Starostlivosť o partnera po vážnom úraze
Nechali by ste partnera v staroslivosti u sestry po dost vaznom uraze, kedze nechcete stratit dobre platenu pracu? Mam vycitky svedomia...
joj a hoji sa mu to dobre.Ved musiš chodiť do roboty musi vydržať aj tak.S čoho by ste žili.
Tak ono to môže byť dosť náročné, najmä keď píšeš, že ide o intímnu starostlivosť. Chlapi sú na seba citliví a keď sa bude o neho starať ,,cudzia ale necudzia" žena, môže mu to byť zvláštne.
Hlavne aby nedostal blok, napríklad keď bude potrebovať na toaletu a bude to držať aby ho nemusela čistiť a podobne, to mu môže narobiť problémy. Poznám to z práce a naozaj to býva bežná prax, že to takto pacienti robia, aby ,,nezaťažovali" alebo pretože im je to nepríjemné, keď im niekto čistí a ošetruje intímne partie. A v tomto tvojom prípade tie partie (prirodzenie aj zadok) bude mať na očiach a v rukách stále. Viem, hnusne napísané, ale musíte vedieť, do čoho idete.
Myslíš, že by si mohla prísť o prácu ak by si šla na 3mesacnu OČR? Je taká možnosť, zamestnávateľ by to mal pochopiť, aj keď samozrejme je to individuálne a nepoznáme tvoje podmienky, pracovné a ani finančné.
@danniiee8 radsej mi napis rovno na email monika.janc@azet.sk
Radšej opatrovateľskú službu.Zaplatit opatrovateľku.
Neviem si to ani predstaviť. Švagriná je síce príbuzná, ale...
Ja by som si môjho opatrovania sama. Našťastie nás mama naučila, že vždy musíme mať "medzi rukami" aspoň tri výplaty, pre prípad, že sa stane niečo nepredvídané.
Táto téma tu už raz bola a písal to akože chlap a mne dokonca chcel pisat aj správy ,kde to chcel dopodrobna rozoberať.Takze sa niekto len chce ukajat ,ako masírovať intímne oblasti
@januska12323 Tak pre mňa to zvláštne vôbec nie je...teda ak to vyhovuje všetkým zúčastneným
@earlgrey tak mne by bolo zvláštne, keby sa moja sestra starala o "panvu" môjho muža. Ved to je dosť intímne.
@earlgrey tak mne by bolo zvláštne, keby sa moja sestra starala o "panvu" môjho muža. Ved to je dosť intímne.
@bielasovicka Ale tak toto napísala až neskôr 🤣 to mohla rovno napísať o čo ide...
@bielasovicka Ale tak toto napísala až neskôr 🤣 to mohla rovno napísať o čo ide...
@earlgrey 👍
Táto téma tu už raz bola a písal to akože chlap a mne dokonca chcel pisat aj správy ,kde to chcel dopodrobna rozoberať.Takze sa niekto len chce ukajat ,ako masírovať intímne oblasti
@minenkaa 🤣
@minenkaa chcel ti pisat, že ako si tu starostlivost predstavuje
Tak toto je sila. Sestru nechám sa starať o nadobičko a ritku môjho partnera. Veď existuju aj zariadenia, doliečovaky kde sa starajú školení zamestnanci. Kokos, že vlastná sestra...
napíš tomuto contact@rosella-fashion.com