Staranie sa do života druhých
Ahojte žienky stretli ste sa už s tým ze okolie sa vám stará do života? Pritom s mužom so žijeme super život mame 1 dieťa prácu celkom dobre zarobime, ideme si na výlety dovolenky, nehadame sa často vieme sa dohodnúť ale jednoduchú nájdu sa ľudia ktorým budem ležať v žalúdku len preto že sa nekrutim24/7 okolo peca a s metlou v ruke. Ide ma šľak trafiť. Chodím do prace mam aj poobedne služby vtedy sa muž učí so synom nachystané mu jest okupe ho. On to berie ako normálnu vec ved je to jeho dieťa a tu počúvam sprosté klebety a na čo máš ženu! Príde víkend sobota muž rad varí ja rada upratujem. Doobeda muž navarí ja dám do poriadku byt. No tragédia na čo máš ženu?! Napr.poviem bežná debata vyložila som mycku muž vylozil práčku. Reakcia okolia tebe muž vylozi práčku? Krista ved je to aj jeho práčka aj jeho veci sa tam peru. Alebo raz idem do obchodu ja raz muž tebe muž nakupuje ? Čo len mne nakupuje on neje? Ja asi zjem všetko a on sa ide past. Mu si rozumieme muž berie normálne sa postarať o syna a aj o iné veci takisto ako ja. Lenže ja som v očiach okolia lenivá pi...ktorá 24/7 leží hore pi..A on je chudák chlap lebo si sám naberie jedlo a učí sa každý 2.tyzden so synom. Ja mam pocit že žijem ešte v roku 1900. Ludia pomaly akceptujú že chlap si oblečie sukňu a stekle že si tu môžeme meniť pohlavie jak ponožky ale nenormálne nám príde chlap ktorý príde z prace neľahne na gauč s pivom v ruke ale funguje tak ako ja. My čo sme za spoločnosť. A hlavne sa čudujem ženám ktoré si berú do úst iné ženy ktoré nežijú podľa pravidiel jaskynných ľudí. Lezie mi to na nervy
@alejandra221288 nepoznám takýchto ľudí :D ale vykotilo by ich, že môj muž malú v noci zoberie keď plače, prebalí a len mi ju donesie na kojenie :D ráno ma nechá vyspať a malú vezme, spraví jej Nutrilon. Okrem varenia, robíme v domácnosti všetko spoločne.Veď to je jedno kto povysáva, kto vyberie a vyveša práčku alebo umývačku riadu.
Aj po vonku, okolo domu sme sa pozvrtali spolu :D na stavbe som bola stále :D aj kari siete sme spolu viazali. Nikto ma nevyháňal. Jednoducho si robíme podľa seba.
My fungujeme rovnako. A mna najviac dokaze pobavit poznamka "to mas teda stastie". 😂😂😂
To nie je stastie, vedela som akeho muza a otca pre svoje deti chcem a takeho mam. Ja nemozem za to, kto si koho zavesi na krk a potom sa tvari, ze je to o "stasti" 😂
@alejandra221288 Inteligentni ludia to vobec neriesia.
Toto všetko si robia ženy…
Mna tiež ohovárali ženské z okolia, keď muž šiel na materskú a reálne bol s dieťaťom doma, ja v práci. S odstupom času, manžel jednej z nich, je mužov kamarát a povedal mu pri pive ako mu závidí taký fajn život. Neviem čo konkrétne myslel, ale je vidno uhol pohľadu 😀 inak tie kočky sú doteraz doma, už so školákmi a chlapi sa túlaju v zahraničí.
