Sú ešte takí muži, ktorí sa nesprávajú ako deti?
Ahojte!! Mam na vás otázku: existujú ešte muzi ktorí sa nesprávajú v 25-30ke ako deti?
Rozpadli sa mi už dva vzťahy. Jasné že to bola aj moja chyba, vždy v tom sú dvaja, ale základom bolo ich neústavne hranie na PC aj niekoľko hodín denne, vraj ja len preháňam a 12h hranie hier je v poriadku. To napokon smerovalo až ku stávkovaniu a hraniu hier za peniaze. Musela som preto tieto vzťahy ukončiť aj keď som oboch veľmi ľúbila. Teraz som sama a nápadníkov mám, ale keď s nimi trávim čas dlhšie vždy sa dozviem, že hrajú hry alebo často pijú a podobne.Je to len zlý okruh ľudí alebo naozaj je to tak? Ja sama nepijem, nefajčím, trávim čas zmysluplne..Už do takého vzťahu nechcem opäť vpadnúť...
myslim, ze si nastavena na to, co nechces a cyklicky sa ti to vracia :( zly okruh ludi by som povedala, moj partner si sice zahra na pocitaci ale zacalo to teraz cez covid a ja zasa pozeram stupidne serialy ;) v mojom okruhu mam vela 30tnikov a teda taketo spravanie nemaju
Podla mna sa to neda tak jednoznacne povedat. Kazdy muz s ktorym som bola vo vztahu sa hraval hry ale nikdy to nebolo take ze by som prestupovala medzi dvermi ze podme von a on by sa chcel hrat. Bolo to take klasicke odreagovanie. Moj otec si kupil playstation ked som bola decko a hravali sme to cela rodina, chodili k nam jeho kamosi a hralo sa aj do noci 🤣🤣 vtedy to bola novinka. A myslim ze aj teraz po 55 by sa zahral keby mal konzolu. Aj my mame xbox, skor na nom fici muz(31) ako ja ale proste je to cele na vzajomnej dohode. Ak si chcem napr pozriet v Tv nieco co jeho nebavi ide sa zahrat. Ak ma chut sa hrat len tak, vacsinou sa ma spyta zlatko potrebujes nieco odo mna? Chces niekam ist? Mozem sa ist zahrat? A poviem mu chod idem varit alebo teraz nie ideme do obchodu. Ok 🙂 proste urcite by som niekoho "neodsudila" hned len preto ze hra hry. Myslim ze muzi vo veku od cca 25-35 su uz ta generacia kedy boli konzoly normalne a hravalo sa. A viac sa mi paci predstava ze si kupi xbox a bude sa doma hrat ako mat nejaku druhu pubertu a kupit si motorku 😁 proste vsetko s mierou 🙂
ono samotne hranie hier nie je problem ale to ako to zasahuje do zivota a ako to on berie. Moj muz sa tiez rad zahraje ked nema co robit, ale nezasahuje nam to do vztahu alebo do zivota. Hraje len ked ma cas a nic nie je na robote, alebo ked uz spim. Ked aj hraje a hocico treba, vzdy hru do 5 minut vyplne. Ak treba urgentne tak ju vypne ihned. Nikdy nas/mna jeho hra neobmedzovala. Mala som ale ex ktory bol do hier zazraty, ukazoval mi a hry, chcel by asom hrala s nim alebo sa aspon pozerala. Hra mala vela krat prednost a to je za mna velke nie.
ak nepiješ a tráviš čas zmysluplne, kde vlastne stretávaš ľudí, ktorí preferujú alkohol a sú závislí na PC hrách? mať doma polo-profi športovca tiež nie je asi smer, ktorým by si sa chcela vybrať, lebo potom bude polovicu voľného času na tréningu a zvyšok vo fitku.
buď nájdeš niekoho s rovnakými záujmami v prostredí, kde sa realizuješ ty, alebo si nastavíte hranice na základe vzájomného rešpektu a úcty.
