Sťahovanie - nesťahovanie
Zdravím vás..
A priateľom sme spolu 15 mes. On ma svoje 2 deti a a ja svoju jednu.. On zije ešte u rodičoch a ja tiež... Dlho sme si hľadali byť a keď sme ho konečne našli tak môj milovaný mi oznámil mesiac predtým, že on proste ešte potrebuje čas, že nieje pripravený na novú rodinu 🤧
Ostala som z toho v šoku..a ja neviem ako dalej, dnes máme ist pozrieť ten byt a vyplatiť kauciu za byt keďže sťahovať by sme sa mali až koncom januára a on mi povedal deň pred Vianocami, že ž jeho strany by to bolo nútené sťahovanie, že viac mu vyhovuje keď sa vidíme 3x do týždňa na 3 hod, keďže on pracuje na týždnovky...
Ja netuším čo má robiť teraz
Téma pred tým ti nestačila? Ani si nemala dostatočne gule vôbec odpísať. Chlap urobil veľmi dobre.
Autorka no bohužiaľ niektoré slová už nejdu vziať späť. To odmietnutie jeho deti sa jednoducho nedá vysvetliť, proste aj keď ste sa nakoniec dohodli tak to tam niekde stále visí medzi vami. Myslím ze ty by si to mala rovnako keby povie ze s tvojou dcérou nechce bývať.
Vieš možno je to aj takto dobre, stopnut to hneď v začiatkoch a netrápit sa vzájomne napätými vzťahmi vnútri rodiny. Neboli by ste takto šťastný, trpela by si ty, jeho deti a aj on. Fakt bude pre vás všetkých lepšie byť iba milencami ako sa nasilu pokúšať zlepit rodinu
Ale to vôbec neznamená ze si nejaká zla alebo co, len proste potrebuješ pre seba a dcerku bezdetneho partnera, to je úplne normálne. Ved aj v tvojej minulej téme ti veľa žien napísalo ze by nikdy nechceli chlapa so záväzkami.

Píšeš, že "On už pred mesiacom povedal ze sa necíti na sťahovanie, deti vtedy ešte ani neboli v obraze". Ale boli. On už vtedy vedel, ak nie je slepý a úplne nevnímavý, aký máš postoj k jeho deťom. Že tvoje dieťa je vo vašom vzťahu prirodzenou súčasťou, ale pre teba jeho deti prirodzenou súčasťou nie sú. Mňa osobne mrzí, že si opäť založila tému, v ktorej dostaneš veľa nie príjemných komentov. Ale ono sa to inak ani nedá.