Susedovi vadí, že som na chodbe zasvietila
Čaute zeny som totalne nasrata!! Bývame v malom činžiaku kde su vacsinou ludia na dôchodku a jeden pan ma so mnou sakra problem! Uz druhy krat sa so mnou hádal ze som si vecer na chodbe zapla svetlo. Aby som sa nezdrbala! Pardon za rozčúlení prvy krat som bola slušná.. dnes som vyletela ci to sleduje a ked nema co ine na robote aj ma to mrzi.. ako ste si s tymto poradili? Som v prenajme.. mam pisat majiteľovi? Alebo ako?
@laura07 Hahah budem mu klikať pri dverách nech počuje hhh
@melissa_19 nemusis mu nic zdovodnovat. Preco by si sa mala obhajovat, ze mas psa na rukach atd. ?
Ty sa nemusis s nikym zhovarat, ani s nim, pretoze ziadny argument takych ludi nepresvedci.nema to zmysel.a uz vobec sa nenechat vytocit a potom vyletiet.
@madeline1 snazim sa fakt byt ako myska dvere sa zvatvataju same ale zatvorim ich sama presne pre to aby to nebuchalo.. nezapinam ked nemusim.. nie som blba len proste ked nevidim tak si zapnem hold je to tak a robi to kazdy.. navyse ani nebeham casto max 2-3 krat za den rano odídem pridem podvecer..
@bosorkabb hahhh co je vela to je malo😂😂👊🏽
@janetinka27 niekedy sa clovek neudrží :/ aj mi to prislo luto, lebo nie som takto vychovaná ale ked to nejde po dobrom tak bohuzial.. ked mal autonehodu niekolko krat som bola za nim ci nepotrebuje s niecim pomoct alebo nakupit a tak.. a este vykrikuje
@laura07 minule som si nezapla hovorim nejak to dam skoro som sa vykotila este aj jeho macka sedela na okne cierna oci jej svietili no skoro som dostala infarkt nemohla som ani utekať lebo nebolo zapnute no hororrr😂
@melissa_19 on ma nejaký svoj problém a nemá to kde “vybiť”. Tak zachovaj slušnú ale nie podriadenú.
A ja by som aj tak išla klikať 😂😁😂
Nabudúce ked ta zastaví, povedz...Dobrýýý večer...a...doviiiiii 🤣🤣🤣
a hlavne sa nezastavuj...
@melissa_19 sviet si normale a on ako vie ze sa svieti na chodbe? Moja kamoska ma tiez takychto susedov. Takyto ludia na dochodku co tam byvaju dlhu dobu si myslia ze to je ich dom cely panelak, nudia sa nemaju co riesit... a presne mlady ludia nemozu nic povedat- hned su drzi, nevychovani... a aj moja kamoska takto pomahala a pri najblizsiej prilezitosti ked mali moznost aj tak ju sfukli.... Vobec im nie je blbe ze za pomoc sa takto "odplatia" . Maj s nim pokoj, nanajvys by som pozdravila, keby mal pripomienku ani by som nepocuvala, nepristavovala sa, mozno by som este pred nim zasvietila a isla si posvojom
@melissa_19 a už si bola kliknúť na chodbe? 😁🙈
Ako všetky srandy bokom by som dala, rázne by som starému pánovi vysvetlila ze svetlo je na to, aby v tme svietilo a že či sa mu to páči alebo nie, ty si ho zapneš vždy keď bude treba. On kľudne nech sa na schodoch po tme vykotí....ja neviem ale ľuďom treba ukázať hneď na začiatku že si proste nedáš, inak to teba budú stále zabŕdať za hocičo. A potom áno, kľudne mu tam pár krát klikni len tak 😂😂
@bloger takymto ludom sa nesmie ustupovat, lebo to vyvolava presne opacnu reakciu.potom mu bude vadit, ze stale otvara vchodive dvere, ze otvara okna, ze k nek chodia navstevy, ze ma na balkone alergenne kvety, ze dycha, ze zije, ze existuje.mam presne takuto skusenost.hned na zaciatku ho treba strucne a ostro uzemnit
@melissa_19 by som sa ho opytala, ci si mam teda svietit cez den 🤦
@nikdenikto veru uz na zaciatku som urobila chybu aj s priateľom.. nechali sme si od nich, ved su starší ved hento ved toto ved sme noví.. a bam! Takto sme dopadli! Teda.. naposledy ked na priatela prišili rozbité vchodove dvere (nebol to on) narobil poriadky a ma pokoj to len ja drzim ústa
@melissa_19 už chod kliknúť 😁
@nenne27 susede pod nim co byva stale nadáva ze vari a ze jemu to ide do bytu :D asi cez steny.. stale ma nieco
@laura07 Hahah som v pyžame uz kaslem naňho :P
@loliku neviem asi sleduje cez okno.. fakt neviem asi ak niekto ide alebo počuje dvere vybehne pozriet do kukatka ak sa svieti Vystrci hlavu a pinda
@melissa_19 si sprav take udelátko. Prilepíš o zapínac svetla niečo tenkym silonom a dotiahneš domov 😁 ja sa už presne vidím 🤣
Kluuuud všetci, bývam v dome 🙆♀️👨🌾
@melissa_19 posli ho vzdy do pi*e, viac si nedovoli, to su take typy ze cim viac vysvetlujes a si slusna tym viac huci. A svetlo by som zasvietila vzdy ked potrebujem. Keby hucal "prostrednik" a odchadzam.
Nabudúce keď na teba vybehne, nahoď úsmev číslo 5 a bez zbytočných rečí mu popraj krásny večer a choď pekne v pohodičke a s úsmevom až domov. A riešila by som to takto zakaždým. Možno ho to časom prestane baviť že ťa tie jeho výstupy absolútne netrápia. 😏
@melissa_19 A ak spadnes a zlomis si nohu, bude sa chodit o teba starat?
Nenechaj sa vytocit. Iba mu povedz ze svietit si budes vzdy ked potrebujes a jeho komentare ta otravuju a ked bude pokracovat, budes sa stazovat domovnikovi. (nemusis sa stazovat, len mu pohroz).
vadí mu že suseda varí? no ten musí slintať za stenou a pritom žuť suchý chlieb... 🙂
ujo býva sám? ak áno tak sa nudí...
@deti95060810 pravdepodobne ano.. ja mu to neberiem keby je slušný kludne si s nim dam caj a pokecám mne to nevadi 🙂 mozno zanevrel na mladých ludi lebo sa mu ti svoji otočili chrbtom.. neviem.. ale kazdopadne za to nemusim ja trpiet hh
To je začarovaný kruh, ono ak ani jedna strana neustúpi, tak to nebude dobre. Ja to vidím na mojich drbnutých susedoch, kde náš ústupok je v tom, že sa sťahujeme do domu. Byt je byt, nemôžeš si tam robiť čo chceš a dupľom ak si v podnájme, tak sa ťa ľahko zbaví.
@melissa_19 a načo to chceš riešiť.. Je tam lampa aby svietila v tme.. Na to svetlo slúži... Na uja sa môžeš...... On nech po byte chodí po tme...

Jaaaj poznám takú. Ale ja nemám nervy na takých ľudí takže majú smolu a riešim jasne a stručne. Na takých nič iné neplatí.
Že prečo svietim 🤣🤣🤣lebo za to platím a nech sa stará o svoje a mňa nech neotravuje z blbostami nie som OSN.