icon

Strach verzus chorobná žiarlivosť

neznama23
12. dec 2016

Ahojte chcem sa poradit ohladom mojho partnera...sme spolu 5rokov mame spolu dceru ktora bude mat rok a pol..partner pracuje v zahranici a ja s malou na sk..chodi domov kazdych 17 dni a doma je 4dni..ked je doma viacmenej je vsetko ok travime spolu cas vsade chodime spolu semtam sa pohadame...potom odide do roboty a po priblizne 5dnoch to zacne....mne sa zda ze vsetko zbytocne a prehnane riesi..cez vikend chodim k mame na poobedie prichadzam poobede ku večeru odchadzam domov nejake tri hodiny sa zdrzim..ten moj sa urazi ked mu poviem ze som tam a poriadne sa somnou nebavi cely vikend vzdy to vysvetli tim ze mu chybame a ze ho hneva ze on nemoze byt s malou a nasi s nou su stale ....ked idem u kamoske sa pohrať aj s malou riesi ktora a naco a co je zac a ci niesu chori urazi sa a zlozi a zas sa somnou nebavi..ked idem niekedy do mesta lebo si potrebujem kupit material na rucne prace riesi ci to musim ist tam ci sa to neda kupit blizsie....a ked aj je ok tak stale riesi preco naco zaco s kym s cim no proste mi to pride ako detektiv...ked sa pohadame povie mi ze som histericka ze vyvolávam hadky s malickosti urobim velku vec vhodnu na hadku...ze som sebecka ze myslím len na seba ked poviem.ze odidem z malou..mako som ja tá vadna alebo sa mi to vsetko dobre zda ze je ziarlivy chorobne a lepsie to uz nebude?dakujem za radu

natalym
12. dec 2016

@celasapremenim Nie. Decká ho majú radi, len ten príklad hospodárenie im dávame veľmi veľmi blbý.

natalym
12. dec 2016

@celasapremenim Hold som blbá..........

celasapremenim
12. dec 2016

@natalym skoda sikovnych zien pri debiloch

natalym
12. dec 2016

@celasapremenim Debil nie je, to nemôžem povedať. Len tie peniaze a to že ja som jeho mama.

Inak šikovní chlapi ma nechcú. Ktovie prečo asi.......... Vychádzame, ale doma by ma nechceli......

celasapremenim
12. dec 2016

@natalym tak ta mala vzorka respondentov, sikovnych, co si ty stretla sa nechytila, ale mozno keby si dlhsie hladala, tak nieco najdes
ved ok, ty si si odovodnila, preco takto zijete, v pohode
pre mna je lakomost velmi velka zavada, takeho si jednoducho nevyberiem, radsej by som bola sama, je to velmi primitivna a skareda vlastnost

natalym
12. dec 2016

@celasapremenim Aj ja by som chcela byť sama. Vybrala som si, v dobrom aj zlom. Ale u neho to nie je asi ani lakomosť. Či je? Keď sa jedná o cudzie tak sa chovám inak a keď sa jedná o moje tak sa chovám inak. Dokonca ja deťom dopraje, ale keď to ide z môjho....... Zaujímavé je ale že nič nekúpi, nikomu nič nedá a aj tak nemá. Ja kúpim, miniem, a mám. Ja už neviem. Mala som to stopnúť dávno. Nemala som byť hlúpa a slepá. Odporúčam aj zakladateľke.

zooeynka
12. dec 2016

@neznama23 Prosim ta, napis nam sem za par mesiacov, ze ako sa tvoj zivot vyvija dalej...teda ci si nasla silu na zmeny, lebo jedna vec je chciet a druha aj realne nieco urobit. Nam sa ti lahko radi, ale v praxi to musis len ty zmenit...peknu vetu tu napisala zienka predomnou, ze ten tvoj sa k tebe chova akoby ti daval miliardy mesacne...to ma pobavilo🙂 , to si treba pripominat keby ta niekedy chytila lutost za nim

natalym
12. dec 2016

@neznama23 Treba s ním urobiť poriadok. Viem ako sa cítiš, verila si zrejme na to, že budeš mať rodinu. No hold nebudeš mať.

