Švagriná berie peniaze matke a rodina trpí
Dobrý večer, potrebujem sa vyrozprávať. Švagriná berie všetky peniaze matke, keď jej nedá, tak si vyberie z účtu, je spoludisponent. Sú to svokrine peniaze nech si s nimi robí, čo chce, ale je tu jedno veľké ALE, keď jej všetky peniaze dá, tak potom od nás pýta každý mesiac 300-500€ na jedlo, energie a dlhy (ktoré má kvôli švagrine). My ju nemôžeme dotovať, keď ona je hlúpa. To sa nedá donekonečna. Švagrinú sme už odstrihli zo života a pomaly aj svokru. Nechcem rady ani nič, len som to potrebovala zo seba dostať.
@anonym_autor ved jej nedavajte peniaze, ked je blba. Preco by ste na to mali vy doplácať? Odstrihnut a hotovo
@anonym_autor pokiaľ je svojprávna je to jej problém a nič by odo mňa nedostala
Dobre ste urobili
@anonym_autor založte svokre nový účet, aby švagriná nemala k nemu prístup.
@anonym_autor asi by som sa dohodla s muzom nech povie svojej mame ze pojde s nou do banky (alebo online ak sa da) a zrusi dceru alo spoludisponetku a da tam jeho aby mal prehlad povie sestre ze nech uz mamu nevyciciava a posledny krat pozicia za podmienky ze neda nic dcere a bude sledovat pohyby na ucte
ak to matka porusi tak skoncit
Ale ved peniaze nedajte. Raz bude mat nedoplatok, dlhy, alebo jej nieco odpoja. A uz si aj ona rozmysli, ci bude taka hlupa a tolerantna voci dcerke. Akoze zbytocne predlzujete toto trapenie, kym sa nepouci svokra...
My jej nedávame peniaze. Samozrejme, že sme najhorší. Môj muž jej už povedal od srdca, že nech si pýta od dcéry. Že nás nech už neobťažuje.
@anonym_autor založte svokre nový účet, aby švagriná nemala k nemu prístup.
@anonym_3974dc ona by jej zasa dala prístup
@anonym_3974dc ona by jej zasa dala prístup
@anonym_autor je nesvojpravna alebo je psychicky v poriadku? lebo ked je v poriadku, jej dlhy su vysledkom zleho hospodarenia..ako si kto ustelie, tak bude spať...ak si neda povedať, jedine sa odstrihnuť aj od svokry, ina cesta nie je
Svagrina je vysledok nepodarenej vychovy, rozmaznanosti, darebactva, robi nieco? Mali by ste matku riesit, tieto imela vycicaju hostitela do spiku kosti.
@anonym_autor hlúpa celá rodina, čo dodať.
Máme v rodine niečo podobné. Moja 34-ročná neter /dcéra mojej sestry/ si chodí k svojej babke /mojej matke/ pre peniaze ako do bankomatu. Berie od nej peniaze nielen pre seba, ale aj pre svoju 8-ročnú dcéru. Pritom to nie je žiadna chudera, má nadštandardný plat, vozí sa v novom aute, chodia letecky na dovolenku viackrát do roka... Všímam si to roky. Minule zase prišla a mama automaticky vytiahla peňaženku. Ja som sa ale do nej pustila, či jej nie je trápne donekonečna ťahať peniaze zo svojej 80-ročnej babky. Moja matka sa však postavila na jej stranu a vynadala mi, že sa nemám starať, komu ona dáva svoje peniaze. Takíto paraziti presne vedia, z koho môžu cicať. To sú také príživnícke typy a ťažko s tým niečo urobíš, keď človek, od ktorého cicajú, sa nechá dobrovoľne takto zneužívať .
Máme v rodine niečo podobné. Moja 34-ročná neter /dcéra mojej sestry/ si chodí k svojej babke /mojej matke/ pre peniaze ako do bankomatu. Berie od nej peniaze nielen pre seba, ale aj pre svoju 8-ročnú dcéru. Pritom to nie je žiadna chudera, má nadštandardný plat, vozí sa v novom aute, chodia letecky na dovolenku viackrát do roka... Všímam si to roky. Minule zase prišla a mama automaticky vytiahla peňaženku. Ja som sa ale do nej pustila, či jej nie je trápne donekonečna ťahať peniaze zo svojej 80-ročnej babky. Moja matka sa však postavila na jej stranu a vynadala mi, že sa nemám starať, komu ona dáva svoje peniaze. Takíto paraziti presne vedia, z koho môžu cicať. To sú také príživnícke typy a ťažko s tým niečo urobíš, keď človek, od ktorého cicajú, sa nechá dobrovoľne takto zneužívať .
@anonym_b9a140 ....no, sú to paraziti.
Ešte pozor, aby nedarovala "vnučke" aj svoje bývanie....

matka je asi hlupa