icon

Ste spokojné so svojím životom?

14. aug 2024

Ahojte, zaujimalo by má, ako sa reálne máte. Myslím či ste spokojne so svojim zivotom a celkovo, čo vám najviac chyba a čo by ste chceli, keby sa dalo vo vašom živote zmeniť, tak by ste naozaj zmenili. Áno zdravie je najdôležitejšie, bez neho nieje nič podstatne. Ďakujem za vase komentáre 😊
Kľudne vzťahy,financie, rodina, bývanie, priateľstva.

Strana
z2
nerko
14. aug 2024

Co by som zmenila? Pracovala som v zahranici, druhy x by som sa nevratila na Slovensko. Frustruje ma tato situacia na Slovensku. Pizda Simkovicova, vlada ktora nas taha ku dnu. Zle sa mi na to pozera, a ked vidim tie prieskumy, tak sa mi rozum zastavuje. Chcem sa prestahovat do vacsieho mesta. A ak budu chciet deti studovat na VS, budeme pozerat CR. Unava a vyhorenie, z prace chodim casto dorobena, je toho vela. Viem, ze do dochodku to nebudem robit. Aj ked ma to bavi. Tolko v skratke…

panonia
14. aug 2024

Ja som spokojná vo všetkých smeroch😄.

angelinja
14. aug 2024

@7miriam77 samas i to povedala pokial si zdrava nema ta co ine stvat a nemas sa coho bat...vies jak je to zdravy clovek ma len jedno prianie...a na politicku situaciu sa vykasli luldia to moc prezivaju, nehladaj si nieco na co mas byt nasrana , zdravieje prvorade, keby neams zdravie politika je ti ukadnuta..vlastna skusenost

amelie2017
15. aug 2024

@alexis617 len to nie, to by si si nesadla 48 hodin, lebo vzdy by sa nieco naslo 😂

alexis617
15. aug 2024

@amelie2017 😂😂😂vieš som vorkoholik a neposedím môjho ide poraziť so mňa on zas v kuse len leží povedal mi ,že sa doplňame ja navarím on zje,ja operem on zašpiní,ja upracem on rozhádže

majlo1234
15. aug 2024

Ja mam take navaly spokojnosti a nespokojnosti😄 striedavo. Sme zdravi, byvame v domceku, mame pokojnu domacnost, neni tu vojna, zijeme v bezpeci. Potom ma zas zeru deti, nedostatok socializacie, nedostatocne vybavenie nasej mestskej casti, ze muz ma svoj zivot, ze mame velke splatky hyposky, proste take blbosti. A potom sa to zas vystrieda

sidicek
15. aug 2024

@mateson2004 no vidíš a ja som rada ,že je tu toľko šťastných a spokojných žien, co ta žerie?

moonlight1210
15. aug 2024

Ja ano. Roky sme si s mm obrusovali hrany, lebo vsak mladi, horuce hlavy, nebetycna hrdost, tradicne manzelske vojny Kto z koho namiesto konstruktivnej hadky, ...

Okrem toho, ze mi chyba sem-tam cas na niektore veci a mam stres, tak inak vsetko super.
Naucila som sa vychutnavat si malickosti kazdeho dna. To velmi vela urobilo. Neupinat pozornost len na tie "velke" veci a podla nich hodnotit kvalitu zivota.

barborachors
16. aug 2024

Nie som spokojna s tym, ze min polka SR tvoria nevzdelaní a hlúpi ludia, ktori si tu zvolili mafiu a som zvedava co bude, ked sa zacne zoštátňovať a majetky sa rozdajú verbezi. To bude zuzo. Lebo smerujeme tam, do komunizmu. Inak mi nevadi nic, ani teplí ani oranžovi hlavne nech ma neotravujú a ak ano, vypni internety a mas svaty klud. Skrekot Lgbt mozes vypnúť, ale ficovladu nevypnes, lebo ta tu zavedie mafiu a diktatúru, vsetko zákaze a zhabe ludom vsetko, počkajte, len treba vydrzat 👍

inaemre
19. aug 2024

Mam sa momentalne velmi dobre. Som stastna s celym zivotom v kazdej oblasti.
Ale pre rypacky, nebolo to tak vzdy.

Strana
z2