icon

Stres z vysokej školy a rodiny

5. mar 2023

Ahojte mam takyto problem bola som teraz prváčka na labákoch ale vobec ma to nebavilo tak som štúdium ukončila a však doma to ešte nikto nevie , nebavilo ma štúdium samotné ani chodenie na internát to už nebolo nič premňa tak som sa rozhodla že budem študovať externe popri nejakej práci ( ja bývam s priateľom nakoľko ma z domu kvoli rodinným nezhodám vyhodili tesne potom ako som nastúpila na VŠ ) dosť sa ale aj tak obávam ich reakcie zas mi budú hovoriť a nadávať že som neschopná a nič nedosiahnem ( na labáky som šla kvôli nim aby boli “hrdí”) ale ani to im nebolo dobré najprv atď , lenže už nevladzem ďalej klamať som z toho strašne zúfala a smutná
Takisto mám opäť stres z toho čo študovať ďalej , je tu niekto kto si prešiel možno niečim podobným?

Strana
z2
autor
7. mar 2023

@aurelava ahoj čo ťa zaujima?

autor
7. mar 2023

@akiana nepoznáte tak úplne moju situáciu , ako vravím na labáky som sa prekusala kvôli rodine , mňa zaujíma úplne iný zdravotnícky odbor kde nieje chémia ani labáky je to skôr technický odbor, tu ide o to že ma to absolútne nebavilo a áno bola moja chyba že som to podstúpila kvôli očiam rodiny a nie sebe

aurelava
8. mar 2023

Kde si študovala? Aké boli prijimacky? Čo bolo na štúdiu najťažšie?

autor
9. mar 2023

@aurelava na trnavskej univerzite , príjmačky sme nerobili , chémia musí byť tvoja naozaj silná stránka , masaker dosť bol predmet analytická chémia ( hlavne sa tam veľa počítalo , profesorka tiež nič moc) , biochémia tiež dosť masaker , anatómiu sme mali ako medici ale to sa ešte naveľa dalo ak si sa fakt že učila, škola zle zorganizovaná a aj väčšina profesorov nič moc

rony2255
10. mar 2023

@floki1994 chápem, ako to myslíš. To už je na svedomí autorky

Strana
z2