Starostlivosť partnerov o deti
chcela by som sa opytat mamiciek ci sa staraju ich partneri,manzelia o svoje deti...lebo asi večšina mužov nema na deti čas a my si nemame ani kedy odychnut...
všetko je to tu krasne čo pišete ☹
@sorciera24 ja nepíšem že si ju nenajdem ale v našom okrese sa tažko hlada a maly ma este len 14mesiacov tak mam do prace este cas.
@fidka79 supermatkám odkazujem, že pre mňa je práca oddychom, dobýjam baterky a po nej sa maximálne venujem svojej rodine, možno viac ako tie supermatky 😉 . A čo je lepšie nervózna matka, ktorá vie, že ak ostane doma tri roky príde o prácu alebo spokojná občas unavená matka, ktorá sas po práci naplno venuje rodine 😉 ja som si vybrala ale samozrejme takéto vážne rozhodnutie prešlo rodinnou radou, do ktorej sme zapojili i svokrovcov (ako prázdninových babysitterov) 😉
@fidka79 super matky nech sa radsej staraju o svoje veci..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@janulka2370 ja mam doma tiez chlapa, ktoremu sa nechce pomahat s malym, ani s upratovanim a pod. ale aspon ho obcas zoberie von, ked je uz teraz vacsi, ale to fakt len obcas. co uz, mam sa s nim teraz rozist, aby maly nemal otca? to by mi urcite vsetky super matky, co maju doma super chlapa odporucali 😖
neviem o co tu teraz ide ale preco by zena na materskej dovolenke mala ist po roku do prace pokial to nieje za potreby. vsak som chcela dietatko tak sa budem on starat a ja ho nemam komu dat aby som isla do prace.
@zipsy super matky su asi tie ktore maju bezstarostní život
@janulka2370 asi tak, lebo my sme zle, lebo sme otehotneli s NEdokonalym chlapom/otcom 😉
ja fakt nechapem pojem supermatka??? 😕 toto, co je za sprosty trend? to akoze supermatka je ta, co je doma 3 roky, ci ta co ej doma rok? ci ta co ma doma skveleho muza?....preboha zeny, sa zobudte a nezavidte, eln vy same mozete urobit zo svojho zivota to co chcete a to nie je schopnost supermatky, ale kazdeho jedneho obycajneho cloveka.....ze supermatky....podla mna take nieco ani neexistuje.....mam pocit, ze niekto pozera moc filmov (typu Superman)....
@sorciera24 neviem kto to sem zacal pisat ale asi tie čo neboli doma z detmi tri roky ale išli do roboty.
@janulka2370 mne je suma fuk, kto to pise.....dolezite je si uvedomit, ze supermatky neexistuju.......
@sorciera24 jasne že nie
@janulka2370 neboj, ja si stale myslim,ze ten moja sa velmi nestara,ale su aj horsi...myslim,ze takych je tu viacej, co sa nestaraju a niekedy ked to aj na oko vyzera,ze sa staraju,tak je to len na oko..
@fidka79 lenze moj priatel robi od rana do tej 5hod.kazdy den a ja nema kde dat svoje deti
@fidka79 ked z toho vynechas supermatky, tak to tak bude (lebo ako pisem......to su schopnosti a vlastnosti ludske, nie nadpozemske 😀 )
ja si tiež myslím, že ked chcú dieťa obaja, mali by sa obaja on starať. Nepoviem ked je v robote alebo príde z práce unavený,ale ked má volno nech sa aspon venuje dieťaťu. Môj muž ked mal este volnejšiu robotu hned ako sa narodila dcéra, každý večer ju kupal a ked som prestala kojiť pol roka k nej v noci vstával iba on. A teraz, ked je stále v robote tiež som na všetko sama, ráno vstaneme už ho nevidíme a večer ked príde tak dcéra už spí. ale zase ked má volno aspon sa jej venuje (a ja si v klude riadim ked treba) 😀 no a ešte mi navarí. ale čo mám kamošky, každá jedna je tiež na všetko sama a muž je v robote do večera.
ja si myslím, že je to aj vekom prípadne výchovou muž v rodine je boss pán záraba peniaze a žena-slúžka.
@fidka79 tu bola položena otazka a nie sťažovanie sa 🙂
@janulka2370 a preco si so svojim muzom mala druhe dieta, ked v podstate nie je plnohodnotny rodic a taktiez kasle na domacnost?
Inak, dieta nie je dovodom na nepracovanie (myslim zdrave dieta)... takmer vsetky mamicky vo vyspelych krajinach po par mesiacoch nastupuju do prace 😉 a neriesia slovenske mindraky 😀
@mima4 nieee na domacnost nekasle on urobi doma vsetko čo treba aj na vylety nas berie všetko len mi nepomaha doma z malym to je všetko
@fidka79 ked nastupi ona do prace, pochybujem, ze mlady pan sa uvedomi..toto je smutna slovenska klasika....zena ide zo sichty do druhej sichty... chlap sa vykoti pred TV a je 😀 ale co je najsmutnejsie..este berem 50 rocne zeny, ze su mimo...ale takto funguje velmi vela domacnosti 25-30 rocnych zien ☹
@janulka2370 a co chces konkretne , aby ti pomahal?
@fidka79 taku susedku nemam lebo byvam v dedine asi z 25 domami.a školku tu nemam tak blizko poruke taku aby tam uz mohol chodit moj maly

@janulka2370 a to teda budes cely zivot nezamestnana?...inak vies, ze sa deje to, ako zmyslas....ak si povies, ze ju nenajdes, tak si ju ani nenajdes....treba si povedat opak 😉