celasapremenim
12. dec 2016

@natalym no to by som si preverila, preco nema
1. nejak si overim jeho prijmy, co ma na uctoch
a ak tam fakt nema, tak je jasne ze je nejaky vydaj z penazi, o ktorom nevies
to moze byt vselico
z ineho vrecka dopraje aj vlastnym detom, charakter

mne by za to ani nestal, zaraba a mina to niekde inde ako spolocne s rodinou? to je co?

simonkaa27
12. dec 2016

Je to smutne a nesmierne tazke ale podla mna by bolo potrebne najst odvahu a silu na zmenu. Niekedy je to tazky ale velmi dolezity krok ktory od zakladu moze zmenit zivot k lepsiemu... 🙂

celasapremenim
12. dec 2016

natalym
este ze ak to budes overovat a zistis, ze ma, ale hovori, ze nema
tak je to delikatny lakomec

timea7
12. dec 2016

@neznama23 prepáč, môžeš mi napísať jeden jediný rozumný dôvod (okrem sexu, aj ten je sporadický, keď je stále preč), prečo si s ním? Štvrtina jeho vlastností by stačila na to, aby som ho poslala kade ľahšie.

neznama23
autor
12. dec 2016

Mam v plane sa s nim o vsetko porozprávať pride tento vikend a bude doma tri tyzdne uvvidim ako sa bude spravat toto obdobie a ppdla toho sa zariadim lebo uz fakt nemam trpezlivost sa spovedat kde a s kym som a preco..urcite napisem ako sme dopadli ale urcite budem brat ohlad hlavne na malu a mna ....ved aj tak som sama s nou a ci budem v jeho byte alebo u rodicov je to jedno

neznama23
autor
12. dec 2016

@timea7 sex sme nemali uz skoro dva mesiace..kedze ma vzdy urazi vetou a sex nebude?tak radsej zaspim na gauči pri telke alebo hackujem

natalym
12. dec 2016

@celasapremenim Ja to už neriešim, neviem fakt ako to robí, netuším a je mi to jedno. Ja neviem či to robí cielene, alebo je taký hlúpy, alebo čo, neviem.

timea7
12. dec 2016

@neznama23 tak sorry, ale potom nechápem, ne čo ti je taký debil. To si fakt nedokážeš vážiť sama seba? Aby takto s tebou zaobchádzal a urážal sa? Nie si povinná sa mu spovedať, nie si jeho majetkom, je to nedozretý sopliak. Dievča, kde si mala oči, keď si si s ním začala? On sa o teba nebojí, ani o dieťa, len má potrebu ťa stále kontrolovať a to je zlé, veľmi zlé.

neznama23
autor
12. dec 2016

@timea7 nezastavam ho sopliak a nedozrety urcite nieje kedze je odomna o dost starsi...oči som mala na nom bohuzial s ruzovymi okuliarmi ale co uz narobim ked som hlupa a nedala som hned ruky od neho prec adufala ze dieta ho trochu zmeni

natalym
12. dec 2016

@neznama23 Dúfala si zle moja.☹

timea7
12. dec 2016

@neznama23 že je muž zrelý, to nedosiahne vekom, ale svojím správaním. Dieťa nikdy muža nezmení, určite nie k lepšiemu. A asi ťa sklamem, ale tvoj partner sa nezmení, alebo sa s tým zmieriš a ďalej sa necháš ním buzerovať, kontrolovať, o vašom hospodárení radšej pomlčím, alebo sa na neho vykašleš.

