Švagriná chce môjho brata len pre seba
Ahojte, co sa to porobilo? Moja svagrina chce mojho brata len pre seba. Maju dieta, byt a ona mu zakazuje navstevovat rodicov, stretat sa s rodinou. Ale s jej rodinou sa stretaju pomaly kazdy vikend.. To co sa tym dnesnym zenam porobilo? Si muzovi rodicia nezasluzia ani navstevu, vidiet vnuca? Ani v byte ich nechce, nechce navstevy muzovej rodiny. On ju sice nepocuva, ale potom ma doma peklo. Co ste to za mlade zeny, ze toto robite svojim muzom?
Málo informácií. Ako sa správa Vaša rodina k nej?
Fúha, strašne málo informácií 😅 ale áno sme zle. Ako vieš, ze mu nedovolí byť s rodinou?
@1gramofon lebo mu vyplna cas, aby si ani rodicov nemohol ist pozriet
@monsterablue moji rodicia si tu najmilsi rodicia, takze nic sme jej neurobili.. 🙈
Málo informácií. Ako sa správa Vaša rodina k nej?
@som_realistka pekne.normalne. v tom problem nie je..
Teraz v opačnom garde 😁. Bola tu téma,ak dobre pamätám,keď sestra si nárokovala (až veľmi neprimerane) na svojho brata, aj na úkor jeho rodiny.
Toto vymýšľa už nejaká AI,tieto témy? 🤭
Teraz v opačnom garde 😁. Bola tu téma,ak dobre pamätám,keď sestra si nárokovala (až veľmi neprimerane) na svojho brata, aj na úkor jeho rodiny.
Toto vymýšľa už nejaká AI,tieto témy? 🤭
@zuzanita1609 realne to nasi ziju.
A je mi ich luto. Tie dnesne mlade zeny su ine.. len co ja a moja strana.. pocuvam to vsade..
No čo je pre Vás pekne a normálne, pre ňu nemusí byť, aj krstná môjho ex sa správala pekne, stále sa usmievala a s úsmevom ma zdrbávala za varenie, za to že som si dovolila ísť za mojou mamou a neoznámila som jej že nebudeme doma, a ona práve vtedy potrebovala odvoz (rozumej, kým sa nedal dohromady so mnou, tak ona ráno pískla a chlapec naštartoval auto a bol k dispozícii a zrazu jej povedal, prepáč dnes máme iný program) a podobné lakocinky. Chce to rozhovor a kompromis, ale o ten nemala záujem, lebo dovtedy sa skákalo len okolo nej a teraz mal zrazu ženu. Ona predsa nič nemusí, mladí sa musia prispôsobiť. Neprispôsobila som sa.
žiadnu takú nepoznám... si si istá, že vaša strana rodiny je úplne ok?
Brat nech vezme deti a ide kam chce. Kludne kazdy druhy vikend k svojim rodicom. Snad vie nastupit na bus.
žiadnu takú nepoznám... si si istá, že vaša strana rodiny je úplne ok?
@tiezjedna ja poznam, pravidelne po 15min navstevy ju bolela hlava a sli domov. Odmietala rodinne oslavy....uz su rozvedeni.
Druha sa tiez nestyka so svokrovcami iba syn s vnukom ich navstevuju. Tam tonide tiez do rozvodu. Su take.
Každá minca má dve strany , keby niečo nebolo , zdvorilostnú návštevu aj v prípade nesympatie by zvládla... Vidíte aj vy si hájite vašu stranu rodiny , ona zase trávi čas zo svojou ...toto vyriešite iba s ňou , kľudne jej môžte povedať že vás to trápi čo vám na to povie. Tu vám to nikto nevycucá z prsta....
Tvoj brat je nesvojprávny?
Nieco ste jej urobili.
Autorka nič ste jej neurobili, je to chorá osoba - sociopat, ktorá manipuluje. A brat pre pokoj vo svojej rodine jej ustupuje.
To ako keby si písala o susedovcoch, presne tak sa správa suseda ... mužova rodina je nič, ani len kávu ani pohár vody neponúkne. Ked príde jej rodina tak sa ide potrhať a aj muža zaukoluje. Ked sú pozvaný k jeho rodine na oslavu, ona nejde. Ona oslavy kde by pozvala mužovu rodinu ani nerobí, len svojich. Tažko sa na také čosi pozerá. Ale ako si kto ustelie tak spí.
Autorka nič ste jej neurobili, je to chorá osoba - sociopat, ktorá manipuluje. A brat pre pokoj vo svojej rodine jej ustupuje.
