Starajú sa o vás muži počas choroby?
Staraju sa o vás muži v chorobe? Nemyslím prechladnutie, ale napríklad nevoľnosť, previažu obväz, natrú dákou masťou? Ak áno, robia to normálne alebo ich treba nútiť, štítia sa, frfľú?
@lvula to ja tak automaticky zo slušnosti 😄
@0silvia0 hmmm.. o tomto budem musiet porozmyslat viac.
Moj muz vravi ze europania su sissy 😀 (padavky, slabosi, zzensteli). Pre neho je hlavny rozdiel v tychto obrazkoch:
@andreatytler tie slipky su zaujimave teda, ale toto nosi uz len moj 70rocny otec, mladsi to nenosia🤪🤣😂 Takze kanadania sa povazuju za riadnejsich chlapov, ak som to dobre pochopila?
Ano teraz som bola zdravotne uplne mimo na 2 tyzdne a este stale trochu som. Manzel sa postaral o vsetko. O domacnost, nakupy, deti, ucenie sa s nimi, von s nimi, zobral ma k lekarom, nakupil, vybavil. Zobral deti pocas vikendu na cely den prec. Vdaka zanho.
@0silvia0 Hej asi tak nejak... ze su riadnejsi chlapi... to je to spravne slovo.
Kanadania su podla mna huzevnatejsi, odolnejsi, takze urcitym sposobom ano su riadnejsi chlapi.... tiez maju casto problem sa zmestit do sprchy ked idu na dovolenu do Europy 😀.... a to ani nemusia byt obezni.
Kanadia su velmi slusni, ale to myslim aj Slovaci... zastavit na prechode, podrzat dvere, podakovat, povedat prepacte cudziemu cloveku na ulici je uplne bezne v Kanade.
Europania sa vedia pekne obliekat. Kanadania nemaju velmi esteticke citenie a je im viac menej jedno co si oblecu... taky ledaboli su... napriklad ponozky v january su nepodstatny detail... ved idem autom (ak sa auto nahodou pokazim nevadi, tu polhodinku preslapem na -15 mraze len na boso v teniskach). Ale ani neriesia co si obliekaju ostatni ludia, co je velmi prijemne.
Europania mi pridu viac kultvovani... Kanadia su skor burani.
Urcite zalezi aj toho v akych kruhoh sa clovek pohybuje. Urcite najde aj viac kultivovanych Kanadanov a buranskych Slovakov.
S tymi plavkami...No neviem.... moj brat a aj jeho kamosi nosia taketo bikini plavky aj dnes. 🙂

@kkovacovak že pani.... Dik 😀 este viac by si to zabila 'tetou' 😀