Súhlasili by ste, aby sa váš muž išiel pochváliť s vašim spoločným dieťaťom bývalej manželke?
Súhlasili by ste aby sa váš muž išiel pochváliť s vaším spoločným dieťaťom k exmanzelke?
Jaj už si spomínam asi na tu tému, keď mala prísť k vám z čiech či odkiaľ a bývať tam na 2 týždne, zatiaľ čo vy ste na dovolenke. Tak to už viac chápem, to je už aj na mňa moc 😢
Čo sú to nejaki hippies, či čo za typ ľudí to je?
@hazelgracegus nevedela, naozaj
Myslela som si ze tak žili lebo bol sam a ze keď si dobrovoľne zakladá novú rodinu, tak s tým počíta, ze tak fungovať nemôžu
Na to mi povedal, že nad tým nikdy nerozmýšľal a nepredvidal, a ze on s nimi vzťahy prerušiť nechce a seriem ho ze tak vyskakujem
@bluka2 co je to hippies?
@penelope10 ved som sa snažila rukami nohami obrázkami
Nechape
On je urcite sociopat
Takí viac uvoľnení, gitara, joint, ....
@bluka2 tak prosím pekne
Všetko som sa snažila ustáť pre našu rodinu
Prosím o pochopenie, deti a ich vek mením kvoli anonymite.
@bluka2 nie to nie
@bluka2 chapes? Veď nech sa stretnú ale pre boha, prečo jej potrebujem predstavovať naše ???
ty si ta "stastna" s dvomi detmi, co ma tvoj muz troch synov s ex a financne ju do bezvedomia dotuje? dufam, ze nie...
@matkahelka kludne mi vynadaj. Mne už nič nemôže viac ublížiť
Nuž dieťa je vaše spoločné... Takže keď bude k ex chcieť zobrať dieťa tak žiaľ tomu nezabráni keďže ma rovnaké práva ako ty.... No a ak sa ta nikdy nezastane a nenávidíš ho, prečo s nim žiješ?
Inak sú páry kt napriek tomu ze sa rozidu vedia spolu komunikovať... A s odstupom času sa aj stretávajú...
@matkahelka prisaham ze by som aj po hlave skákala, keby som mohla zabezpečiť detom úplnú rodinu.
Ja to asi uz neustojim. Po rozvode si ju bude môcť do tej bláznivej rodiny ťahať koľko chce....
@sense ale mal by rešpektovať, ze ja nesúhlasím s tým aby tam bral naše dieta
bolo by fer napisat do povodnej diskusie. vsetkym si nam to slubila. snazili sme sa ti pomoct, radit. dusovala si sa, ze napises ako ste dopadli...
nejdem ti vynadat, mne aj ostatnym sudnym babam bolo jasne, ze to tak dopadne. on si ta nevazi.a nikdy si ta vazit nebude. pretoze ty si nevazis samu seba. dvihaj kotvy a odid od neho. uvidis, ze ta nebude ani prehovarat ani ta financne tak dotovat ako svoju ex
To môže ale povedať aj on ze máš rešpektovať že ju tam chce zobrať
@sense tam je problem omnoho hlbsi.autorka tu uz raz pisala. ex sialene financne dotuje ex, pomaha jej, ma ju na piedestale.
@matkahelka ved ju neviem najst
A teda ako sa to vyvijalo od tej diskusie? Ty si myslim vtedy odisla a bola si rozhodnuta vratit sa len za istych podmienok. Boli dodrzane? Ci je naspat vsetko dodrbane?
@matkahelka ano, to som uz zistila
Ved aj bo vzťahu mi 1000x prízvukoval ze by malo ísť vsrtko na polovicu
Jeho peniaze zvysoka okaslem, obral moje deti o normálnu rodinu. Dala by som obe auta dom aj všetko co mam keby som mala normálneho muža, aj s feliciou ci aj bez nej.
Ja o chvíľu nastúpim do prace a budem mat slušný plat na to, aby som to zvládla aj sama.
@matkahelka ten piedestal som si nechcela priznať... vo všetkom ste mali pravdu
@matkahelka to je jedno, ja chapem, ze chce co najviac anonymne
@dskjhfdlkdjhl ona sa hned vratila! bez podmienok. este si vycitala, ze odisla...
Tak dúfam, že už fakt čoskoro začneš v práci a pošleš ho dokelu
@matkahelka aha, tak som mozno necitala potom zaver, alebo si to len nepamatam. takze namiesto dodrzane, je to len dodrbane😲
Lebo takto, oberas aj ty svoje deti o šťastnú mamu a pokoj
@dskjhfdlkdjhl bolo, snažili sme sa, fungovali, až teraz s tým to začalo
On keď ide o ex uplne zmení masky, ako by ho posadol diabol
Ako by ma zrazu nepoznal, je bezcitny a chladnú až tak, ze všetko to dobre co bolo pred tým mi príde ako divadlo.
Nechaoem ako ma môže človek jeden deň nosiť po rukach, objímať , bozkávať, a na druhy deň mi škaredo vynada a povie ze sa nevie dočkať kedy sa už na dobro odstahujem- to po dnešnej hádke kvoli tomu ze som nesúhlasila nesúhlasila tým, čo je predmet diskusie.
Ešte ráno sme sa asi hodinu všetci spolu tulili na posteli, pozerali rozpravku. A zrazu sa nevie dočkať kedy odideme
dievcata, radte. vas si pamatam, ze ste v tej povodnej diskusii mali fajn nazory @panelacikova @elizabet173
@matkahelka myslím, že už poradili všetko, čo sa dalo...buď chce odísť od magora alebo nechce

Ak ti Vadí jeho ex, tak si dorieš s nim , že je ti nepríjemné, aby jej ukazoval Vaše dieťa...