icon

Súhlasili by ste, aby sa váš muž išiel pochváliť s vašim spoločným dieťaťom bývalej manželke?

25. júl 2021

Súhlasili by ste aby sa váš muž išiel pochváliť s vaším spoločným dieťaťom k exmanzelke?

Strana
z4
penelope10
25. júl 2021

nie je sociopat, skôr ten hipies štýl , mne to príde akoby považoval za normal ,že bude mať 2 domácnosti. A neprekvapilo by ma, keby navrhol aby ste žili pokope všetci.

katkami123
26. júl 2021

Podľa mna bude musieť on situáciu ešte vystupňovať a urobiť niečo naozaj cez čiaru aby si sa konečne zbalila a odišla, lebo toto všetko ti očividne nestačí. Ja osobne by som nedokazala žiť v takom vztahu, kde je pre môjho muza dôležitá iná žena a nie som to ja. Inak väčšinou títo narcisovia, sociopati si viac vážia takých ľudí ako sú oni sami, preto je taký posraty za svojou ex, pretože je rovnaká ak nie ešte horsia ako on. A dobrých ľudí si nevážia a ešte zneužívajú ich dobrotu a posúvajú čoraz viac hranice. Toto dobre nikdy nebude. On bude svoje choré spravanie iba stupňovať. Keby tieto extrémy urobil na začiatku, určite by si ho bez milosti kopla do riti. Len odísť nedokážeš teraz preto, lebo si ťa už ako správny manipulátor vycvičil. A dá ti aj kvapku lásky a nehy, keď už vidí, ze je to nevyhnutne, aby ta zase pri sebe udržal a mohol ťa trápiť. Za chvíľu pri ňom skončíš v blázinci a ešte on bude vasim deťom rozpravat, ze maminka je ta divná a ta vadná a on sa snažil atd. Lebo manipulátori radi zo svojich obetí robia tých divnych, tých psychicky chorých atď. aj keď sú nimi v skutočnosti oni. Navyše obdivujem ťa, ze tam zotrvávaš po tom ako ti on povie, ze sa tesi, kedy vypadneš. Nemala si sa vracať, teraz si bude k tebe ešte viac dovoľovať a budeš už úplne bez ucty, lebo vidí, ze aj tak dobehneš.

bosorka2302
26. júl 2021

hlavne ze zakladatelka v teme minulej pisala ako to ide riesit, ako vypovedala zmluvu podnajomnikom a odchadza od neho. Este som jej pisala koment ze taketo impulzivne rychle riesenia nie su dobre. A pozrime sa o 2 tyzdne je vsetko v starych kolajach. NIekedy je zamyslenie sa nad situaciou a zvazenie moznosti riesenia lepsie ako taketo impulzivne konanie ako v minulom prispevku.Situacia si vyzaduje riesenie rozhovor s muzom, ujasnenie si roli, a ak nepomoze tak potom treba konat inak premyslene, odhodlanie a rozvazne

sidicek
26. júl 2021

No manipulátor ako vyšitý, hlavne sa priprav že tieto praktiky bude časom skúšať aj na deti. Škoda, že si si to nevsimla/neuvedomila skôr. Takto na teba bude mať cez deti stále dosah

Strana
z4