Švagriná a svokra
Ahojte čo bus te robili na mojom meste zo švagrinou si vychádzam velmý dobre ,ale vadí mi že mi žaluje všetko na svokru napr,ona býva u nich tak to je jasné že jej deti má rada a že im kupuje ja to nejak neriešim,ale už mi to lezie na nervy svokra kúpi hen to tam to už mi to hovorí neviem ako si to mám vysvetliť čo myslíte robí to mne na zlosť alebo ako si to mam vysvetliť? Napríklad minule tiež svokra si niečo rozprávala z jej synom niečo v Tom zmysle že má nemôžu vystáť ani svokra ani ten chlapec no čo ona spravila ona mi to povedala ,bez hamby že o mne rozprával aj jej syn aspoň len kvôli tomu si to mohla nechať pre seba že v Tom bol aj jej syn nie ona mi to všetko vyžadovala,ja mám taký pocit že to robí mne na zlosť ,no ja som to povedala manželovi že jeho mama o mne rozprávala z vnukom že má nemusia niečo v Tom zmysle on išiel a povedal to svojej mame ,nakoniec si predstavte ja som bola tá zlá a ona ako keby nič ,tak čo si myslíte normálna žena rozumná si také niečo nechá pri seba nie , a ja som teraz tá zla teraz nekomunikujeme zo svokrou manžel tam od vtedy nebol neviem teraz čo ja s tým ja som nič zle neurobila a nakoniec to tak dopadne tá zlá sa s toho vždy dostane aky máte nato názor ?
Preboha oddeľuj vety nabudúce, veď to sa nedá čítať🙄
Nikdy by som synovi nedovolila, aby mi domov priviedol nevestu, ktorá nevie ani poriadne písať. To je niečo strašné, toto v 21. storočí?
Nikdy by som synovi nedovolila, aby mi domov priviedol nevestu, ktorá nevie ani poriadne písať. To je niečo strašné, toto v 21. storočí?
@heleninamama toto je ozaj prinosna odpoved ..ty budes synovu nevestu testovat v pisani?..😅
Autorka:
Ak ta tieto "ohovaracky" od svagrinej nezaujimaju,jednoducho jej to povedz.nech s tym prestane.
Na 2.strane,dozvedela si sa,ze svokra ta nemusi...to cloveka zamrzi.
Tvoj muz si ta zastal a to je v tomto dolezite.
Pretoze pre teba je dolezite,ze s tebou drzi tvoj muz.
Vsetko ostatne ti moze byt ukradnute.....
Nepotrebujes sa nikomu vnucovat....
@heleninamama toto je ozaj prinosna odpoved ..ty budes synovu nevestu testovat v pisani?..😅
Autorka:
Ak ta tieto "ohovaracky" od svagrinej nezaujimaju,jednoducho jej to povedz.nech s tym prestane.
@osky vstupný test zo slovenského jazyka, diktát a radšej aj bleskovka z matematiky ešte pred tým ako si slečna nohy do rohožky pred bytom utrie !😂 Ak to nebude na výbornú tak ju dnu nepustí 😀... Ktovie či by si taká či vie poriadne písať chcela na krk zavesiť chlapa, ktorému mamička diktuje aká má jeho budúca byť.
@osky vstupný test zo slovenského jazyka, diktát a radšej aj bleskovka z matematiky ešte pred tým ako si slečna nohy do rohožky pred bytom utrie !😂 Ak to nebude na výbornú tak ju dnu nepustí 😀... Ktovie či by si taká či vie poriadne písať chcela na krk zavesiť chlapa, ktorému mamička diktuje aká má jeho budúca byť.
@osky
@anonym_1552c7 Či sa vám to páči alebo nie, úroveň vyjadrovania odzrkadľuje intelekt autorky a s tým súvisí aj jej duševný svet. Nejde len o pravopis, ale aj schopnosť sformulovať myšlienky a vyjadriť ich. Priemerne inteligentný a vzdelaný človek si takéto niečo na krk nezávisí a ani nepustí do rodiny. Ak to niekto urobí, tak len človek jej podobný a tu sa nedá čakať normálny prístup.
