Správy v messengeri

sosky1974
20. aug 2023

Pozeranie telefonu sa mi nikdy nejavilo ako dobry napad. Ked ale mate pocit, ze nie je nieco v poriadku, a druha strana- manzel tvrdi, ze sa nic nedeje a ste paranoidna, zacnete patrat. Potom najdete v telefone konverzaciu s nejakym "Martinom" a tam vety ako " milujem tvoj pach", dobre sme si pokecali, laska, "aj ja ta milujem" ....
Pri konfrontacii sa manzel ohradil, ze to si tak robia s kamosom zo seba srandu. A udajne nepoznam prave priatelstvo.
Nuz ,..predpokladam, ze takto sa chlapi bavia, ale jedine gayovia....
Moj manzel odisiel z nasej spalne, nebavi sa so mnou a je urazeny, ze som mu vliezla do telefonu.
Asi som si zobrala zbabelca, ktory neprizna farbu....
Ake je to na grcanie, ked viete aky dvojtvarny je clovek, ktory s vami mal stravit zvysok zivota....

sosky1974
autor
20. aug 2023

Uz ma ani nezaujima, ci to bol muz alebo zena ,ale fascinuje ma, ako hra urazeneho a zniceneho a zvaluje vsetko na mna.

sosky1974
autor
20. aug 2023

@ma77 no, musi sa mu uznat, ze bol originalny.

katkami123
20. aug 2023

Ahoj, mám veľmi dobrého kamaráta gaya, neraz sme sa na túto tému bavili a sám mi povedal, že by som sa veľmi čudovala koľko ženatých chlapov s deťmi chodí do gay barov a majú dvojitý život. To, že nie na chlapov si určite nemôžeš byť istá. Toto iste mi v zahraničí povedal kolega - jeden večer mal vraj brutálne dobrý sex a na druhy deň toho chlapa stretol s manželkou a deťmi na ulici. Nezávisle od seba mi toto potvrdili 2 teplí, že veľmi veľa z nich má manželky a deti. I keď časom to už nedokážu mnohí maskovať, hrať sa na niečo a celé to praskne a idú už iba za chlapmi.

katkami123
20. aug 2023

@sosky1974
Kľudne sa môže stať, že tvoj muž je “ukrivdený” skôr pre to, že sám nie je zmierený so svojou orientáciou a teraz nevie kudy-kam. Jeho krytie sa mu práve rozpadlo. Povedať pravdu nedokáže možno ani sám pred sebou, nieto ešte pred tebou, i keď by sa mu tým veľmi uľavilo. Nezávidím ti tuto situáciu. Samozrejme, vrcholne by ma vytočilo do vývrtky, keby po odhalení nevery dotyčný ani neoľutuje, nič, len má pokusy o škôlkarske vyhovaranie a ešte zo mňa ide robiť vinníka a už úplne hlúpu. Touto reakciou si sám pribil klinec do rakvy.

mata25
20. aug 2023

aj by som ti napisala, ze naco je dobre kontrolovat partnerovi mobil.....ale robila som to tiez a nikdy mi to nic dobre neprinieslo. dokonca aj teraz 3 roky po rozchode som mala nutkave pocity mu pozriet do sprav a potvrdit si, ze je stale taky zmrd ako bol a to uz spolu nie sme ako partneri. teraz uz som niekolko mesiacov nepozrela a dufam, ze uz nikdy nebudem mat nutkanie, lebo ho nechcem riesit. ale moja skusenost za poslednych 21 rokov hovori jasne, ze ked je chlap hajzel, tak sa nezmeni, len to bude lepsie skryvat.

oli18
20. aug 2023

@sosky1974 moja rec. Partneri sa prekvapuju po cely zivot a ani po x rokoch nemozes povedat, ze ho poznas dokonale. Preto sa velakrat pousmejem nad istotou, s akou tvrdia mlade baby, ze toho svojho poznaju.

katarinka89
20. aug 2023

@oli18 takých sa tu nájde neúrekom...

simona20201309
20. aug 2023

@sosky1974 nečítam všetko, ale ten Martin je urcite žena a tvoj muž vie co robí. Tí čo majú milenky si bežné ukladajú mena pod rôznymi mužským menami. A naopak.
Trochu ma prekvapuje, že ti to je jedno ci ide o ženu alebo muža, pretože kvôli tomu si myslím, že je téma vymyslená.
Nechce sa mi veriť aby ti toto mohlo byt jedno.
Zistiť kto je Martin by bola moja prirotia a muž by dostal podmienku - bud sa dozviem kto je Martin alebo rozvod. Nechcela by som žiť do konca života v takých pochybnostiach

blue_violet
20. aug 2023

Za nazretie do telefónu by som sa mužovi neospravedlnila. Jedine v prípade ak by som nič nenašla a on by mi vedel dať argument že naozaj nič neskrýva. Ak muž klame, zatĺka, skrýva telefón a robí zo mňa sprostú tak mi je úplne jedno ako v tej chvíli ja vyzerám, pretože on robí ďaleko horšiu vec.
Skúsila by som na to číslo zavolať zo svojho mobilu. Vždy je šanca že zdvihne a už uvidíš si to je muž alebo žena. Ja sa prikláňam k tomu že je to žena. Muži si často upravujú meno milenky na nejaké mužské.
A potom sa už musíš zariadiť po svojom - odpustis alebo to ukončíte.

