Študentka prispieva priateľovi pracujúcemu v zahraničí
Ahojte,som študentka a môj priateľ pracuje v zahraničí,sme spolu rok a pol a ide o to,že odkedy som s ním aj to málo peňazí čo mám sa mu snažím posielať minule som mu poslala 100€ čo sme šli na trojdňový výlet,inak som mu prispievala aj na večere a také veci,nesom na peniaze len mi je kus ľúto že mu prispievam a dávam peniaze lebo nechcem aby ma vydrziaval a ostatní muži nemajú problém pozvať svoje polovičky kľudne niekde na dva až tri dni na výlet bez toho aby brali peniaze od žien ,ja ako študentka brigadujem a práve preto mám aj dosť málo peňazí na živobytie a veľa krát sa mi stane že mám na účte aj 3€ a od rodičov stále nechcem pýtať,ide o to že nechápem keď dobre zarobí v zahraničí ze odo mňa nemá problém zobrat peniaze aj keď mu dám ide o princíp,fakt prichádzam na to že on robí v zahraničí a ja z toho mala mu dávam peniaze tak nemám často peniaze ani pre seba 🙈
Máš priateľa držgroša.
Tak mu povedz normálne, ze tebe to potom finančne nevychadza, ty nezarábaš a nebudeš tahat od rodičov. V čom je problém sa ozvať?
A keď nechce aj za teba zaplatiť, tak mu povedz, bohužiaľ, nech si na večere a výlety chodí sám. Nebud až príliš moc obetavá. Ty nepracuješ ani na Slovensku, nieto v zahraničí, chlap sa môže hanbit.
@miadi no vie to dobre, ale netuší že nevychádza z nadštandardných pomerov, lebo keď zakaždým pýta od rodičov peniažky tak to nemá ani ako zistiť, myslí si, že na to má(alebo nemá problém pýtať dotácie), a na to sa ona boji otvoriť ústa aby tomu dala stopku. Ale to sú len dohady, ako aj tvoje tak aj moje..🙂
ináč v podstate fakt tvoji rodičia zarábajú na neho...celý život sa držím jedného kupujem si a chodím tam na čo mám, žiadne pôžičky nič. momentálne si študentka tak sa toho drž. a keď je on lakomec už teraz...uffff do budúcna amen tma...
Takže on pracuje zahraničí a je odkázaný na stovecku od frajerky študentky. 🤮🤮🤮🤮 Slovo sebaucta evidentne väčšine žien nič nehovorí, hlavne, aby bol chlap. Prasivy, lakomy, fuk aký, hlavne aby bol. Fuj.
A on vie, že nemáš doslova na jedlo, keď mu prispejes na vás výlet?
Veď normálne mu povedz, nemôžem ísť na ten a ten výlet, lebo nemám peniaze na svoj podiel. Povie ze idete do restiky, takisto, zlatko, nemôžem ísť, nemám peniaze.
A uvidíš, ako zareaguje.Ci povie, že nerieš to a zatiahne to za teba, alebo odmietne úplne a zruší všetko.
Lakomec vychcaný.By som ho hnala svinským krokom .A ty sa mu podlizuješ a posielaš peniaze ?Dievča vieš čo je ucta ?Vsak on ťa len využíva .Určite nájdeš lepšieho ,len hľadaj ďalej..
Ked si studentka, mali by ste podnikat studentske akcie. Vela muziky za malo penazi. Koncerty, festivaly, stanovacky, splavy, vylety na bikoch, tura, kino, pizza. Vylet ryan airom an predlzeny vikend vobec nemusi byt drahy. Vylet autom na par dni, ked prespite v aute, nemusi byt drahy. Ak navrhne nieco drahsie - dovolenka pri mori, nech ta pozve, alebo zaplati vacsinu. Za prve mu to musis povedat, ako sa veci maju, nema kristalovu gulu. Za druhe nemaj ocakavania ako sugar baby.
A on si ich pyta ci mu ich sama posles? Mozno mu nedopina, ze potom nemas. Ja chapem, ze mu platis cast vydavkov, ktore miniete na vyletoch, akciach, nie jeho veci. Akoze jasne, zatiahnut by to mal on aspon z casu na cas, nevieme ako casto a ake ciastky minate. Zas keby ides na vylet s kamoskou, platis si to sama, tak treba zit tak, aby ti ostavalo na zakladnr veci.
čo je jediný chlap na svete?
a to mu sama od seba davas, alebo to on pyta?
dievca zlate SPAMATAJ SA a zavri TOKY !!! je mi ta v dobrom luto.
ako muz ti davam radu:utekaj od neho a uz ani cent a bez vysvetlenia.zazil som to na vyske takychto fesakov...prosim spal mosty. ziadna buducnost pre teba!
Nooo...tak toto bude dobrý chrapúň, keď vôbec tie peniaze od Teba vezme. Veď študuješ.
Pozri, mozno mu to len nedochadza a mysli si, ze ty to tak chces. Co tak skusit normalny rozhovor? Ak mate problem preberat taketo veci, tak to treba zmenit. Mas sa citit vo vztahu stastna, milovana a hlavne uplne komfortne na to, aby si vedela otvorit aj taketo menej prijemne temy. Na tvojom nazore zalezi. A ano, mal by ta aj rozmaznavat, to je moj nazor. Toboz ak on je zarobkovo cinny a ty studentka.

No dievca jemu to vyhovuje,ze si taka aka si. Neviem kde by natrafil na taku, co si nema problem zaplatit vylet alebo veceru. A ten si dukaty dava do ponožky🙂. Moja skusenost uz mame spolu dieta, vsetko je super. Ale raz platil partner raz ja na tom nevidim nic zle. Vlastne aj teraz tak fungujeme