Susedovi vadí, že som na chodbe zasvietila
Čaute zeny som totalne nasrata!! Bývame v malom činžiaku kde su vacsinou ludia na dôchodku a jeden pan ma so mnou sakra problem! Uz druhy krat sa so mnou hádal ze som si vecer na chodbe zapla svetlo. Aby som sa nezdrbala! Pardon za rozčúlení prvy krat som bola slušná.. dnes som vyletela ci to sleduje a ked nema co ine na robote aj ma to mrzi.. ako ste si s tymto poradili? Som v prenajme.. mam pisat majiteľovi? Alebo ako?
@melissa_19 Toto čo on rieši, neviem čo mu na tom prekáža. My riešime problémy s hlukom a tam je to trošku o inom, ale inak tiež dobre psycho.
@melissa_19 co by robil u nas v dome, ked mame vsetky svetla na spolocnych chodbach, schodisku a vo vestibule na senzor? Ci chcem, ci nechcem, vzdy zasvietia… aj cez den. Vsak u nas by ho roztrhlo od zurivosti.
@melissa_19 Toto je dobré psycho,možno dobre že ti praskli nervy a budeš mať konečne pokoj. Napíš majiteľovi aby vedel čo sa deje keby sa mu ten sused sťažoval.
@melissa_19 nemaj výčitky lebo si na nho vybehla a ja by som mu stále odvrkla a šla ďalej a riešila to s majiteľom. A este by som naschvál zapálila svetlo 😀
To bude nejaky naruseny jedinec toto ..
@melissa_19 tak čo s dementom? Nič poslať ho do prdele.
@melissa_19 to svetlo je tam na to, naco ho pouzivas. Takze by som mu vysvetlila nech mi da uz s tym pokoj a neriesi blbosti
@melissa_19 ak by bol domovník rozumný, dá namontovať aspon na vstupnú chodbu pohybový snímač tam sa dá nastaviť pri akej úrovni svetla a pri pohybe zapne svetlo automaticky všetkým. Treba mu to navrhnúť. Nemá čo kto chodiť po tme a ohmatávať steny, zábradlie.
Tiež ak tam máte klasické žiarovky vymeniť ich za LED, tam je oveľa menšia spotreba.
A treba sa ozvať aj na domovej schôdzi.
@maranco to my tu nemame domove schodze.. neviem nebudem to zatial nejak hroziť uz som vychladla🥲 predsa len co domovník spravi s tym ako sa pan chová… nic.. maximalne mu povie nieco a potom pan mi bude robit este horsie naschvali si myslim.. pretoze takych ludi bavi zit v neustálom boji
Ked ho nabuduce uvidis na chodbe, ked pojdes vecer a budes svietit, tak skor ako otvori usta, nahod siroky usmev: “Pekny dobry vecer zelam. Prisli ste zhasnut?”
A takych ludi bavi zit v neustalom boji. No len s tymi, ktori im ustupuju. Kde citia svoje vitazstvo iste.
Problem asi bude, ze si mlada zena. Tak sa citi silny, lebo jedna podla stereotypu, ze mlada zena je krehka, bezbranna bytost, nic mu od nej nehrozi, moze do nej beztrestne skakat.
Ked ho prekvapis tym, ze ho upraces, moze dat pokoj. Kludne i po dnesku moze byt uz opatrnejsi, ked zistil, ze vies i povedat svoje, nielen ustupovat.
@moonlight1210 uvidime.. ono ja svietiť budem mozno zasa o mesiac ak vobec 😅 lebo hovorim ja som stale doma a ked sa stmieva uz dupľom 🙈
Asi tam bude ta setrnost, asi nie z núdze, možno ma aj slušnú penziu, ale jedine co s peniazmi vie, je šetriť, šetriť, šetriť. .. (((Potom vyhodiť tisíce z balkona smejdovi.)))
Ja mam z tých šetrillkov dosť obavy, bola som u jedného v byte a v kúpeľni pardnova čierna smradlava voda v 4kybloch z Romo kombi na splachovanie, na WC noviny namiesto toaletaku... Šíria okolo seba aj zo starou zatuchlinu augiasovho chlieva... Taky uj verím ze mu každé stiknutie vypínača búra krehkú nervovú sústavu, sak na markíze hovorili, ze.... Secko sa zdrazuje👿😀🤕
@ahhola veru tak smrdí este nikdy som nevidela nakup stale Ta ista kosela a tepláky nikdy nesvieti j neviem

@nikolka1986 ja si ani nerobim :/ snazim sa vyjsť s kazdym.. nemam rada konflikty a pri hádke stresujem takze sa tomu vyhýbam a radsej ustúpim no donekonečna sa to neda iba ustupovať o chvilu mu bude vadiť ze idem domov o 14:00 a nie 14:05 alebo naopak