Strácam samu seba
Ahojte. Mám 36. Som vydatá, mám skoro trojročné krásne dievčatko. A manžela, toho mám tiež. Môj muž ma nepobozká, neobíme, nedotkne sa ma. Som strašte nešťastná, cítim sa neľúbená a zlá. Keď mi dá dcérka pusu, mám chuť sa od šťastia rozplakať. Neviem kde som urobila chybu, jediné čo som chcela mať v živote je šťastná rodina a tá moja taká rozhodne nie je. Muž si ma neváži, stále ma kritizuje, nič nerobím dobre. Chce sa mi stále plakať.... som mu hovorila že potrebujem aj prejav lásky a aby sa so mnou rozprával, ale akoby som to stene rozprávala. Vraj ma ale má rád. Nechem ostať sama, dcérka ho ľúbi a "ocko" "ocko" je naj. Pritom nemôžem povedať, že by sa staral extra. Až keď začala sama chodiť a rozprávať sa jej začal venovať. Ale ani raz ju neprebalil, ani raz neuspal, nevstal k nej. Držím sa kôli dcérke. A viete ako sa hovorí. Pri cudzích sa clovek radsej usmieva, aby zakryl svoj smutok. :( prepacte, ale vlastne som sa chcela opýtat, ci Vám vasi partneri preukazuju lasku aj po rokoch. My sme spolu uz 18 rokov ale iba 6 rokov manzelia. Dúfam ze sa dočítam iba niečo pekné, aby som mohla veriť v dobro a lásku. - nie som naivka, iba by som niekedy chcela mať svet krajší. Kedysi som sa naozaj rada smiala a svet bol gombička, teraz som šťastná iba ked som s dcérkou a vidím ako ju viem rozosmiať a hrať sa a robiť ju krásnym bezstarostným dieťaťom.
urobila si tu najspravnejsiu vec, zi si nanho zavolala policiu....ale s tym si to este nevyriesila, treba ist dalej. Zbal sa a chodte prec aj s malou co najdalej, Cim skor poziadaj o zverenie dietata do svojej opatery, vcera bolo neskoro. Podaj o rozvod. Nepochybuj ze robis dobre, tu sa uz nic ine urobit neda. Ani keby ti nasluboval hory doly...
tiez som odisla zo vztahu kde nebola ucta a laska a to ma nikto neotlkal. Tiez som so sebou zobrala male dieta, ktore otca milovalo. Nelutujem a nikdy lutovat nebudem. Uvedom si co to male dieta musi v takej atmosfere doma prezivat. To ze vas miluje oboch je jasne. Co myslis co citi ked vy dvaja sa doma "vrazdite"? Ked ty musis volat policiu? Tvoj muz je nasilnik a nikdy iny nebude. Nemiluje ta a iny nikdy nebude . Tieto typy netusia co je to ucta a laska. Ucite odid, hoci aj do malej izby k rodicom na zaciatok, hoci aj do krizoveho centra. zachran nielen seba ale aj psychicke zdravie vasej dcery. Drzim palce!
@taotao1 co ti sibe????? Ber nohy na plecia a bez! A nezabudni dieta! Ten clovek sa nikdy nezmeni. Viem o com hovorim. Taketo vystupy budu len castejsie. Ak chces, aby toto videla dcera a zit tam s nou dalej, tak si riadne sprosta. Prepac, ale poviem ti to narovinu. Aku chces silu? Ziadnu silu nepotrebujes. Jedine, co potrebujes, je plan a miesto, kam pojdes. Vies, kedy nebude doma, kludne sa zbal, zober malu a odid. Nerozmyslaj nad tym...proste to urob. Tiez som to tak spravila a bolo to to najlepsie. Len si bud ista, ze ta potom bude chciet spat. Stale bude vyvolavat, pride za tebou a bude ako med....NEVER MU!!! Po case prestane.
Taketo verne su len psy...aj ked ich biju, neodidu. Si pes? Jedine pre neho. On ta potrebuje, ty jeho nie. On si musi na tebe dokazovat nadradenost a musi ta cvicit...je to proste psycho porucha...
Tak uz zober svoj zivot do svojich ruk a hlavne dcerin...len kvoli nej by som tam uz davno nebola
@taotao1 Držím Vám palce, ste veľmi silná a teraz už iba vydržte. Kde je už fyzické násilie, tam sú hranice už dávno prekročené a žiaden vzťah neexistuje.
Už sa nikdy nevracajte späť, ani kvôli dcérke, nemáte sa čo nové od neho dozvedieť. Verím v to, že sa ľudia môžu zmeniť, ale NIKDY nezmenia podstatu svojej osobnosti, tá je daná.
@taotao1 tu Ti poradia: LINKA PRE TÝRANÉ ŽENY – bezplatná nonstop linka 0800 212 212
Skús si vyhľadať vo fóre nick charity, ona by Ti poradila, ale vyštvali ju odtiaľto, lebo podľa báb všade videla psychopatov. Ona aj písala čo konkrétne robiť, ako postupovať. Pre týrané ženy bývajú poradne - bezplatné, zvyčajne pri centrách, ktoré sa tomu venujú. Neviem odkiaľ si. Ale na tej linke Ti dajú aj kontakt na koho sa obrátiť a ako postupovať. Na 10 dní má zákaz do bytu? Ty ak máš kam, mala by si ísť preč. Lebo to sa bude opakovať.
ako keby som citala o sebe ☹
@loknicka aj ja o sebe :(
@katka253111 ☹
@taotao1 ahoj nečítala som čo písali ostatny.. Ale z vlastnej skúsenosti ti napíšem...môj muž tiež nejak neprejavoval city.. Ako pusa pri príchode a odchode...občas aj mimo toho...ale inac nič moc..No poviem ti že zmelnil sa teraz mi stále hovorí ako ma ľúbi. Bozkáva má..hladi..oblapa..sama neviem čo sa v ňom zlomilo..ale ja som sa mu začala viac venovať..zaujímať sa o neho...aj v intimnostiach.. lebo dovtedy som videla len detská..a na neho som kaslala...síce som ho žiadala aby ma bozkával oblapal...no nezaujímala som sa o jeho prácu..deň...stále boli prvoradé detská...a on niekde na konci...a inac aj môj muž je taká povaha...že neviem z akou náladou príde...niekedy príde nervózny.. A casto je aj uhundrany...Ale už to beriem z rezervou..všetci sme nejaký..a často to súvisí z prácou...preto možno sa človeku zdá..že si na tebe vybíja zlosť..a povie že nemáš upratané ..a podobné...no možno je nervózny z niečoho iného...a treba začať od seba..nebrat si vsetko tak...lebo ti muzi to casto ani tak nemyslia v zlom..ako to vyznieva.. Zmeniť pristup k nemu..dokonca som sa začala aj za neho modliť..aj to pomáha...a ktej facke...aj u nás sa to stalo...ale tiež som sa na to hnevala a odsudzovala ho...no postupom času som zistila..že mal pravdu ..a aj to zlé je niekedy na niečo dobré...lebo bez toho by si to človek neuvedomil.. To je len môj postreh...že nemusíš hneď myslieť na rozchod...no ja do vášho vzťahu nevidím...tak možno je to u vás iné..

Velmi ti drzim palce,spravila si spravnu vec!si silna,nepopusti uz,lebo do toho padnes zase...