@anonym_autor odpovedala si si sama
Normalna zena si nieco take necha pre seba
Ty si to hned vykvakala muzovi tak co cakas?
Cakala si ze to nechá tak alebo si vedela ze pojde za svokrou?
Pamätaj ze vzdy ostanes ty za najhorsiu, v kazdom spore pokial nemas dobre "dokazy"
@osky
@anonym_1552c7 Či sa vám to páči alebo nie, úroveň vyjadrovania odzrkadľuje intelekt autorky a s tým súvisí aj jej duševný svet. Nejde len o pravopis, ale aj schopnosť sformulovať myšlienky a vyjadriť ich. Priemerne inteligentný a vzdelaný človek si takéto niečo na krk nezávisí a ani nepustí do rodiny. Ak to niekto urobí, tak len človek jej podobný a tu sa nedá čakať normálny prístup.
@heleninamama si myslíš, že na svete existujú len ľudia s priemerným alebo vyšším intelektom? Aj 10 ročné decko vie, že existujú ľudia sociálne a rouzmovo slabší a aj takí si zakladajú rodiny, ( čo je úplne v poriadku). Veď nakoniec o koho by si si ego dvíhala keby tu takí ľudia neboli ? Priemerne inteligentný a vzdelaný človek si túto rozdielnosť uvedomuje a nevysmieva sa z nej, lebo vie, že človek nemôže za to do akej spoločnosti sa narodí, aká možnosť vzdelania mu bude poskytnutá. Dokonca nemôže ani za to, že tú schopnosť vnímania, vyjadrovania a tď má slabšiu .
Autorka:
@osky no niektorí tu riešia písmo ,ale za to vy ste mi tak uľavili ďakujem 🙂 áno budem sa toho držať máte pravdu
@heleninamama si myslíš, že na svete existujú len ľudia s priemerným alebo vyšším intelektom? Aj 10 ročné decko vie, že existujú ľudia sociálne a rouzmovo slabší a aj takí si zakladajú rodiny, ( čo je úplne v poriadku). Veď nakoniec o koho by si si ego dvíhala keby tu takí ľudia neboli ? Priemerne inteligentný a vzdelaný človek si túto rozdielnosť uvedomuje a nevysmieva sa z nej, lebo vie, že človek nemôže za to do akej spoločnosti sa narodí, aká možnosť vzdelania mu bude poskytnutá. Dokonca nemôže ani za to, že tú schopnosť vnímania, vyjadrovania a tď má slabšiu .
@anonym_1552c7 👍,tlieskam za tento komentar
@osky
@heleninamama ved dobre,ja auhlasim,ze asi nebude celkom s IQ 200
Ale ja sa snazim pisat k veci...nieco sa pyta,tak odpovedam...
Na co riesit nieco odveci...co ja viem...
@anonym_1552c7 🤣
Pobavilo...
@osky
@heleninamama inak,vies,ono to nie je take lahke.
Ved ked sa clovek zalubi,neriesi tieto veci...po case,cim dalej spolu chodia,sa nieco ukaze...
Ale uprimne,ja som toto nikdy neriesila.
Proste som len milovala....a srdcu nerozkazes.
Takto racionalne to pravdepodobne riesi iba malo ludi...inak by predsa nase manzelstva a zväzky v rodinach boli viacmenej dokonale...
Nemyslis?
Ked tak nad tym uvazujem.....to by som bola radsej stara dievka...
Nikto nebol dokonaly
Ani ja nie som 😴
@heleninamama som sa zľakla, ze mi rapídne kleslo IQ alebo mam porazku,ked tomu textu nerozumiem ,ale vidím ze problém bude asi inde 🙂
@anonym_1552c7 tu apriori nejde o výsmech, ale ak autorka( nielen v tejto diskusii) napíše blbý text, bez nejakej snahy o gramatiku, štylistiku, teda o zrozumiteľný príbeh, tak ťažko porozumieť jej hatlanine, a ešte ťažšie poradiť. Považujem to za základ, napísať zrozumiteľne, ale tu je ťažke pochopiť pointy , keď je to guláš slov a chýb.
