Sused ma vytáča do nepríčetnosti - po prerábke bytu všetko počuť
Ahojte,
neviem, ci je tu niekto s podobnym problemom, ale ja som uz tak vytocena, ze kebyze mam peniaze sa normalne odstahujem. Susedia si urobili nejakú do lacna prerabku bytu, plus sused berie zrejme tabletky na odvodenie a chodi vkuse šťať, ale akokeby vam stal do taniera, proste rano len otvorim oci uz musim pocuvat jeho šťanky, niekedy chodí aj každých 5 minut a ide to z neho aj 2 minuty, ja som uz s nervami na konci a neviem co s tym, predtym to vobec nebolo pocut, kym si nejak chu..o neprerobili byt, ja som uz taka zufala, ze okrem brutalnych nervov ktore mam je mi uz aj do placu, hnusi sa mi to, nemozem vklude spat, jest nic, (o tom ako pocut ich sranie ani nehovorim) samozrejme nie som jedina komu to vadi u nas doma, co by ste s tym robili, zaklopali by ste susedovi, nech si to svoje stastie neja odhlucni, alebo nech si láskavo sadne pri tom? má aj zenu a tu nepocut. Nie je to fejk tema, ja som uz s nervami na konci.
@6mia6 som rada, ze tu pribudaju komentare v ktorych ma chapete, presne uplne ine je stekajuci pes a nejaka ta party a ine nonstop pocuvat vylucky suseda z ktorych vas napina, je mi neprijemne to prediskutovat, ale mozno sa sam zháči, že ako to tu pocuvame tie jeho najazdy a nieco s tym fakt urobi
Ak menili jardo,a dávali toaletu s odpadom pri zadnej stene misy,a pan sused cika po stojacky,tak prúdi priamo do hladinky a ten splechot pocujete akoby ti cikal pri uchu. Cize hanba,nehanba ist za nim,a poprosiť ho,ludsky, slušne co by sa dalo robiť.
@autorka rozhodne by som to nekomunikovala s nikým iným ako s ním. Ďalšia vec je, že je určite každému nepríjemné ho priamo konfrontovať a ja osobne by som napísala anonymný lístoček a hodila im ho do schránky. Nikto nebude vedieť od koho to bolo, takže nikto z nich sa nebude musieť vyhýbať tvojim pohľadom a určite to vezmú do úvahy, keďže im to asi príde celkom awkward. Napíš milý, príjemný a hlavne ľudský lístoček, keďže si v tejto diskusií moc ľudská nebola a vynechaj tú aroganciu, ktorú si použila v úvodnom príspevku. Pokiaľ si spomenieš na slušnosť, tak určite nájdu riešenie, objasni tam aké nepríjemnosti sú s tým spojené. 🙂 I keď nesmiem zabudnúť spomenúť, že ja by som s tým párkrát do dňa nemala problém ale nie každý môže mať rovnakú úroveň tolerancie.
Ja som sa fakt zasmiala.
Prepáč.
TY si mala čo zatmenie ked si išla kúpovať byt. Kúpa bytu sa rovná: štekajúci pes, vytopený byt od susedov, špina smrad, fajčenie na balkone, polievanie kvetov voda od 12 poschodia do prízemia sa leje, počuť ako dakto v noci trtka ako o život , výťah, susedov krík, hádky, dupot deti, a nedaj bože že suseda fajči páli sviečky a vyhoria aj 3 byty toto sú problémy a a nie sused je zlý lebo robí malú a veľkú potrebu prebud sa čim skôr. Ked si TY a tvoja rodina zdravá tak si gratuluj. TY vieš či nie je na niečo ťažko chorý. Hanbi sa za také slová.
Ahoj, my sme prerobili byt, pouzili odhlucnenie pod parketami, vsetko tip top .. a vies co .. na houby lebo spravca dodzubal stupacky a pocut cikanie a sranie. Sused od kedy mame prerobene chodi k nam, ze dupeme po podlahe, a syn je ako slon .. Minule sme nemale peniaze na prerobenie a nervy mam i tak kvoli susedovi v kybli. Ale sme v bloku, ja sama som si to vybrala a nic ine nepoznam .. susedovi som odporucala sa odstahovat
Baby vam dnes ide.
@dilino dnes sa už ľudskosť a tolerancia nenosí, kým človek nebude v obývačke počuť plakať blízkeho, že sa nemôže vymočiť alebo nemôže prestať chodiť na toaletu, tak sa vždy nájde podobný človek, ktorému vadia totálne sračky, v tomto prípade konkrétne zvuky sračiek. 🙂
@mariejenka asi tak, dakujem
@dilino ty si fakt dilino, ja tu byvam dlhe roky a toto sa deje poslednu dobu, ked prerobili byt, dovtedy nic, tak asi nebude problem vo mne
@cocolino234 asi mu az tak zle nie je, ked si vkuse vyspevuje a pusta basy naplno, to mi nevadi, aby nebolo, ze zase mi vsetko vadi :D
Nahraj to, pusti mu to a povedz že vás to ruší. Nech s tým niečo robí. Ak by sa nič nezmenilo, ohlás to správcovi bytu. ( domovníkovi...) On to bude riešiť. Ak je to na nevydržanie a hlasno počuť, on musí urobiť nápravu. Nebýva na samote. Musí rešpektovať obyvatelov bytu, On robí hluk, on by si mal dať odhlučniť byt... alebo ako to je?, aby jeho zvuky neprechádzali k vám. Kvôli nemu nebudete mať predsa navyše výdavky.
Hlasim ťa admínovy že si mi nadavala.
@isis234 mate pravdu s domovnickou by sa dalo o tom porozpravat, pozname sa roky
@dilino to by si si najskor musela zmenit nick, kedze sama si sa tak nazvala 🙂
Ja som tak riešila zatekanie steny od susedy.... mne povedala že jej voda netečie, až ked tam bol domovník, zistila sa príčina a bola odstránená
@zoro9836 ja si urcite nebudem izolovat byt, lebo on si urobil lacnu prerabku, no mne paradoxne ta hudba u nho nevadi, ked chodi kazdu chvilu na wc musim hudbu pustat aj ja aby som to nepocula, lebo mi je nevolno z toho chlapa
on musí urobiť nápravu,,, ak často močí i v noci, musí ísť lekárovi, dá mu tabletky a bude pokoj
@isis234 domovnicka je celkom odvazna, takze ona by to vyriesit mohla, aj ked nabrat odvahu by som mala ja
@zoro9836 podla mna dostal lieky na odvodnenie, lebo aj moj muz hovori, ze to nie je mozne chodit behom 5 minut 2-3 x na wc a tak dlho

@20erika07 ona je taka divna, ledva sa pozdravi, uz som ju dlho nevidela, bud to robi on, alebo syn, neviem, ktory z nich ma problem s hektolitrami vody v sebe