@elizabet173 😂😂😂 tak to mas pravdu a suhlasim, vtedy je to o stasti 😂😂😂
@nickpick ze vo svete sa vedu kampane podporujúce zmeny pohlavia, LGBT a pod., vo vsetkych serialoch na Netflixe je polovica postáv gay alebo bi, je to uz taky standard, ale pre vela ludi na Slovensku je neprijatelne, aby muz umyl riad.. to sa mi na tom prirovnani pacilo a pozdvihlo mi kutiky ust.. neviem ako viac ti to este vysvetlit, ocividne nechces chapat, ked sa na to tolko pytas.. 🙈🙉🙊
@radkaradix opytala som sa raz takze nechapem preco tvrdis ze sa “tolko pytam”…a ano nechapem ako moze niekto davat do suvislosti pomoc muzov v domacnosti versus vyskyt gayov v serialoch na Netflixe…
Ty moc prezivas co si o tebe ludia myslia- povedia. Ved to je uz len ich problem.🤣Ja som si ista ze aj tu na mk sa najde kopec zien co ma registruju a povazuju za trapnu pizdu no a ? Nech si kazdy mysli co chce Ved si spokojna aj muz tak co si kazit den? Ti ludia uz aj zabudli co o tebe povedali a tebe to Este stale dviha tlak. Happy thoughts think happy thoughts 😘
Hm... aj moj muz takto funguje. Uplne do bodky ako tvoj. Ale okolie ho chvali, ze mam dobreho muza. Nikto nehovori, ze som leniva... 🤔
@alejandra221288 akurat tu v jednej diskusii som opísala svojho muža. Tiež mu nerobí problém postarať asi naše deti aj doma uorace jednoducho urobí čo treba a sám od seba nemusím ho hnať metlou. A jedna ženská čo zrejme doma rieka ako handra mi napísala že čo robím ja. Že urcite si doma valam šunky 😅😅😅🤦♀️
@aurora33 ten moj "nastastnik" sa hrnca chyta nedobrovolne ked sa ja v robote "flakam". Nikdy to jeho vasnou nebude, nikdy to rad robit nebude (vsak ani ja), ale je to nevyhnutne, tak to robi. Tak isto je mnoho inych robot okolo domacnosti, v ktorych si ani jeden nevyzivame, ale spravit sa musia, tak si ich delime. Cim skor porobime, tym viac casu mame na veci co nas naozaj bavia. Cim skor porobime, tym viac casu mozme stravit prijemne. Dokonca ten cas mozme stravit aj spolocne
@alejandra221288 hej, ignorujem. Musis sa to naucit ignorovat, inak ti to rozvrati zivot.
@alejandra221288 máte to výborne nastavené. Reči ti nemusia vôbec liezť na nervy, ja by som sa zasmiala a povedala, že to je jednoduché, nebrala som prvého, ktorý na mňa žmurkol 😉. Skvelé, tlieskam tebe aj tvoju mužovi. PS: myslím si, že pri takých názoroch, medzi ktorými žiješ, by bol aj muž so sukňou a šteklami no go, nehovor, že nie 😁.
@alejandra221288 netrap sa kvoli tomu,iste je,ze nech by si robila hocico vzdy bude niekto nespokojny. Si mama materskej 3roky? Manzel ta vydrziava. Ides skor do prace ako po 3rokoch? Si hrozna mama. Cely den varis a upratujes? Nevenujes sa detom. Venujes sa detom? Urcite mas bordel doma. Si upravena a staras sa o seba? No deti trpia. Nestihas sa namalovat a umyt si vlasy? Si škareda mamicka. Tak vidis. V prvom rade chci vyhoviet sama seba a svojej rodine, nie okoliu.

@alejandra221288 s lud´mi, ktori sa zabudli v davatnastom storoci sa nebavim o tom ako to mame zariadene doma. Ak by sa aj niekto pokusal ma zhodit recami "Co si to za zena?" tak mu oznamim: "Som sikovna, chlapa som si vychovala tak ako mne vyhovuje." a zvycajne stratia text ja si mozem ist po svojom. Ked sa taka "dokonala" zacne stazovat, ze nestiha, nevladze, chlap na gauci vylihuje tak jej ju len polutujem slovami "Ako si si zariadila tak mas." (a ze take sa stazuju casto, to je iste)