kokso, ten moj ani nevie co to videohra je. telku nepozera jak je rok dlhy, má dost roboty na dvore 🙂 nema cas vysedávat pred telkou alebo pocitacom. takže odpoved: ano, existujú takí 🙂
Moj hra hry ma 26 ale vzdy ich hra bud ked niesom doma alebo pozeram co jemu sa nechce pozerat alebo mam prednášky takže v podstate mi to nevadi lebo mam pokoj. Ked ti to vadi musiš to tym chlapom povedat oni su niektorý ako take teliatka..😅 napr ja mu poviem choj do obchodu a vypne a ide 🤷🏽♀️
tiež si myslím, že máš okolo seba zlý okruh ľudí. Môj partner ani ja sme nikdy nehrali ani minútu, ani z našich známych nepoznám ani jedného, ktorý by tým zabíjal čas. Možno je to preto, lebo voľný čas trávime aktívne, predovšetkým športom, pobytom vonku a ak sme dnu, tak čítaním kníh, počúvaním dobrej hudby, hraním na hud. nástroje a keď k tomu pripočítaš to, že chodíme do práce, treba aj domácnosť udržiavať, navariť, tak vlastne na to ani nie je čas. Aby som to uviedla na pravú mieru, sme takmer o generáciu starší, ale nehrá ani jeden z našich troch dospelých synov. Majú iné koníčky
Pritahujes si ich. ;)
Tak môj manžel tiež hrával za slobodna, ale potom začal vypĺňať svoj čas zmysluplne a teraz sa už teší keď bude syn vo vyššom veku a spolu si potom niečo zahrajú. Asi potrebujú ti chlapi dozrieť...hrali keď boli s tebou, alebo sami doma? Ak by ma tým partner neoberal o čas strávený so mnou, tak by mi to nevadilo. Ale 12 hodín je už ozaj veľa. Že ich tak zadok z toho sedenia neboli.
Ahojte!!! 🙂 No ja už naozaj neviem, že čím to bude ale čím ďalej nás tým premýšľam tým mám pocit, že ako ste písali tak ich k sebe nejako pritahujem. No oni hrali hry aj keď ja som bola doma a napríklad sme mohli čas tráviť spolu. Preto som to aj ukončilo, prišlo mi to dosť detinské... A neviem prečo je to tak, že práve tí má chcú ktorí toľko hrajú. Už sa cítim naozaj zle z toho, lebo toto do budúcna nechcem 🙂 Asi by som sa mala viac sústrediť na to, čo chcem. Proste mi prišli veľmi detský a neviem naozaj, kde nájsť niekoho schopného. Aj keď ja mám aktivity ktoré sú zmysluplné a nie je to sedenie na zadku. Ale v tých kruhoch aj keď sú muži, vždy sa tvária, že nehrajú a tak a potom sa časom vyderie na povrch, že takto trávia čas skoro stále, teda hraním hier. Už naozaj neviem 🙂 Nechcem sa do ničoho hrnúť už, už sa aj bojím aby to zase nedopadlo podobne.
teraz je zrovna ťažšia doba na zoznámenie, ale väčšinou športovci a celkovo muži s aktívnym spôsobom života, alebo muži, ktorí majú nejaký koníček - napr. vyrábajú niečo z dreva, opravujú hud. nástroje a pod. nezabíjajú čas hraním hier. Takže loviť v iných vodách
@elizabet173 možnol aj to je voľba aleaj tak podľa mňa nikdy nemôžeš vedieť, či nemá ešte nejakého koníčka, ktorý ti práve nebude pasovať
@ericka_l aj to sa môže stať, veď to ale zistí počas spoznávania. Už po pár stretnutiach väčšinou vie, ako trávi voľný čas, čomu sa venuje.

No neviem, ja si myslím že asi zlý okruh to bude možno. Ja som nikdy takýchto ľudí nepoznala a ani nepoznám, čo by hrali nejak závislácky hry. Ako jasné, občas si niekto niečo zahrá, ale že by to bola nejaká závislosť to vôbec. Ako to je môj názor, možno sa mýlim. Ale hádam raz sa ti podarí nájsť niekoho pre teba vhodného 😊