Susedovi všetko vadí
Ahojte, odkedy sa mi narodilo dieta ma sused vecne nejaky problem. Napriklad, ze v pracovny den zapnem o 9 rano pracku a mycku, ze kazdy den vysavam, kedze mam lezuce dieta. Vzdy utrusi nejaku poznamku, ci nemame taniere, ze tolko vysavam. Ked sa mu nieco nepaci, tak trepe asi palicou na radiator alebo o plafon, naschval si pusta hudbu na plne bomby aj po 22tej. ak sa maly hraje a nieco mu padne na zem, hned bucha. Jasne, ze sme trochu hlucnejsi, kedze mame dieta ale urcite nic extra, ze by nevydrzal. Ved vysava a zmyva kazdy den viacero ludi, pracku a mycku tiez pustaju. Co by ste robili? Nechcem mat zle susedske vztahy ale tento pan by asi mal pochopit, ze byva v panelaku a nie osamote pri lese v chate.
Samozrejme, ze ak mu nieco poviem, ci ma nejaky problem, ked bucha tak hraje mrtveho chrobaka a o nicom nevie…
Zila svoj zivot a nevybavolvala sa s nim. Po 22:00 by som na neho volala policajtov.
Ignorovala, odišla, keď mi niečo hovorí...nech píše na urady
pán je dôchodca? lebo o 9 hod. je väčšina ľudí už v práci.
po 22 hod. na neho políciu za rušenie noč. kľudu.
iným susedom hluk hudby takmer v noci nevadí?
pán je dôchodca? lebo o 9 hod. je väčšina ľudí už v práci.
po 22 hod. na neho políciu za rušenie noč. kľudu.
iným susedom hluk hudby takmer v noci nevadí?
@deti95060810 pan ma mozno 50tku. Chodi do prace ale nemam odsledovane kedy odchadza, prichadza. Volali nanho policiu a len tvrdil, ze sa ten plac neda pocuvat, tak to riesi takto. Pritom syn chodi spat okolo 20:00 a place malo.
Nech si dá štuple do uší alebo sa odsťahuje. Takí zabudli že raz tiež boli deťmi...
Ty mas pravo byt hlucna, on rovnako tiez. Ries az po desiatej vecer.
pán nech si dá predpísať psych. lieky - na ukľudnenie keď ho vytáča pomaly všetko... alebo nech sa odsťahuje.
Slušne by som sa s ním porozprávala, ale asertivne, nech dá pokoj. Ak by 1,2, 3 rozhovory nepomohli, tak mu veeeeeľmi rázne vysvetlím kde je sever, nech sa ma nesnaží nasrať lebo bude zbierať veľmi pokazené plody svojho ovocia.
A pošlem ho do PPP ( preč, prdel, piša)

Poslala by som ho do riti aj s jeho poznámkami