Suseda stále napáda moju dcéru
Prosim Vas, ako riesit susedu, ktora stale napada moju dceru, nadava jej, krici na nu.. dava si pozor, aby to nepocul nikto iny.. vzdy je tam dcera sama, pripadne len s mladsim surodencom (8 a 4). Je to starsia pani, viem, ze s psychiatrickou diagnozou, ale dohovor nepomohol.. ako na nu?
autorka - ved si vymen byt s tou starkou! Nech tebe dupocu okolo dveri deti kazdu chvilu...a pistia ...a kricia ! Starsieho cloveka to strasne moze znervoznovat. Jasne, ze tebe hlasy tvojich deti zneju ako hudba z raja 🙂 ale tej starkej veru nie, to mi ver !
@susu29 pani byva na prvom a nevesta so synom na prizemi?
Na tvojom mieste by som chodila dcérku odprevádzať a chodila si pre ňu vždy, keď ide domov.
@triciachloebrody tam problem nie je, su tu deti ovela hlasnejsie, dcera ma skoro 13, nevresti, nekrici a nedupe.. problem je inde.. a krik mojich deti mi naozaj neznie ako rajska hudba..
@zuzitko74 ano, uz to tak robim.. cakam vzdy na schodoch, ked schadza
@katka253111 ano
Toto su proste ludia, s ktorymi sa to ani vydiskutovat neda.. ona zhulaka a zavrie sa v byte, takze aj keby som sla robit poriadky, rozpravam na zatvorene dvere. Jednoducho sa to este raz zopakuje a pojdem na policiu, nech tam pani vysvetlia, ze na deti sa nekrici, nehulaka, nenadava sa im.. nemam chut sa znizit na jej uroven a poslat ju do..
@susu29 aha.. takze buchot.. nie je to bez priciny.. ked tvoje decko cvala po schodoch niekolkokrat denne ako slon, tak sa necuduj...
@rusalkablack Ja osobne sa vždy čudujem, keď niekto vulgárne ziape po deťoch. Alebo si myslíš, že by sme to mali považovať za normálne a ospravedlniteľné správanie? Tak to sa čudujem skôr takémuto názoru.😠
@rusalkablack neviem, kde Ti davam za pravdu, ze buchoce 🤔
@rusalkablack 13 ročná slečna nemá potrebu byť hlučná, ziapať na chodbe a dupať na schodoch. čítaj prosím s porozumením. matka ju aj odprevádza a tak vidí že mladá nevyvádza aby nenasrala susedu, ale suseda si aj tak vrieska na deti. lebo -len tak sa jej chce. a to veru v poriadku nie je.
@cacianka Ale tak 13-rocna slecna uz myslim vie odlisit, ci robi neplechu alebo len bezne prechadza po schodoch - a zaroven preto by uz mohla odlisit, ak jej mama uz asi teda aj vysvetlila, ze pani suseda ma zdravotny/psychicky problem a kvoli tomu krici (a tym padom sa jej len pozdravit a ist si po svojom bez diskusii), alebo ci ma chodit tichsie, utriet si nohy... ak to nerobi.
Akoze za 7-10 rocne dieta este moze lobovat matka, ale 13-rocne "deti" uz snad aspon trochu vedia, ako bezi svet a ze nie vzdy su vsetci prijemni ludia...

nahrávanie , fotenie druhej osoby bez jej súhlasu je trestný čin