dominikamacakova
20. aug 2023

@katkati myslíš si, že by žene napísal "pach" 🤣

petulda333
20. aug 2023

@simona20201309 no mne by bolo jedno ci muz ci zena. Podstata je rovnaka,ze podvadza. A priklanam sa tiez k
@dominikamacakova ze zene by napisal,ze miluje jej vonu. Pach jedine chlapovi

tereza1111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rawmamka
21. aug 2023

Sestra mi práve preposlala tento krátky článok, aby som vraj nebola raz prekvapená 😀 https://plus7dni.pluska.sk/relax/je-to-potvrden... Myslím, že sa celkom hodí do tejto diskusie, aj keď v prípade autorky príspevku (a mnohých iných žien) je celkom jedno, podľa mňa, či je muž neverný so ženou alebo s mužom. Podstata - strata dôvery, blízkosti - zostáva žiaľ rovnaká.

simca06022011
21. aug 2023

Máš veľmi odmerany prístup,ale podľa mňa by si si s ním mala veci prebrať a neoduvat sa ešte aj ty. Ty nepoznáš jeho kamošov? Lebo mi príde zvláštne ze ma priateľov "perfektnych" a ty špekuluje ci áno, či nie. Veď viem kam mi chlap chodí a s kým, koho k nám vodí a kam chodíme aj my. Orientácia je jedna z posledných veci ktorú by som riešila.
Možno s tvojim vojenským prístupom, bez pochopenia a kusu humoru naozaj mu nedavas viac možností ako si niekoho nájsť pomimo, kto vie. Ako sa vraví dôveruj ale preveruj. Proste baviť sa musíte o tom inak to nemá význam.

kristinka92
21. aug 2023

je mi to ľúto ale tvoj 6ty zmysel ta neklamal :( viem ake to je a tiež som sa snažila najprv konfrontovat bývalého slovne že ma šancu sa priznat. spravil zo mna hlupanu…a keď som odmietla hrať tuto sprostu hru na naivku, pozrela som telefon. a bolo vymaľované. bohužiaľ mozme si tu hovoriť čo chceme o priamej komunikácii ale nepoznám jeden pripad kde sa muž chlapsky k nevere priznal. a áno, hra na urazeného a toho komu bolo ublížené…celé trápne. keď už majú gule podviesť, tak nech majú gule sa aj priznat do oci. hlavne sa nenechaj oblbnúť že ty si ta zlá 🙏🏽

sosky1974
autor
21. aug 2023

@simca06022011 mam odmerany pristup, lebo ma to zlomilo. Martina poznam, jeho zenu a deti tiez.

mrva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
21. aug 2023

@sosky1974 tak si nemala mat problem normalne vytocit to cislo a spytat sa kto to je co to je. Pre mna mozno nerobis z komara somara, ale urcite sa nespravas ako niekto kto to chce vyriesit. Skor tak, ze "konecne sa ho zbavim, nasla som si dovod". Nemyslim, ze zenu nieco len tak zlomi a urcite nie bez dokazu jasneho. Bez toho aby sa snazila prist veci na koren.

sosky1974
autor
21. aug 2023

@simca06022011 je fajn,ze aspon ty mas v mojom probleme jasno

kasssiopea
23. aug 2023

@sosky1974 ahoj. Mrzí ma, čo sa Ti deje. Viem, ako sa cítiš. Mala som dlhodobý vzťah, žili sme spolu a podchvíľou som našla podobnú konverzáciu. Výhovorky nenaberali konca a ja som verila, lebo som chcela. Pravdou však je, že ma skutočne podvádzal. Pravidelne. Napriek tomu, že to fungovalo. Nemusí to byť Tvoj prípad ale bolo by fajn, ak by Tvoj partner dokázal pochopiť, že potrebuješ vysvetlenie, nie akési urážanie pre to, že si mu vliezla do mobilu. Keď sa tak nad tým zamyslíš, ak by nič neskrýval, nemalo by mu to vadiť..

juliacenc
23. aug 2023

Autorka mate nejaky posun v rieseni problemu?

sosky1974
autor
23. aug 2023

Momentalne je na planovanej sluzobke v zahranici. Povedal mi len, ze je totalne sklamany a bla bla o telefone. Ze sa este nerozhodol ako sa k tomu postavi. Uz je tam tri dni a neozval sa.

denissi
8. feb 2024

@sosky1974 ahoj môžeme si napisať IP? mam ten istý problém

sosky1974
autor
26. jún 2024

@sosky1974
@denissi ahoj, uz som tu dlho nebola. Ak chces, napis mi.

sosky1974
autor
26. jún 2024

@sosky1974 uzvsom slobodna

mimka1402
26. jún 2024

@sosky1974 Nenapises ako to dopadlo?veľa z nás čakalo co sa z toho vykluje. A možno niekto zažije niečo podobné...🙂

timea301196
26. jún 2024

@mimka1402 presne tiež som zvedavá

hopsas
26. jún 2024

@sosky1974 ak na sto percent nie je gay tak možno je Martin Martina ..počula som o prípadoch kedy si muži uložili milenky do telefónu pod menom kolegu alebo nejakého kamarát...aby boli krytí keby im náhodou niekto vliezol do telefónu.