bluka2
12. dec 2016

Dalsi debil so spravanim na grcanie
Normalne by som do toho Nemecka poslala oficialny list so ziadostou o zmene udajov a novym cislom uctu, mozem ti ho napisat :D

oslo1
12. dec 2016

prosim ta, naco ti je taky chlap?
Hrate sa na rodinu, rodina nie ste. Ty zo svojej materskej tahas vsetko, on ti ani gros deravy neprispeje a este ocakava, ze ty nieco usetris?
Dufam, ze aj to svoje hackovanie predavas, aby si mala viacej penazi.
Mas lakomca, ziarlivca, najhorsia kombinacia.
Si vo vztahu, ale si v podstate stale sama, jemu to vadi, ked niekde ides, lebo sa boji, ze tam niekoho klofnes, no hruuuuza.
Musis sa rozhodnut, co dalej, z jeho penazi neuvidis nic, nie ste manzellia, ked ten spominany dom postavi, ty budes mat z neho aj tak nic.

neznama23
autor
12. dec 2016

To mi je vsetko jasne ze budem mat aj tak holú rit...hackovanie predávam ale peniaze si odkladam urcite by som nebola taka hlupa aby som aj tie peniaze nechala prezrat...to teda nesetrim tak ako si on predstavuje bohuzial kolko treba tolko miniem...nemusite sa bat ja som neni padnuta na hlavu vsetko si uvedomujem ale niekedy uz mam pocit ze ja som ta vadna ktora si nic a nikoho nevazi

zooeynka
12. dec 2016

@neznama23 dcera je nejak na otca naviazana? Pyta sa nanho ked nie je s vami? Ked je doma, venuje sa jej? Akoze, aspon ako otec je dobry?

neznama23
autor
12. dec 2016

@zooeynka ked je doma tak sa jej venuje niekedy az moc intenzivne mam az pocit ze ja idem vtedy bokom ako keby prisiel iba za nou...mala nema este ani rok a pol cize sa na neho nepyta ked volame cez mesenger ako si nereaguje ked jej nieco rozprava alebo sa jej pyta napriklad ako robi havko vtedy nereaguje ale ked sa jej to ja opytam hned napodobni....ona je typ dietata ze sa neboji ani certa ruku da kazdemu a s nim je ochotna aj odist

bluka2
12. dec 2016

Ak toto nie je nedozrety sopliak, tak este o dost horsie pre teba, normalne by mi nebolo vsetko jedno, s kym mam docinenia. Tito, co vyuzivaju zeny premyslene a terorizuju ich za vsetko, vedia byt dost problematicki, ked prestanes drzat hubu a krok. Napriek tomu, cim skor tym lepsie.

timea7
12. dec 2016

@neznama23 prečo by si mala holú riť? Ak sa na neho vykašleš, nájdeš si prácu, malej jasle, si mladá, nepotrebuješ somára, čo ťa ťahá k zemi.

zooeynka
12. dec 2016

@neznama23 No a ty by si vlastne chcela aby mal pracu na svk a bol s vami stale? Mozno je ziarlivy len preto ze je daleko a nema istotu kde si/co robis. Mozno by sa doma upokojil. Jeho lakomost je tiez pruser, ale to by ste si mozno vedeli doma vydiskutovat ze nech viac prispieva na domacnost, alebo nech robi nakupy atd. Alebo ti uz tak lezie na nervy ze by si ho vlastne doma ani nechcela?

timea7
12. dec 2016

@zooeynka buď si istá, že takýto typ človeka, ktorý má potrebu ju takýmto spôsobom kontrolovať a v podstate ekonomicky týrať by sa neupokojil, ani nezmenil.

zooeynka
12. dec 2016

@timea7 Mozno mas pravdu. Ale aspon by som to skusila kvoli zachrane vztahu. Kopnut do riti ho moze aj ked bude fesi pracovat na svk...a aspon by mala istotu ze je to fakt debil s ktorym sa neda a ze urobila co sa dalo

timea7
12. dec 2016

@neznama23 čím skôr od neho odídeš, tým skôr máš šancu byť šťastná.