Sú tu osoby, ktoré nemajú skoro žiadnych kamarátov?
Ahojte, sú tu aj osoby čo nemajú skoro žiadnych kamarátov, respektíve len jedného až dvoch? Všetko sa to za posledné dva roky nejako pokazilo...kamarátky majú svoje životy, niektoré sa odsťahovali, niektoré už nemajú záujem o kamarátstvo...ja sama mám 10 mesačného syna, ale niekedy mi chýba taká pravá priateľka. Keď si píšem s tými "starými" už to nie je ono, je to povrchné. Mrzí ma to, lebo viem že keď pôjdem do práce bude toho voľného času ešte menej. Ale snažím sa žiť najlepšie ako viem, nudiť sa určite nenudim ( starostlivosť o malého syna, prerabame s priateľom dom, rada si čítam, pozerám filmy a seriály, chodím do prírody, za zvieratami). Len niekedy mi chýba úprimný rozhovor s dobrou priateľkou .
Podľa mňa 1 - 2 dobrý priatelia sú oveľa viac ako množstvo známych. A ten Best frend forever komu môžeš povedať všetko by mal byť vždy v prvom rade životný parner.
Priateľstva sa menia, niektore vznikajú a iné zanikajú, hlavne keď sa menia životné okolností zvykne sa trochu meniť aj okruh priateľov. Predsa len keď máš deti viac si rozumieš s podobnými ako so slobodnými.
Ja si hlavne myslím ze o priateľstva sa treba starať, to nieje o tom ci je niekto ukecany alebo nie, ale o tom ci ma niekto naozaj úprimný záujem o druhých, či je ochotný aj dávať nie iba brat.
Ja som na to podobne.jedna kamoska a par znamych.tazko najdem taku co ma zaujmy ako ja :D ale tak nevadi.mam zver 🙂
Podobne aj v mojom prípade. Som na invalidnom pre zdravotné problémy, do práce nechodím, takže žiadne kegyne, kolegovia, kamarátky také bližšie som mala dve, kým sa naše dcéry kamarárili a boli menšie, čiže sme chodili spolu s deťmi von. Aspoň cez víkend. Teraz, keď je už dcéra väčšia a chodí sama von s kamoškami, tak som doma a jedna z tých mojich kamošiek sa už neozve a s druhou si naozaj len sporadicky niečo napíšeme a to je všetko. Ochladlo to. A som fakt že sama. Mám pocit, že sa na mňa vykašlali a nezaujíma nikoho, čo je somnou. Rada by som dúfala v to, že aspoň jedna si na mňa spomenie. Aj som pár krát iniciatívne napísala ako prvá, ale už to nebolo ono. Takže už žijem len takýmto virtuálnym životom tu na koníku a som vďačná, keď mi aspoň tu niektorá niečo poradí, keď potrebujem.
@misulka22 ale choď 😀. Akurát včera som si pozerala Tvoj profil, že koľko zverov a ani nie ďaleko od nás. Aj dva dni by som s Tebou mohla preberať túto tému. Ale žiaľ, niekedy som rada, že stihnem ísť na záchod a spať pár hodín. Ja toho už preto veľa nechovám popri dieťati a práci. Mne napríklad najviac chýba parťák na turistiky a výlety, tak som sa rozhodla, že si zadovážim ako bodyguarda 3. psa a budem chodiť s ním aj tam, kam sa už sama s dcérou neodvážim.
Aj ja to mam takisto, scasti preto lebo som introvertna, tichsia.
Aj o mne si vela ludi mysli že som namyslená ale ked ma lepšie spoznaju tak povedia že je somnou sranda🙂 Tak ale ja som zase taká že poviem pravdu čo si o danom človeku myslim do oči a to sa im nepáči.Tiež sa riadim na základe pocitov nevonia mi hocikto čo sa kamarátstva týka. Viem aj celkom dobre odhadnuť ludi. Tiež na strednej som mala len 2 dobré kamošky a na základke tiež tak na prvom stupni jednu a na druhom tiež jednu.Nikdy som nebola taká partičková a to mi aj ostalo.V kamarátstve radšej kvalita ako kvantita
Nemam ziadnu kamaratku..zname,ktore zavolaju len o pomoc nepocitam🙁

@jasminam vieš čo to podla mňa sme také osoby a dačo máme v sebe, že sme ako keby nesympatické voči iným a preto nás hneď všetci odsudzia...ale všimla som si aj, že je to troška dobou a že ľudia sú čo raz horší