icon

Surodenec, ktorý Vás nenávidí bez príčiny ?

20. júl 2021

Je tu niekto taky ? Nech sa necitim v tom tak sama. Je to strasne. Je to kombinacia ziarlivosti, nenavisti a potrebou znicit ma. Z roka na rok horsie. Ten clovek je psychiater, s extremnou potrebou sa realizovat a ukazovat perfektny obraz na facebooku. A v sukromi ma psychicky tyrat bez jedineho dovodu.

Strana
z2
trema
20. júl 2021

odstrihnut sa od neho, nestretavat sa, ignorovat

autor
20. júl 2021

@trema nestretavam, zablokovana vsade, iba na starej nokii co mam nvm ako sa to, nerespektuje pravidla, ze sa clovek nechce stretnut, odpovedat, komunikovat. Uz to zaslo priliz daleko.

trema
20. júl 2021

ako nerespektuje? pride k tebe domov, tak neotvaraj, telefon nedvihaj, sms hned maz, ani necitaj

autor
20. júl 2021

No napr. pride neohlasene k rodicom kde vie ze budem, co si nezelam, lebo chodim domov raz za rok, byvam v zahranici.

trema
20. júl 2021

a ako vie, ze tam budes? rodicia vedia, aky mate vztah? ani oni by jej nemali povedat, ze tam budes.. ich nedepta?

autor
20. júl 2021

@trema oni to toleruju, co mi robi, vravia, ze prehanam atd. nechcu to brat vazne. Je to zle.

0silvia0
20. júl 2021

Co ti surodenec robi v pritomnosti rodicov? Opis situaciu

zooeynka
20. júl 2021

Chodis domov raz za rok a ajtak mas problem sa so surodencom stretnut? Nie si ty ta divna? Ved sa nemusite zboznovat, staci sa tolerovat. Nie si vyrovnana, inak by si mala u riti co surodenec ukazuje na fb....

autor
20. júl 2021

@trema myslim, ze uz je to taka posadnutost mojou osobou. Odkedy mam deti, vecne smsky, co robim zle, co by som mala robit inak, ako by som sa mala chovat k muzovi, atd. kontrola podpichovanie utocne vety sarkasticke poznamky atd. Ono (nechcem.uviest rod) prezilo rozvod 4 roky dozadu, na liekoch, odvtedy sa uplo na mna a mna terorizuje. Zakial malo vztah, nebolo to take markantne.

autor
20. júl 2021

@0silvia0 pred rodicmi si nedovoli, smsky povacsinou

@zooeynka urazaj si doma, nie tu.

zooeynka
20. júl 2021

Nevies normalne poslat do pi**? Nauc sa to. Potom nebudes musiet zakladat temy na nete. A ako ti moze pisat smsky ked ju mas bloknutu??? Tipujem ze je to segra....

trema
20. júl 2021

ako pisem, sms hned mazat, ani necitat

autor
20. júl 2021

@trema mas pravdu.

autor
20. júl 2021

Mas s tym skusenost nejaku osobnu ?

trema
20. júl 2021

mame takeho psychosa v rodine, nastastie nie v blizkej, uz roky ho totalne ignorujeme a je viac-menej klud

autor
20. júl 2021

@trema tak ano, to sa isto lahsie da, ked je to nie najblizsia rodina, ja som prave vzdy ta, co sa chcela aj stretnut, ale preco, aby som potom pocuvala sarkasticke ustipacne reci na moju osobu, alebo potom dodatocne dostavala sms ako co sa spravam doslova bludy atd.

autor
20. júl 2021

@zooeynka ano mas pravdu, ucim sa to

0silvia0
20. júl 2021

Ako vie co robis a co mas robit, ked spolu cely rok nie ste? Ved telefonne cislo sa da zablokovat a hned nemas co riesit.

autor
20. júl 2021

@0silvia0 uz som.to pisala mam staru nokiu kde neviem ako sa to da. Inak vsade bloknuty. Vacsinou pridem tak na mesiac k rodicom, ti mu vsetko aj tak hovoria o mne, telefonicky pri stretnutiach atd

autor
20. júl 2021

Ako vravim, to uz je taka posadnutost mi to vzdy zneprijemnit ked som tam na par tyzdnov.

mariejenka
20. júl 2021

No takto...ked prides domov k rodicom, prídeš sama? Co celá rodina.
Tvoj manzel co na to vraví. Nepripúšťas si to velmi? Rady nevyziadane,podpichovania. Uraza ta aj vulgárne? Normálne opiis situáciu, takú kasicku co ta vytoci,co ti povie..
Ak je to sestra a ma uz deti, vzdy by som poukázala na nu a jej deti,ci aj ich tak vychovavala,ak deti nema,nevie, do riti by bola poslana, brata ako chalpa by som rovnako odporúčila...alebo povedať jasne. A hlavne rodicom.

dagmara17
20. júl 2021

Jedným uchom dnu a druhým von, poslala by som ho/ju kade ľahšie, nech si žije svoj život, nech sa stará o seba, možno je potrebné vybehnúť párkrát aby sa stiahol/la

autor
20. júl 2021

@dagmara17 to prave je ako olej do ohna, to by bolo uplne tornado proste, ale ano jednym uchom.dnu druhym von

autor
20. júl 2021

@mariejenka som rozvedena, takze muz ked tam bol ano dovolil si menej, teraz ked uz nie, viac

dagmara17
20. júl 2021

Lebo môj švagor bol taký, ten ma nejako má v zuboch odkedy som sa s mužom spoznala. Furt len uštipačné poznámky, nejaké blbé narážky, všetko čo robím bolo zle, na nervy som z toho bola, no postupom času som sa naučila mať ho v paži. Pretože prišla som na to, že zrejme v živote ho niečo trápi, má s niečím problém a tak sa snaží to takto ukrývať.

autor
20. júl 2021

Ex muz co to videl, bol zhrozeny, a vsimol si, ze nieco nie je v poriadku, ze je upnuty na mna, na moje chyby, sprava sa neadekvatne, pride, ked vie, ze budeme unaveni a ze nechceme navstevy, neochota dohodnut sa alebo neochota uznat hranice toho druheho.

mariejenka
20. júl 2021

Jaj, tak to je "horšie" a deti ako? Na tie ako reaguje,ich nenapadá slovne?

autor
20. júl 2021

@mariejenka je mili na deti, ked ich videl, aj na rodicov, jedine na mna nie, pred asi 5 rokmi mi pisal, ako chce spachat samovrazdu, viem ze ma samovrazsdne sklony uz z mladosti, ze vyzera, ze kazdemu bude bez neho lepsie to bolo 5 rokov dozadu. Je na liekoch, antidepresivach. No zjavne nezaberaju. Pribral asi 20kg za 3 roky

autor
20. júl 2021

Rodina mlci, resp.drzia viac s nim ako so mnou, samozrejme preto lebo ja som tam.ozaj len tak kratsie ako on tam chodi asi tak raz za mesiac plus si viac volaju atd

autor
20. júl 2021

Myslim, ze cela situacia zasla uz tak daleko, ze to rozleptalo celu rodinu od seba.

Strana
z2