Štefanska párty
Pekný večer s priateľom sme 7 rokov mame 3 ročnú dcéru a on dnes si išiel s kamarátmi do mesta a keď som mu povedala,že či je to normálne podľa neho tak začal na mna vykrikovať,že čo robím scény že on ide von prečo by nemohol,že zajtra neide do roboty a že sa správam jak žiarlivka ja nikam nechodím keď idem na firemnú akciu raz za rok tak cely týždeň o tom hovorí !!! Tak ja som asi nenormalna
@mamula20 nie netreba už raz sme boli od seba on sa chcel vrátiť! Vypisoval mi atd ja som súhlasila aj kvôli malej,ale stále sú problémy na com sme sa dohodli polovicu veci nedodržal ! V kuse mi vyčíta,že ja som nespokojna atd čo nieje pravda áno mám určitý svoj štandard prečo nie ale nikdy nie na ukor jeho peniazi!
@elizabet173 ziandy cemy týždeň v robote a každý víkend futbal to je fakt skvele strávený čas žiadny,ale ja keď mu to poviem tak mi odpovie,že futbal nieje cely rok toľko kos tomu 🤦🏽♀️Nikde nechodíme na lyžujem on nie ja rada chodím na plesy no pp skúsenostiach že sa priateľ sa opil tak radšej nie lebo hanba neskutočná on ma problém sam so sebou je z rozvedenej rodiny vzťah s matkou otras hocikedy mu povie že je k…. Atd žiadny muž s ňou navydrzal je bezcitná a on taký istý čiže ziandy vzor ja som mu dala rodinu každý sa správa ku nemu slušne moji rodičia brat atd a on si to neváži ani nemá záujem
@elizabet173 ani neviem