Pozeranie telefonu sa mi nikdy nejavilo ako dobry napad. Ked ale mate pocit, ze nie je nieco v poriadku, a druha strana- manzel tvrdi, ze sa nic nedeje a ste paranoidna, zacnete patrat. Potom najdete v telefone konverzaciu s nejakym "Martinom" a tam vety ako " milujem tvoj pach", dobre sme si pokecali, laska, "aj ja ta milujem" ....
Pri konfrontacii sa manzel ohradil, ze to si tak robia s kamosom zo seba srandu. A udajne nepoznam prave priatelstvo.
Nuz ,..predpokladam, ze takto sa chlapi bavia, ale jedine gayovia....
Moj manzel odisiel z nasej spalne, nebavi sa so mnou a je urazeny, ze som mu vliezla do telefonu.
Asi som si zobrala zbabelca, ktory neprizna farbu....
Ake je to na grcanie, ked viete aky dvojtvarny je clovek, ktory s vami mal stravit zvysok zivota....
@sosky1974 myslim si, ze bude gay, zene by napisal ze miluje jej vonu a nie pach, mne to znie tak chlapsky napisane
Neviem no, môj muž sa so svojím naj kamošom tiež občas baví tak, že jeden by si myslel, že sú teplí 😀 , "chýba mi tvoje chrapkanie v nočnej" a podobné hlody Ale nie sú gayovia, a tiež si píšu strašné sprostárne, ešte aj v skupinovom chate čo majú v práci, sú ako prerastené deti... Ženy sa tiež medzi sebou kadejako oslovujú, ja si s kamoškou tiež pošlem srdiečka, pusinky.. ja by som z toho drámu nerobila, čakala by som na vysvetlenie.
Podľa mňa to je Martina
Mozno dúhovy pochod bude mat o dvoch ucastnikov viac alebo mojho manzela postihla druha jar a ma nejaku čaju s malym zadkom a citi sa mlado. Kazdopadne si zivot zariadim inak.
Nebavi ma cakat, kym si ten ukrivdeny chudacik zmyslu so mnou prehovorit. Sancu dostal, vysvetlit mi to.
@sosky1974 Ja chápem, že ti chceš riešiť so svojím mužom a chceš vedieť, čo sa deje. Ale on kým nebude nejakým spôsobom ohrozený, tak sa neprizná. Aj keď by si nedokázala teraz zavolať na to číslo, jemu povedz, že to chces urobiť, lebo tá konverzácia je šialená, ak by to bolo s kolegom. Tak nech povie pravdu, lebo budes nútená su overiť sama, kto je ten Martin. Povedz mu, že len zavoláš a nebudeš nič rozprávať, len chces vedieť, ci je to muž alebo žena. Určite bude zúriť, vystrájať, ale možno sa radsej prizná sám, aby zabránil tomu, že zavoláš ty. Chápem ako sa cítiš.
Uz dva dni vypisuje a chodi tekefonovat na balkon
keby mi nieco take kamarat pisal, tak sa asi v ten moment pozvraciam. to nie je ani kamaratske spravanie, ani vtipne. fuj hnus
@sosky1974 ono, zenska intuicia takmer nikdy neklame
A ano vzdy je zena paranoidne a zvelicuje ale zial takmer vzdy ma pravdu a paranoje to nie su
Otras, ale chlapi zatlkaju. Nechutne, ze si vymyslel ze s kmosom si tak pisu. Ako jasne. On je ale schopny si dohodnut asi aj kamosa ktory mu to prisvedci 🤷🏻♀️
Neviem ci sa mi zda ale poslednu dobu je ti vela prispevkov o podvadzani. Takmer vsetko cez kopirak
Akokolvek som sa snazila , aby sme spolu vychadzali, stale si nasiel nieco, co nebolo ok
Samozrejme v posteli ho bolela hlava 😄
@sosky1974 no myslim, ze sa netreba hrat na neviem co, ze si mu pozrela do telefonu. Je to tvoj manzel zdielate wpolocny zivot a on nema co pred tebou utajovat telefon… wtf…. A po dalsie bud to boli naozaj len hlupe reci a teraz sa sam za seba hanbi, ze si to videla alebo sa z neho vyklune gay? A nebolo to pisane v zenskom rode len ju ma ulozenu v mobile ako martin? To by bola 3 moznost. Za nic sa neospravedlnuj nic zle si nespravila aj ty sa mozes hrat na urazenu… a uvidis ako to bude riesit dalej. Teraz sa teba snazi dostat do pozicie, ze vlastne ty si spravila nieco zle, ale nenechaj to zviest na seba stale trvaj na odpovedi co to ma znamenat
@sosky1974 inak jeho respekt voci tebe nula
Ak by si bola len paranoidna - tak mal ta presvedcit ze si tak pise s kamosom, to mal spravit hned na mieste
Ocividne si mu nieco prisla co chcel tajit a preto ta jeho ignoracia a ze nechce teraz komunikovat lebo si mu pozrela do mobilu - no jasneee …
Bud bude gay ale skor si myslim ze na deuhej strane je zena v muzskom profile
tu uz nie je ani podstatne o ake pohlavie sa jedna. Ide o to, ze vas vztah nefunguje a co s tym chcete robit.
Môj muž mal uloženú milenku pod značkou auta tak som nič netušila kto to je on je automechanik stále som myslela že nejaký zákazník a keď mu prišla zamilovaná sms hneď som vedela ináč tiež si myslím že je to žena a keď som mu dávnejšie našla sms odoslaný na nejaké číslo že stretneme sa tam a tam tak klasika výhovorka že kamarát posielal z jeho mobilu🤔
@harrisson dik za nazor, ale mne vtipy teraz moc nejdu do hlavy