icon

Staršia žena a mladší chlap

13. jan 2022

Aký máte názor nato ak sa 40-50 ročnej žene páčia 20-30 roční chlapi?Myslíte že takí mladí chlapi chcú ženu len pre peniaze?

Strana
z2
sidicek
14. jan 2022

@kinats áno, ja to "viem" už dávno

banderaska29
14. jan 2022

@nikpa milfka nie je pomenovanie starších žien, ale v preklade - "Mother I´d Like to F**k", 😀 To znamená, ak si mamina, už si milfka 😀

Ja mám mladšieho. nie zasa tak markantne, ale mám. či je so mnou kvoli peniazom pochybujem. má aj svoje. máme sa radi. úprimne. 🙂 nežijeme fixne v jednej domácnosti, čo mi vyhovuje, mám aj svoj priestor pre Seba, ale keď sme spolu je nám fajn. ♥

nikpa
14. jan 2022

@banderaska29 áno, viem len ja som si to hneď predstavila, že automaticky ženy okolo 50 sú aj matky. Neviem prečo, moja chyba.
Tak to je super, že vám to klape, sú aj výnimky samozrejme, vek nie je rozhodujúci keď si rozumiete

banderaska29
14. jan 2022

@nikpa to som si myslela aj ja donedávna ! 🙂 uplne som bola v tom že milfky sú staršie udržiavané sexi ženy 😀 ale zistila som že to tak nie je 😀

regas
14. jan 2022

@littlefiona aj ja mám priateľa,je odomňa o 14 rokov mladší,sme spolu už 6 rokov a nemenila by som.Vek je len číslo 😄

zuzanka.zuzu
14. jan 2022

@banderaska29 ale tak aj ten vek tu už určite nejaký musí byť... nie je to len o "mother", lebo povedzme 25ročná proste MILFka nie je ani keby mala 3 deti 😀

babulkomale
14. jan 2022

Mam na to taky nazor, ze to chapem, lebo ja som taka zena 😃
Ale kedze som stastne vydata, nic v tomto smere nepodnikam.
Vzdy som mala mladších, jediny jeden moj priatel bol odo mna starsi, aj to len o mesiac.
Vzdy potom po zoznámení vysvitlo, ze dotyčný si myslel povodne, ze som v jeho veku alebo mladsia, ked sme sa prvykrat videli.
Manzel je mladsi samozrejme 😃

Strana
z2