icon

Šťastný po rozvode

oravese
9. júl 2014

Ahojte chcem sa spytat tych co su rozvedeni, ci su teraz stastnejsi ako boli predtym, ci vas zivot je jednoduchsi. Nemyslim rozvody pre tyranie, alkohol, bitky. Dakujem za odpovede.

Strana
z2
akamah
25. júl 2014

Ale budú si pamätať,dokonca aj to, na čo mi mamičky zabudneme kvôli iným starostiam. Ja som otca nikdy nemala a ani mi úprimne povedané nechýbal. Pre svoje deti som chcela všetko naj. S manželom sme jeden dom zrekonštruovali, druhý postavili a potom to začalo. Chcel nový život, tak si našiel niečo lepšie. BSM sme vyriešili tzv. dohodou, ktorú nedodržal-súdili sme sa,na deti neplatil-súdili sme sa.Po štyroch rokoch a súdnych ťahaniciach mi musel na základe exekučky všetko doplatiť a jeho nová milá mi na zloženku napísala-POSLEDNE ZBOHOM. Ona tiež nechala svoje prvé dieťa u bývalého a s otcom mojich detí si vytvorila ďalšie dieťa. Moje decká mali 14 a16. Syn otca nenávidí, dcéra dva roky počúvala pesničky typu,,žíkej mi táto,, a ja sa musela postaviť na nohy tak ako nikdy predtým. Iba na dcére to zanechalo následky, stále si hladala partnera podstatne staršieho a teraz už dva roky žije s chňupom v mojom veku, no a to už mám dosť. Deti svojho otca nevideli viac ako 7 rokov. Čím skôr utiecť od blba, lebo to môže mať fatálne následky.

2slniecka
28. júl 2014

velmi by som chcela mat kristalovu gulu a vidiet ako budem na tom so svojim zivotom o 1-2 roky. Po 17 rokoch vztahu a teraz v auguste by sme mali 10 vyrocie svadby, manzel odchadza za inou. Je zalubeny do uzasnej 28 rocnej slecny, co na tom ze mame doma 9 a 4,5 r. deti, ktore na nom visia, Prave aj preto ze na nich nema cas. zastavil sa mi zivot. od 1.8. sa s nou stahuje do 2.izb. podnajmu. Caka nas este priprava na rozvod, rozvod samotny a moje pokusy ako to zvladneme sama...

6969eva
28. júl 2014

@2slniecka Raz bude dobre. Horšie už predsa nemôže byť, musí byť len jedna cesta - hore.Viem, že teraz tomu neveríš, prežívaš to najhoršie obdobie v živote, ale jedného dňa bude ľahšie a uvidíš, ako to potom pôjde rýchlo vpred. Je to smutné a rada by som ti v tejto chvíli pomohla, ale inak ako slovom, neviem. Ak sa chceš vyrozprávať, napíš na IP.

capi1
29. júl 2014

@slniecko2
lenže keď tie problémy sa nedajú vyriešiť ? partner je neoblomný, nemieni ustúpiť to svojich návykov, teorií a svoje metody manipulátorstva uplatňuje už aj na deťoch ?! Pokiaľ by to bolo len voči mne-ako žene, poviem si nech (naučila som sa stým žiť nejako), ale takto zničí život aj deťom ... V takomto prípade asi je práve v záujem detí skončiť takýto vzťah. Len to chce nájsť tú silu odísť ...

slniecko2
29. júl 2014

@capi1 ja som reagovala na isoldas, ktora pisala, ze ma dobreho manzela, ktori sa stara o deti, nefajci, nebije a je celkovo dobry manzel, len neviem, asi si spolu nerozumeju (uz si nepamatam). Ja som preto pisala svoju osobnu skusenost- ja som rada, ze sa moja mama rozviedla-moj otec by bol hrozny otec a mali by sme z neho ovela vacsie mindraky ako mame teraz, sice existuje slovko mozno, ale v tomto pripade by sa musel stat zazrak. Len sa cudujem, ak chce nejaka zena vyslovene odist od dobreho manzela a otca, lebo sa nudi alebo ju uz to nebavi, mozno ten muz nie je ani najkrajsi a ona by chcela nieco temperamentnejsie. Dobrych manzelov je ako safranu a este takych, ktori nezacnu po rokoch podvadzat a ktori su ochotni vstavat k detom a venovat sa im. *Rozvod je podla mna dobry vtedy, ak muz je tyran-psychicky alebo fyzicky alebo sa nestara o deti, alebo ekonomicky zatazuje rodinu lebo je sebec a je mu to jedno atd.

capi1
2. aug 2014

áno súhlasím, to máš pravdu. čo by niektorá dala za to, keby mala takého muža ...

ludmilabb
16. jan 2020

@2slniecka ahoj ako ste dopadli? ja presne rovnako 17 rocny vztah padol tiez 10 rokov manzelstve, 2 dcery a nasiel si mladsiu tiez vek 28 rokov tak my to velmi moju situaciu pripomenulo

miriam05
28. jún 2021

@2slniecka prosim, ako si to zvladla?

Strana
z2