Niečo sa poradiť dá, ale zdá sa mi to vytrhnuté z kontextu
@anonym_autor pri vsetkej ucte sa pytam, ci vies i tom, ze v texte sa maju pisat ciarky, pretoze maju svoj vyznam?
Tiez si treba text pred pisanim premysliet, ci dava zmysel, pretoze publikum si rychlo urobi zaver o tebe, tvojom iq a celkovej urovni...
Toto sa nedá čítať, autorka,nehnevaj sa. Naozaj guláš slov,bez hlavy a päty, nechápem,o čo ide. Takže sa nedá ani poradit. Skús si vopred premyslieť, čo chces povedať a potom to napíš.
@anonym_1552c7 tu apriori nejde o výsmech, ale ak autorka( nielen v tejto diskusii) napíše blbý text, bez nejakej snahy o gramatiku, štylistiku, teda o zrozumiteľný príbeh, tak ťažko porozumieť jej hatlanine, a ešte ťažšie poradiť. Považujem to za základ, napísať zrozumiteľne, ale tu je ťažke pochopiť pointy , keď je to guláš slov a chýb.
Niečo sa poradiť dá, ale zdá sa mi to vytrhnuté z kontextu
@cacianka čo sa tomu nedá rozumieť ? Veď tam máte jasne napísané ,že švagriná žaluje na svokru čo chcete viac vedieť som sa pýtala ,aký máte názor na to vy ? Či mi to robí naschvál ,alebo ako si to mám brať .
Toto sa nedá čítať, autorka,nehnevaj sa. Naozaj guláš slov,bez hlavy a päty, nechápem,o čo ide. Takže sa nedá ani poradit. Skús si vopred premyslieť, čo chces povedať a potom to napíš.
@jaskolka ja ozaj niektorých ľudí neviem pochopiť ,načo tu komentujetťe, ked neviete poradiť ,také blbé komentáre si nechajte pre seba .
@anonym_autor pri vsetkej ucte sa pytam, ci vies i tom, ze v texte sa maju pisat ciarky, pretoze maju svoj vyznam?
Tiez si treba text pred pisanim premysliet, ci dava zmysel, pretoze publikum si rychlo urobi zaver o tebe, tvojom iq a celkovej urovni...
@romanovic Ja vám k tomu poviem len toľko ,normálny inteligentný človek čo asi vy nie ste ,vie pochopiť aj keď by to bolo napísané všetko spolu ,a nerieši písmo čiarky či bodky ,keď raz chce poradiť tak poradí a nerieši sprostosti.
@romanovic Ja vám k tomu poviem len toľko ,normálny inteligentný človek čo asi vy nie ste ,vie pochopiť aj keď by to bolo napísané všetko spolu ,a nerieši písmo čiarky či bodky ,keď raz chce poradiť tak poradí a nerieši sprostosti.
@anonym_autor bodky a čiarky nie sú sprostosti.
@anonym_autor bodky a čiarky nie sú sprostosti.
@aurora33 pre niekoho nie ,pre niekoho zas áno ,tak druhy krát si rozmyslíte,človek pýta radu a vy riešite bodky ,kde to ten svet speje ,či vy ste spadla skade? Z Marsu ? IQ máte asi 200 že ?
Autorka, človek by aj rád poradil,ale to by musel vedieť,o čo ide.. a v tom prvotnom príspevku si to podala tak,že fakt sa to ani nedalo čítať,nie že pochopiť "kto, čo,kde,s kým,a prečo"
A čo sa týka toho "žalovania"tak možno jednoducho ti chce len povedať, čo si o tebe svokra naozaj myslí.
