Švagriná klame - ako sa k tomu postaviť?
2. sep 2020
Neviem ako sa mám tváriť pred švagrom a svokrou. Švagriná ich vo všeobecnosti vo všetkom klame. Posledne presvedčila že ona pôrodné dostala iba 600eur, no ja viem, že je 829,6 eur a myslím, že tam výnimky sú striktne definované. Nehovorím im takéto veci, veď keď budú chcieť, overia si to. Len, švagra mám ako svojho brata a s mužom vieme ako ho klame nielen za výživné ( za deti z predošlých vzťahov, tvrdí, že dostane 40 eur ) a mne ukázala rozhodnutie, kde má určené 150 na každého. Peniaze sú jedna vec, druhá, že si vymýšľa kadejaké príbehy, čo akože zažila a pod. Mám pocit, že robí somára z každého z nás, lebo vie, že toto so švagrom riešiť nebudeme. Je mi to strasne trápne....
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Tiez pridam svoju skusenost,teda dve:
- mala som kamosku - vymyslala si a co ma najviac udivovalo, ze ona akoby zabudla na to ze mi tvrdila predtym nieco ine..najprv som si myslela,ze sme sa zle pochopili, ze som ja nieco poplietla, ze ja som ten blb...az som pochopila ze bude zrejme chora..ukoncila som kamaratstvo a uz 11rokov sa jej vyhybam..to sa da,ale
- moj brat ma zenu a vyzera to,ze aj ona ma nejaku diagnozu (zjavne dedicnu,jej mama je cudna a aj deti co ma su cudne).. ta zena si vymysla kraviny, robi nelogicke veci a ma stale vyhovorky,na vsetko odpoved, vymyslenu a nelogicku,,neviem kde to berie ale ona tym klamstvam veri a neobava sa ze moze byt jej klamstvo odhalene.. Obavam sa - o brata aj (ale je dospely,jeho zivot) no najma o moju rodinu,o mojich rodicov..
- napriklad do rodiny prisla s dlhmi a prasklo to az ked jej moja pribuzna pomahala vybavovat pracu, ze ma exekucky
- z kazdej roboty po par dnoch,tyzdnoch utecie s celkom uveritelnou vyhovorkou
- raz rozpravala pribeh otom ako ju a neviem koho este ktosi kdesi nahanal so zbranou a ze ponich strielal
- kazde tehu je nechtiac/nehoda lebo ona nemoze uzivat ziadnu antikoncepciu (tri roky nic a po troch rokoch..bum)
- vraj rekonstruujeme dom lebo nam ho vytopilo (to neviem kde vzala,rekonstruujeme lebo je stary a potrebuje rekonstrukciu, je pravda ze mame problem s vlhkymi murmi ale nevytopilo nas)
- niekoho videla z auta a mame dotycneho tvrdila ze sa snim rozpravala a ten onicom nevedel
- ma potrebu o vsetkych sa prehnane starat, vsetkych poznat, zachranovat
- ma zvlastne sposoby pri vychove deti
- kazdy kto ju pozna z minulosti, nam naznacuje ze nieje v poriadku, no nikto nam nic konkretne nepovie
- mava znicoho nic unahlene rozhodnutia ktore su nezmyselne,zbytocne a obtazuje tym okolie
- myslim ze si vymyslela aj potrat,co bolo od nej voci mne a muzovi bezcitne,nakolko sme o prve babatko prisli (potratila som)
- moja pribuzna ma vraj svoj dom nie vo vlastnictve ale v prenajme (ja som jej to uverila,bola presvedciva,ale nieje to pravda)
😳😳😳😳