Stres z práce, choroba v rodine a život bez podpory
Ahojte, poprosím Vás o radu lebo neviem čo robiť. Momentálne mám dosť náročné obdobie čo sa odzrkadlilo aj v mojej práci kde som za posledné obdobie spravila niekoľko chýb a to viedlo k tomu že som dostala papier o porušení pracovnej disciplíny, pri ktorom mi hrozí že príde o prácu. Cele to začalo tým že sestre diagnostikovali rakovinu začiatkom roka, pokazilo sa mi staršie auto, zdvihli mi nájom, objavili sa nejaké zdravotné problémy ktoré si teraz riešim... Čiže celkovo dosť zle obdobie. Nemám partnera ani deti a žijem sama. Oporu nemám veľmi v kom mať. S kamarátkami sa vykecam ale pomáha to len krátkodobo. Od kedy sa to všetko začalo tak mam dosť stres. Viedlo to k tomu že nie som v práci dosť sústredená. A teraz keď som dostala to porušenie pracovnej disciplíny tak aj stres z toho že môžem zo dňa na deň prísť o prácu a ani len odstupné nedostanem. Stresuje ma to ako je na tom sestra, moje zdravotné problémy teraz aj práca a ostatné veci. O to viac ma to desí lebo spoliehať sa môžem iba sama na seba. Ak skončím bez práce tak ma ten stres asi úplne zabije. Každý deň chodím teraz do prace v strese, aby som nespravila žiadnu chybu, poobede mam nervy či som spravila všetko tak ako ma byt a vlastne do toho príde aj stres z ďalšieho dňa. Do každej pracovnej úlohy dá púšťam s nechuťou lebo sa bojím aby som nespravila žiadnu chybu. Neviem sa veľmi ukludnit ani rozptýliť. Cvičenie mi veľmi nepomáha, nejaká prechádzka vonku alebo iná aktivita pomôže ale len krátkodobo. Rozmýšľam že pôjdem k lekárovi predpísať si nejaké lieky na úzkosť. Úprimne, neviem čo mám ďalej robiť. Mam dosť veľký strach. Prešiel si niekto podobnou situáciou? Čo vám pomohlo? Dakujem
A netreba hned chcemiu do tela, existuju aj silnej prirodne antidepresiva, ak nie su nejake vazne stavy zvyknu velmi pomoct
@leni2121 na zaklade akeho pirnipu AD vobec funguju,
@leni2121 na zaklade akeho pirnipu AD vobec funguju,
@balerina2025 su to bylinky ♡ moja stara mama pila na ukludnenie a dobry spanok caj z lubovnika a zaberal jej skvelo. Si pamatam ako vzdy pomoc nasla v bylinkach. Niektore bylinky maju velmi silny ucinok ak sa nakombinuju spravne tak sa ucinok este zosilni. Napr.ja som si nimi vyliecila resp. dostala uplne pod kontrolu stres a uzkostnu poruchu. Poradila mi to moja psychoterapeutka aby som skusila najskor toto a ked nezaberie nasadia sa lieky. U mna zafungovali kombinacie byliniek skvelo. Rano som hned napr.uzila Aswaghandu lebo mi znizovala stresovy hormon kortizol, co sa ukazalo aj na vysledkoch u dr.lebo som mala vysoky cukor rano a upravil sa casom.
Myslim, ze ak to zafungovala mne moze aj tebe.
Kludne mi napis ♡
@balerina2025 su to bylinky ♡ moja stara mama pila na ukludnenie a dobry spanok caj z lubovnika a zaberal jej skvelo. Si pamatam ako vzdy pomoc nasla v bylinkach. Niektore bylinky maju velmi silny ucinok ak sa nakombinuju spravne tak sa ucinok este zosilni. Napr.ja som si nimi vyliecila resp. dostala uplne pod kontrolu stres a uzkostnu poruchu. Poradila mi to moja psychoterapeutka aby som skusila najskor toto a ked nezaberie nasadia sa lieky. U mna zafungovali kombinacie byliniek skvelo. Rano som hned napr.uzila Aswaghandu lebo mi znizovala stresovy hormon kortizol, co sa ukazalo aj na vysledkoch u dr.lebo som mala vysoky cukor rano a upravil sa casom.
Myslim, ze ak to zafungovala mne moze aj tebe.
Kludne mi napis ♡
@leni2121 ten Calmgen od Neurinu,urcite stoji za to vyskusat, je to najsilnejsi volne dostupny preparat na zvladanie uzkosti. Maju aj Serotogen ten je na depresiu. Oba su prirodne. Zlava na ne je s kodom"DGLENKA5" aj doprava bola zadarmo, priamo na ich stranke.
A Aswaghanda v kombinacii s nimi zosilnuje ucinok. Ja teraz beriem iba Aawaghandu lebo mam pocit ze som veselsia, mam dobru naladu je mi tak dobre na dusi skratka konecne ;))

A netreba hned chcemiu do tela, existuju aj silnej prirodne antidepresiva, ak nie su nejake vazne stavy zvyknu velmi pomoct