To ako keby si písala o susedovcoch, presne tak sa správa suseda ... mužova rodina je nič, ani len kávu ani pohár vody neponúkne. Ked príde jej rodina tak sa ide potrhať a aj muža zaukoluje. Ked sú pozvaný k jeho rodine na oslavu, ona nejde. Ona oslavy kde by pozvala mužovu rodinu ani nerobí, len svojich. Tažko sa na také čosi pozerá. Ale ako si kto ustelie tak spí.
@zalka toto bude asi aj nas pripad. Nikdy jej nik neublizil. Uplne ho chce odstrihnut. Mne je luto nasich.😔
Prečo zovšeobecňuješ? Nie každá švagriná je mrcha. Brat si ju pre niečo vybral a buď si to vysvetlia alebo sa budú hádať, ty s tým nič nespravíš.
Autorka verím ti, z brata sa stáva podpapučník ale nejde o to, teraz to začína vymazaním Vás ako jeho rodiny ale tým sa nezastaví. Teraz sa bude hašteriť s ním, ak pôjde k rodičom ak tam vezme deti. On pre pokoj tie návštevy obmedzí, a ona si nájde iný dôvod prečo sa s ním hašteriť. Bude mu kibicovať aj do práce .. a to len bude veselo.
Prečo zovšeobecňuješ? Nie každá švagriná je mrcha. Brat si ju pre niečo vybral a buď si to vysvetlia alebo sa budú hádať, ty s tým nič nespravíš.
@januska12323 tak ako žena si môže vybrať kreténa a debila,
tak aj muž sa môže seknúť a vybrať si mrchu ... nie každá žena je ideálna, nie každá žena je dobrá žena.
Poviem tak, ak týra dieťa a ženu chlap tak matka sa bije o dieťa do morku kostí bojuje , ale ak týra dieťa a muža matka .. tak ten chlap sa tak za to dieťa postaviť nevie .. a radšej sklopí ušká a myslí si, že ak jej vyhovie, tak sa situácia upokojí. Ale zvyčajne to tak nie je. A zo zlých vzťahov sa veľmi ťažko odchádza, nielen ženám od zlých chlapov, ale aj chlapom od zlých žien.
Mala som taku svagrinu,tiez zakazovala nasej rodine k nim chodit. Uz so svagrom spolu niesu a teraz brani aj jemu. A nik jej nic neurobil
Pre mna nepochopitelne ale su aj taki ludia
Vieš rodičov máte len dočasu, starnú, nebudú tu navždy ... brat by si mal práve pokoj v rodine spraviť poriadok so ženou, buchnúť po stole atď. ... s ňou sa možno za rok, dva rozvedie, lebo toto dlho tolerovateľné nie je ... aby raz nebanoval, že kvôli krave nevenoval rodičom dostatok času ...
Ou, "páčia " sa mi tieto ostré vyjadrenia na adresu osoby, o ktorej nič neviete, a ani nemôžte. Z jednostranného prskania ukrivdenej strany rodiny... ale už je krava, mrcha, sociopat. Brata a švagrinú nechaj žiť ich život. Rodičov ti byť ľúto môže, ale sú to predpokladám svojprávni ľudia, ktorí vedia hádam komunikovať s vlastným synom. a možno sami veľmi nechcú, lebo podvedome vedia, že by boli konfrontovaní aj s vlastnými chybami alebo nejakými výčitkami .
😃
nech povie brat pravu pričinu
moja sestra sa dňom vydaja odstrihla uplne od rodičov, nikto ju nemusel prosit, nasačkovana u svokry nonstop
tam sa muselo niečo stat, že ma brat peklo doma..asi boli nezhody so švagrinou od začiatku..
Poznám to. Ešte za chodenia vyhlásila, že ona si neberie rodinu ale muža. Takto vychovávajú niektoré matky. Od začiatku negatívny postoj.
Kebyže to nepoznám, neverím ti. Naozaj nemusí byť žiadne chybné správanie. Takto nastavený človek....možno jej matka mala negatívne skúsenosti, preto preventívne treba odstrihnúť.
To by ste museli vidieť v priamom prenose 🙂 ako groteska.
Dávaš otázky a žiadna odpoveď neprichádza a to robí celej rodine dokonca aj ľuďom ktorí su noví v rodine.

Fúha, strašne málo informácií 😅 ale áno sme zle. Ako vieš, ze mu nedovolí byť s rodinou?