Na tvojom mieste by som skôr riešila svokru a jej dôvody, prečo to robí,ako to,prečo ti to švagriná hovorí.
@aurora33 pre niekoho nie ,pre niekoho zas áno ,tak druhy krát si rozmyslíte,človek pýta radu a vy riešite bodky ,kde to ten svet speje ,či vy ste spadla skade? Z Marsu ? IQ máte asi 200 že ?
@anonym_autor z toho Marsu si spadla asi ty, lebo píšeš hlúpo a ešte vyskakuješ na ženy, ktoré ti chceli/mohli poradiť. ale len sa sama prezentuješ, aká si -mierne povedané jednoduchšia. lebo priemerne inteligentný človek napíše zrozumiteľný text a vie sa priemerne vyjadrovať slovne aj písomne. čo tebe nejde...
@anonym_autor z toho Marsu si spadla asi ty, lebo píšeš hlúpo a ešte vyskakuješ na ženy, ktoré ti chceli/mohli poradiť. ale len sa sama prezentuješ, aká si -mierne povedané jednoduchšia. lebo priemerne inteligentný človek napíše zrozumiteľný text a vie sa priemerne vyjadrovať slovne aj písomne. čo tebe nejde...
@cacianka každý sme nejaký ,preto tu nemusíte nikoho zhadzovať ,za to že niekto má iQ na menšej úrovni ,a zase niekto až o veľa viac, ako vidíte viem písať ,čítať ,tak až taká negramotna niesom ,ja hovorím len toľko kto nechce pomôcť ,či poradiť tak nech nekomentuje .
@cacianka každý sme nejaký ,preto tu nemusíte nikoho zhadzovať ,za to že niekto má iQ na menšej úrovni ,a zase niekto až o veľa viac, ako vidíte viem písať ,čítať ,tak až taká negramotna niesom ,ja hovorím len toľko kto nechce pomôcť ,či poradiť tak nech nekomentuje .
@anonym_autor tak vidíš, teraz si príspevok napísala veľmi dobre, takže to vieš, nie si hlúpa, len ten úvodný si napísala naprd, a sama si sa zhodila. kedˇti ženy napísali pravdu, tak si začala práve ty vyskakovať a zhadzovať sama seba. trošku porozmýšľaj, potom píš a hľadaj správne formulácie. Ved to vieš.
@anonym_autor tak vidíš, teraz si príspevok napísala veľmi dobre, takže to vieš, nie si hlúpa, len ten úvodný si napísala naprd, a sama si sa zhodila. kedˇti ženy napísali pravdu, tak si začala práve ty vyskakovať a zhadzovať sama seba. trošku porozmýšľaj, potom píš a hľadaj správne formulácie. Ved to vieš.
@cacianka ja som sa tu neprišla hádať, milá pani ,písala som to áno hala ,bála , lebo som nerozmýšľala nad tym ,ako to vlastne napísať ,a keď poniektoré tomu príspevku , nerozumeli tak malý napisat,že to mám lepšie napísať zdôrazniť.
@cacianka ja som sa tu neprišla hádať, milá pani ,písala som to áno hala ,bála , lebo som nerozmýšľala nad tym ,ako to vlastne napísať ,a keď poniektoré tomu príspevku , nerozumeli tak malý napisat,že to mám lepšie napísať zdôrazniť.
@anonym_autor veď ti to viaceré napísali, že hala bála píšeš ty 🤦
@anonym_autor veď ti to viaceré napísali, že hala bála píšeš ty 🤦
@cacianka áno veď ,sama vidíte že si to viem priznať,ja si myslím že nie som sama,lebo videla som tu už viac takých príspevkov,čo boky napísané presné tak ,ja si myslím,keď človek chce poradiť,či pomôcť,tak nešifruje písmo ,toľko k tomu .

Že vsetci zucastneni ste asi taki jednoduchší,sorry, a riesite žabomysie vojny,lebo nemate v zivote vaznejsie problemy.