icon

Švagriná berie peniaze matke a rodina trpí

Včera o 17:00

Dobrý večer, potrebujem sa vyrozprávať. Švagriná berie všetky peniaze matke, keď jej nedá, tak si vyberie z účtu, je spoludisponent. Sú to svokrine peniaze nech si s nimi robí, čo chce, ale je tu jedno veľké ALE, keď jej všetky peniaze dá, tak potom od nás pýta každý mesiac 300-500€ na jedlo, energie a dlhy (ktoré má kvôli švagrine). My ju nemôžeme dotovať, keď ona je hlúpa. To sa nedá donekonečna. Švagrinú sme už odstrihli zo života a pomaly aj svokru. Nechcem rady ani nič, len som to potrebovala zo seba dostať.

anonym_ede0f9
Včera o 17:02

matka je asi hlupa

anonym_7ceb45
Včera o 17:04

@anonym_autor ved jej nedavajte peniaze, ked je blba. Preco by ste na to mali vy doplácať? Odstrihnut a hotovo

januska12323
Včera o 17:09

@anonym_autor pokiaľ je svojprávna je to jej problém a nič by odo mňa nedostala

anonym_734abe
Včera o 17:12

Dobre ste urobili

anonym_3974dc
Včera o 17:21

@anonym_autor založte svokre nový účet, aby švagriná nemala k nemu prístup.

anonym_ab582d
Včera o 17:26

@anonym_autor asi by som sa dohodla s muzom nech povie svojej mame ze pojde s nou do banky (alebo online ak sa da) a zrusi dceru alo spoludisponetku a da tam jeho aby mal prehlad povie sestre ze nech uz mamu nevyciciava a posledny krat pozicia za podmienky ze neda nic dcere a bude sledovat pohyby na ucte
ak to matka porusi tak skoncit

anonym_172c41
Včera o 17:32

Ale ved peniaze nedajte. Raz bude mat nedoplatok, dlhy, alebo jej nieco odpoja. A uz si aj ona rozmysli, ci bude taka hlupa a tolerantna voci dcerke. Akoze zbytocne predlzujete toto trapenie, kym sa nepouci svokra...

autor
Včera o 18:01

My jej nedávame peniaze. Samozrejme, že sme najhorší. Môj muž jej už povedal od srdca, že nech si pýta od dcéry. Že nás nech už neobťažuje.

autor
Včera o 18:01
@anonym_3974dc

@anonym_autor založte svokre nový účet, aby švagriná nemala k nemu prístup.

@anonym_3974dc ona by jej zasa dala prístup

anonym_5b4343
Včera o 18:36
@anonym_autor

@anonym_3974dc ona by jej zasa dala prístup

@anonym_autor je nesvojpravna alebo je psychicky v poriadku? lebo ked je v poriadku, jej dlhy su vysledkom zleho hospodarenia..ako si kto ustelie, tak bude spať...ak si neda povedať, jedine sa odstrihnuť aj od svokry, ina cesta nie je

anonym_29c129
Včera o 18:47

Svagrina je vysledok nepodarenej vychovy, rozmaznanosti, darebactva, robi nieco? Mali by ste matku riesit, tieto imela vycicaju hostitela do spiku kosti.

anonym_ce2211
Včera o 19:32

@anonym_autor hlúpa celá rodina, čo dodať.

crazy_cat_lady
Včera o 19:32

Dobre ste spravili, len nepolavte

anonym_b9a140
Dnes o 10:31

Máme v rodine niečo podobné. Moja 34-ročná neter /dcéra mojej sestry/ si chodí k svojej babke /mojej matke/ pre peniaze ako do bankomatu. Berie od nej peniaze nielen pre seba, ale aj pre svoju 8-ročnú dcéru. Pritom to nie je žiadna chudera, má nadštandardný plat, vozí sa v novom aute, chodia letecky na dovolenku viackrát do roka... Všímam si to roky. Minule zase prišla a mama automaticky vytiahla peňaženku. Ja som sa ale do nej pustila, či jej nie je trápne donekonečna ťahať peniaze zo svojej 80-ročnej babky. Moja matka sa však postavila na jej stranu a vynadala mi, že sa nemám starať, komu ona dáva svoje peniaze. Takíto paraziti presne vedia, z koho môžu cicať. To sú také príživnícke typy a ťažko s tým niečo urobíš, keď človek, od ktorého cicajú, sa nechá dobrovoľne takto zneužívať .

2691
Dnes o 15:33
@anonym_b9a140

Máme v rodine niečo podobné. Moja 34-ročná neter /dcéra mojej sestry/ si chodí k svojej babke /mojej matke/ pre peniaze ako do bankomatu. Berie od nej peniaze nielen pre seba, ale aj pre svoju 8-ročnú dcéru. Pritom to nie je žiadna chudera, má nadštandardný plat, vozí sa v novom aute, chodia letecky na dovolenku viackrát do roka... Všímam si to roky. Minule zase prišla a mama automaticky vytiahla peňaženku. Ja som sa ale do nej pustila, či jej nie je trápne donekonečna ťahať peniaze zo svojej 80-ročnej babky. Moja matka sa však postavila na jej stranu a vynadala mi, že sa nemám starať, komu ona dáva svoje peniaze. Takíto paraziti presne vedia, z koho môžu cicať. To sú také príživnícke typy a ťažko s tým niečo urobíš, keď človek, od ktorého cicajú, sa nechá dobrovoľne takto zneužívať .

@anonym_b9a140 ....no, sú to paraziti.
Ešte pozor, aby nedarovala "vnučke" aj svoje bývanie....