icon

Susedia búchajú v noci: Čo robiť?

26. okt 2024

Čo robia bežne ľudia o pol noci? Neustále mi búchajú nad hlavou ako keby bol deň. Ja tomu nerozumiem…, tak som sa prišla spýtať, čo bežne robíte o takomto čase. Lebo ja ležím, spím, moje deti a muž tak isto. A nikomu neotravujem život ešte aj cez noc.

vkatush
26. okt 2024

No ja som nočný tvor 😂 doteraz som robila ešte "kancelársku" robotu, ale dosť som pri tom hučala (hudba, neustále odsúvanie stoličky), ide mi práčka, sušička, možno zapnem film a poskladám šaty alebo poupratujem hračky, na ktoré nebol čas cez deň. Často varím o polnoci 😁
Manžel akurát vykladá umývačku, lebo si šiel pre vodu, ta reku ešte uprace. A to sme si ešte nedali sprchu.

Ale bývať v byte, tak asi čítam knihu a všetko sa to snažím stihnúť do 22.00. Našťastie sme v dome.

deti95060810
26. okt 2024

syn pozerá hokej, dievčatá si čítajú a spí jedine mm s dcérou..

minenkak
26. okt 2024

Práve sme dosexovali,ľahla som si pred tv,muž sa hrá na počítači,muž často chodí spať až okolo jednej druhej

liusa82
26. okt 2024

nuž,za to môžu v bytoch tie úžasné podlahy bez kobercov a minimum nábytku.Ak si všimneš tak dakedy boli všade koberce a všetko to tlmilo.Velakrát človek ani nevedel že nad ním niekto býva.Ja som bola tiež v byte ako myška.Potichu som chodila ale my sme mali aj koberce.Bola som dlho hore za pc.Teraz v dome si nedávam vôbec pozor.Načo aj.Inak aj suseda z bytovky bežne varila alebo piekla aj o polnoci.Aj šlahač,mixer neváhala zapnúť.Dokonca raz aj rezne klepala😀 šibnutá na hlavu

ivaa_
26. okt 2024

Akurat teraz tak ležím už dve hodiny v posteli , a čakám pokiaľ ten debil nadomnou prestane dupať. Každý jeden deň toto zažívam . Vobec neviem ako to riešiť , keď sme skúšali klopať , neotváral

benimnadir
26. okt 2024

My sme ulozili deti a aktualne hrame sachy..🤣

basska_b
27. okt 2024

@liusa82 Ja som byvala v podnajme a nad nas tiez do podnajmu prisla rodina s 3 detmi. O 22-24 isla pracka, vysavac, buchot klepot jak nejaky fitnes stroj, potom som pochopila, ze pani vysava parkety nad mojou hlavou...
Bola som rada, ked odisli. Nechapala som ju. Teraz mam 3 deti a uz chapem 😄 ale teda nevysavala by som o polnoci isto. A sme v dome, tak chvalabohu nemusime chodit po spickach.

kavasmliekom
27. okt 2024

U nás nad nami majú psa, alebo neviem aké zviera. V noci sa asi hra s loptou, lebo nič nepočujem, len ako niečo pravidelne skáče po podlahe a štyri nôžky 😃
Ja v noci keď neviem spať, tak určite neperiem, ani hlasno nepozeram telku. Keď je manžel doma, tak tiež nevrieskame v noci 😄
Ale zato cez deň im to asi vynahradzame 🙈 dve deti keď sa začnú naťahovať, s autíčka mi hrať, dcéra s kočíkom pre bábiky. A koberce mame ale nie metrážne, len kusové, tak to žiaľ počuť všade, a vadí to aj mne, neviem, čo si myslia susedia, nikto sa nesťažuje, ale nie je mi to príjemné.

kavasmliekom
27. okt 2024

@basska_b ináč, ja som púšťal a vysávač aj v noci kvôli odsávačke soplov. Raz sa prišla sťažovať suseda, ale vysvetlila som jej to.

karolinakr
27. okt 2024

@minenkak a búchali ste pri tom o stenu?

minenkak
27. okt 2024

@karolinakr netuším