Susedovi všetko vadí
Ahojte, odkedy sa mi narodilo dieta ma sused vecne nejaky problem. Napriklad, ze v pracovny den zapnem o 9 rano pracku a mycku, ze kazdy den vysavam, kedze mam lezuce dieta. Vzdy utrusi nejaku poznamku, ci nemame taniere, ze tolko vysavam. Ked sa mu nieco nepaci, tak trepe asi palicou na radiator alebo o plafon, naschval si pusta hudbu na plne bomby aj po 22tej. ak sa maly hraje a nieco mu padne na zem, hned bucha. Jasne, ze sme trochu hlucnejsi, kedze mame dieta ale urcite nic extra, ze by nevydrzal. Ved vysava a zmyva kazdy den viacero ludi, pracku a mycku tiez pustaju. Co by ste robili? Nechcem mat zle susedske vztahy ale tento pan by asi mal pochopit, ze byva v panelaku a nie osamote pri lese v chate.
Samozrejme, ze ak mu nieco poviem, ci ma nejaky problem, ked bucha tak hraje mrtveho chrobaka a o nicom nevie…
Zila svoj zivot a nevybavolvala sa s nim. Po 22:00 by som na neho volala policajtov.
pán je dôchodca? lebo o 9 hod. je väčšina ľudí už v práci.
po 22 hod. na neho políciu za rušenie noč. kľudu.
iným susedom hluk hudby takmer v noci nevadí?
pán je dôchodca? lebo o 9 hod. je väčšina ľudí už v práci.
po 22 hod. na neho políciu za rušenie noč. kľudu.
iným susedom hluk hudby takmer v noci nevadí?
@deti95060810 pan ma mozno 50tku. Chodi do prace ale nemam odsledovane kedy odchadza, prichadza. Volali nanho policiu a len tvrdil, ze sa ten plac neda pocuvat, tak to riesi takto. Pritom syn chodi spat okolo 20:00 a place malo.
Nech si dá štuple do uší alebo sa odsťahuje. Takí zabudli že raz tiež boli deťmi...
pán nech si dá predpísať psych. lieky - na ukľudnenie keď ho vytáča pomaly všetko... alebo nech sa odsťahuje.
Slušne by som sa s ním porozprávala, ale asertivne, nech dá pokoj. Ak by 1,2, 3 rozhovory nepomohli, tak mu veeeeeľmi rázne vysvetlím kde je sever, nech sa ma nesnaží nasrať lebo bude zbierať veľmi pokazené plody svojho ovocia.
A pošlem ho do PPP ( preč, prdel, piša)

Poslala by som ho do riti aj s jeho poznámkami