Sused ma vytáča do nepríčetnosti - po prerábke bytu všetko počuť
Ahojte,
neviem, ci je tu niekto s podobnym problemom, ale ja som uz tak vytocena, ze kebyze mam peniaze sa normalne odstahujem. Susedia si urobili nejakú do lacna prerabku bytu, plus sused berie zrejme tabletky na odvodenie a chodi vkuse šťať, ale akokeby vam stal do taniera, proste rano len otvorim oci uz musim pocuvat jeho šťanky, niekedy chodí aj každých 5 minut a ide to z neho aj 2 minuty, ja som uz s nervami na konci a neviem co s tym, predtym to vobec nebolo pocut, kym si nejak chu..o neprerobili byt, ja som uz taka zufala, ze okrem brutalnych nervov ktore mam je mi uz aj do placu, hnusi sa mi to, nemozem vklude spat, jest nic, (o tom ako pocut ich sranie ani nehovorim) samozrejme nie som jedina komu to vadi u nas doma, co by ste s tym robili, zaklopali by ste susedovi, nech si to svoje stastie neja odhlucni, alebo nech si láskavo sadne pri tom? má aj zenu a tu nepocut. Nie je to fejk tema, ja som uz s nervami na konci.
@majulino ako keby majstri za to mohli.... viac krát tu prerábali byt, oznam bol, tak sme to rešpektovali,, teraz spodná suseda prerába , až mi strpa podlaha , akoby obrusovali všetky steny...ale čo už,,, ešte mesiac vydržať a bude pokoj
@olivia1425 podľa toho, z akého materiálu je bytovka stavaná... u nás je počuť v kuchyni a v kupelke- lebo je tam vetrák,, a večer ked kričia šteká pes, tiež je to počuť,,, inak v pohode... ale s tým musí počítať, najlepšie je bývať v rodinnom dome.
hlavne pri prerabani treba dodrzat nejaky postup a nie, ze máme kanál v byte, ked pocujem ako mu ho..a zo zadku padaju
Moze to byt aj prerabkou, ale i samotnou stavbou. A ked porovnam rodicovsky byt, byty - ked som byvala na podnajmoch a moj byt, tak tiez niektore boli uplne bez hluku a paradoxne v mojom pocujem ale ze uplne vsetko. Ked susedia (naspodu alebo navrchu) buchnu na zachode dverami-hoci i kvoli prievanu, tak to pocujem, ako keby to bolo v mojom byte. Ale tak stym si nepomozem. Bud rodinny dom alebo byt tolerantnym (aspon pre mna je ine, ked je to hluk, kt.je vytvarany zamerne - napr.ak si niekto spravi z bytu priestor na ozran-party alebo televizor na maxime, hoci existuju strojceky do usi..., alebo ten zvuk je z beznych cinnosti a kvalita stavby zial ten zvuk prenasa).
@vlastnynazor predtým nebolo nič pocut, pokial si ho tak idiotsky neprerobili😖 akoze brutálne sme obmedzovani vo vlasnom byte, lebo na ten hajzel chodí fakt do hodiny aj 15 x, je to neskutocne hnusne, musim velmi nahlas pustat hudbu, aby som tie hnusne zvuky nepocula, lebo m i je na zvracanie z neho
@zoro9836 napísala som im list, lebo je to fakt nechutne a očividne nič s tým neurobili, počujem toho nechutnehi zašťatého magora aj cez štuple do uší, ťažké napíšem ešte jeden list, čakám, že ho stretnem vo výťahu a poviem mu to aj osobne a keď nič posuniem to ďalej, nie je moja povinnosť počúvať jeho vyštavanie a stránke celý deň a večer
a sra..nie oprava
Ahojte, po roku sa nic nezmenilo, dva listy som im napisala a vobec si to wc neodhlucnili, ten clovek co poziera tablety na odvodnenie je nonstop doma, lebo ked mam dovolenku, alebo PN len vkuse lozi na wc a ja to musim pocuvat, som uz z toho vycerpana, je moznost, ze by som mohla staznost posunut vyssie? Musi pocut, ze sa rozculujem, lebo zaal chodit peso, aby ma nestretol, fakt som tak nastavena, ze v tom vytahu by si ma neprial stretnut, plus mate tip na nejake funkcne stuple do usi, lebo take tie jednoduche penove mi este viac zosilnuju zvuk, prezivam muky a najradsej by som ho prizabila, ani v zlom sne by mi nenapadlo, ze si idioti tak do lacna prerobia byt a my budeme musiet doma pocuvat, ze niekto travi nonstop casu na "hajzli"

@cacianka dakujem za takych ludi ako ty 🙂