Stratila som chuť na sex
Nezvyknem sa s takymito intimnostami zverovat verejne,ale chcem sa s Vami poradit,ci mate podobny problem.Ja som stratila pri priatelovi chut na sex.Absolutne.Prestal ma pritahovat,o sex nejavim vobec ziaden zaujem.Co s tym?
@katren urcite je to aj tym,ze nas nici nespaja.Ziaden majetok,ziadne deti,dokonca ani pes 😉 Ale hovori sa,ze v extremnych situaciach clovek ukaze pravu tvar a on ju ukazal teda poriadne.Zacal mi vycitat ze mi kupil prsten snubny a objednal dovolenku 😀 A ze mu to mam preplatit 😀 Podotykam ze ja som o tom ani nevedela,mozno si to vymyslel,ktovie...
@miskakyska napisala som len zaver,ako to cele dopadlo,kedze tu baby radili,co mam urobit tak si myslim,ze je to fer.Ty musis stale do niecoho ucit?Nemas nic ine na praci?Ukaz mi jednu vec,ktora je zle,alebo proti pravidlam.Pretoze si myslim,ze jedina vec proti pravidlam je tu tvoj prispevok 😉
ahoj trish, drzim palce, moj byvaly raz pomohol otcovi asi 2 hodiny a potom rozpraval ze za akeho sluhu bol, xixi, ale kedze bol znamy lenivec tak mu to nikto neveril, jeho vlastny svagor ho poslal do kelu, ked som povedala ze sme pilili drevo a on siel do posilky a nie mi pomoct, mi povedal ze nech nabuduce zavolam jeho, ze sa nebudem natahovat-toto povedal v podstate cudzi clovek, a moj byvaly nic, normalny chlap by sa hanbil,..ale aj tu 2 hodinovu pomoc ( za cele 3 roky nasho chodenia) som mala vykricanu, kavu, benzin, darceky -to tiez, ze aj ja som platila kavu a davala darceky to bolo ok,... fakt sme od seba viac ako 7 rokov ale sa divim ze som tak dlho s nim vydrzala,.. ps-najhorsie po rozchode je jesitnost chlapov, sa dokazu neskutocne urazit, 😀 pretoze si dovtedy mysleli ze su dokonali a zrazu kopacky, po par tyzdnoch ho to prejde,..
@trish31 nefrfli aj ty furt :o) myslela som to v dobrom...nech sa Ti darí!!!
@miskakyska ja nefrflem.Ja reagujem na tvoje prispevky.
@trish31 no a keď chceš byť tak strašne férová a spomínaš pravidla..tak Tvoja tema je tiež v rozpore,lebo diskusia nezodpovedá nadpisu témy...a ja som s čím v rozpore?..že som Tvojho ex nazvala,že je bez chrbtovej kosti?
@miskakyska och..OK 😉
Co robit,ked ma manzel fyzicky nepritahuje?Ked aj dostanem chut,hned sa strati,lebo nie je medzi nami vobec ziadna harmonia,nevie sa ma poriadne ani dotknut,nevie ma vzrusit.Trva to tak 3 roky,ked som sa s nim o tom chcela bavit,tak on nie,ze sa nerad bavi o sexe.Nas vztah sa este zhorsil,ked sa narodila mala.
Teraz som zistila,ze cez net flirtuje so znamou.Co robit? Povedat mu,ze to viem a zaroven konecne povedat do oci,ze ma nepritahuje??? Da sa take manzelstvo vobec zachranit? Pre mna je sex druhorady,no vidim,ze on uz zacina hladat inde,aj ked tvrdi,ze on taky nie je 😖
Stratená chuť na sex je veľmi nepríjemná záležitosť. Jednoducho sa v tele znížila hladina libida. Nie je to však nevyriešiteľný problém. Dá sa stým bojovať niekoľkými možnosťami, tak baby ste nestratili manžela/priateľa. Jednou z možností ako si zvýšiť chuť na sex si môžete prečítať v článku o libide http://www.sexuologicka.sk/libido/ . Dúfam že pomôže.

No a podľa toho, ako sa správa Ti len napíšem, že si urobila len dobre. Ani si nechcem predstavovať, čo by sa z neho neskôr vykľulo... 😝