Kým sa mu nepostavíš a nestopneš to, tak to bude pokračovať a zakaždým si nájde ešte niečo navyše. Už je len na tebe či si ochotná to znášať na úkor tých dobrých chvíľ.
Si si na sto percent ista že je to pre teba dobrý vhodný partner do dalšieho života.Ak nie ukonči to skôr než sa pri ňom nezničiš ako psychicky tak fyzický.To nieje chlap ale chrápuň a manipulátor.
@atina12 Nemas co lutovat ze si odisla,uz sa k nemu nevrat,to by bola chyba byt stale v tom istom kole....on je chory,moze to byt aj toto: https://lekar.sk/clanok/obsedantno-kompulzivna-...
potreba mať veci súmerne alebo v perfektom uložení.
Nutkanie je opakujúce sa správanie, ktoré človek s OCD cíti ako potrebu urobiť v reakcii na nejakú obsedantnú myšlienku. Medzi bežné nutkania patria:
nadmerné čistenie a/alebo umývanie rúk,
usporadúvanie vecí konkrétnym a presným spôsobom,

@sante81 odisla som